Arkadaşlar başlıktan anlamışsınızdır zaten.
Ben Oathbinder almayı düşünüyorum başka önerisi olan varsa yazabilir.
Ve talent tree ve rotasyon hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Teşekkürler,
(WOTLK)
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?p=2522829&t=307040&viewfull=1"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
Arkadaşlar başlıktan anlamışsınızdır zaten.
Ben Oathbinder almayı düşünüyorum başka önerisi olan varsa yazabilir.
Ve talent tree ve rotasyon hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Teşekkürler,
(WOTLK)
Teşekkürler.
Warmane için en iyi arms talenti ve sorunsuz skiller hangileri olduğu hakkında bilgisi olan var mı ?
Warrior icin en iyi silah Shadowmourne. Onun dısındaki silahların hiç biri onun kadar damage vermiyor, eline su dökemiyor.
5/5 wrath setli bir SM warrior tamamiyle ezici bir karakter tabi oynayan oyuncuya da bağlı olarak. Yaklaşık 6 yıl warrior oynadım diğer serveralrda. Sadece bu servera Ocak ayında başlarken farklılık olsun diye holypaladin kastım. Arms, Fury ve hatta Prot spec de dahil hepsiyle pvp yaptım. Millet arms ile bg atarken ben fury warriorun damage done ve kill done de nasıl zirveye oynayacagını gösterdim. Ve yine aynı zamanda prot warriorun nasıl yenilmez bir karakter olabileceğini horde tarafında oynayan bir çocuktan gördüm. Arms spec warrior da en sıkıcı class dır şayet skilleri az ve tamamiyle Overpower - Mortal Strike ve Bladestorm üzerine kurulu bir specdir. Ama diger specler öyle değil. Arms spec in en zevkli oldugu an eline Shadowmourne aldıgında ölümsüz modda oynaman ve milletin arasına charge atıp, önüne gelene tecavüz etmen. Videoda oldugu gibi:
Gelelim diğer bir konuya. Bu oyunda mele vuran 2 class var birisi rogue digeri de warrior. Mele vurması demek karşındaki düşmanın vurdugun zararı azaltabilecek özellikleri var demektir. Bu da 3 faktöre bağlıdır. Öncelik armoru. Karşındaki düşman Plater ise %50'e kadar armorları sayesinde vurdugun zararı azaltır. Ayrıca giyindikleri elbiselerin pvp resillience arttıkca ekstra olarak geriye kalan damage de azalıyor yani %20-25 de oradan gidiyor. Geriye kalıyor düşmanın bufflarla ve talentlerle vurdugun zararı azaltma özellikleri. Mesela paladinlerin Sacred Shield, Priest'ların Power Shield, Druidlerin Barkskin, Warriorların Shield wall, vs vs.. Talentlerden gelen zarar azaltan özellikleri de bunun içinde. Yani demek istedigim warriorlar oyunda spell vuramayan, tamamiyle mele vuran 2 classdan belki de en berbatı. Yeni başladıysan bol bol klavye kırarsın bg lerde, arenalarda. O yüzden en güclü silahı kullanman lazım ki düşmana verebilecegin hasar da artsın ve şanslar eşitlensin. Bir paladin ile warrior kapıştıgında paladin senden 3 - 0 önde başlar. Bir holy damage leri vardır ve direk senin ete vurar. Senin armorun spelli azaltmaz. iki sahip oldukları healleri. Üçüncü de Sacred shield gibi balonları. İyi warrior oyuncularının coğu healer arkadaşlarıyla bazen 2'e hatta 3'e kadar ulaşır bu sayı, eğer arkalarını güvenecek birileri buldugunda PvE itemlara ağırlık verirler. Böylece ARP yani armor penetration denen bonus artar ki düşmanın armoru etkisiz hale gelir kısmen de olsa. Ve verdigin damage artar ama aynı zamanda da yedigin damage de artar. :O yüzden healeralr cok onemli. Talent rotasyonu tamamiyle senin oynadıgın stile baglı. Mesela ben Prot PvP warrior ile aşırı sekilde zevk alıyorum. Ne arms ne fury pvp, onun eline su dokemez. 1v1 de alamayacagın karakter yok neredeyse ice mage hariç (Onlar cok fzla kitliyor ve yavaşlatıyor cünkü). Ama illa da Arms oynayacam dersen tavsiyem SM dısında varsa güclü bir balta (axe) kullanmandır. Sword arms talentte sadece %10 extra buff veriyor talent acıldıgında. Mace ise %15 fazladan defans kırma yani arp özelligi var. Ama private serverlarda calısıyor mu calısmaz mı garanti vermem. Axe en azından %5 fazla crit şansı veriyor ki Arms warrior icin crit cok onemli. %50 crit şansın olursa özellikle Overpower skilini max kullanan bir oyuncu icin fazladan %5 axe crit bonusu mükemmeldir. Axe icin de 3v3 pvp silahını tavsiye ederim. Onun dısında güzel bir axe silahı yok.. LK drop Polearm var warrior'a %5 crit verebilen silahtır talent sayesinde ama damage 3v3 gladiator axe kadar iyimidir bilmiyorum çünkü bugune kadar hiç kullanmadım. PvE olması da resillience düşüreceginden ve caster karakterlere karşı saglam durabilmen icin mutlaka resill en az 1k olsun. aşagı olursa saglam bir healer bul yoksa işin yaş.
Bu video da Prot warrior oynayan bir oyuncunun yapabilecegi harikaları izleyebilirsin. İngilizce ama az cok anlarsın.
Edited: September 3, 2015
-Prot War PVP Talent ; http://rpgworld.altervista.org/335/w...12520332113321
-Prot War Glyphs ; Glyphs of Heroic Strike,Glyph of Blocking,Glyph of Shockwave,Glyph of Bloodrage,Glyph of Battle,Glyph of Charge
-Arms War Pvp Talent 1 ;http://rpgworld.altervista.org/335/w...00000000000000
-Talent 1 için Glyphs ; Glyph of Rending,Glyph of Execution,Glyph of Mortal Strike,Glyph of Battle,Glyph of Bloodrage,Glyph of Charge
-Arms War Pvp Talent 2 ;http://rpgworld.altervista.org/335/w...00000000000000
-Talent 2 Glyphs ; Glyph of Rending,Glyph of Bladestorm,Glyph of Mortal Strike,Glyph of Battle,Glyph of Bloodrage,Glyph of Charge
Dipnot=Shadowmournedan sonra Oathbinder kullan dmg bazından hemen hemen aynı tek farkı Mourneda açılan proc vs.
Teşekkür ederim cevaplar için.
Yavaş yavaş çözmeye çalışıyorum Blackrock'ta bg falan giriyorum.Zaten tek amacım RBG atıp eğlenmek.
SM beni aşar maalesef, Oathbinder güzel diyorlar evet baya rank yapan var oathbinder ile.