1. Deathwing & Alliance

Deathwing - Alliance tarafında oynayan var mı, PVE guild kurmayı düşünüyorum katılmayı düşünen olur mu.

2. Ally olsam seve seve katılırdım emma malefes :) For the horde başgan yapcek bişe yok :) e horde gel burda Türk pve guildi var seni gibi palamı bulacaklar başkan ?

3. Kimsenin ağız kokusunu çekemem bu saatten sonra valla biraz egoist bir laf sanırım ama öyle kimse kusura bakmasın. Horde tarafındayken çok saçma bir olaya dahil oldum bütün geri zekalılar beni bulduğu için bu oyunda, Burada konuşulacak konular değil aslında neyse kimsenin adını çıkarmak istemiyorum. Düşünen varsa bana oyundan yazabilirler. ( Deathwing & Alliance )

- Dieq & Anarchyzm

4. 3-5 kişiden sebep ayar olup bilmiom yani ahan ben kendimden örnek verem (Türklerden hariç) bglarda tonla laf yiyom meselam vaktinde 150den fazlada vote vardı çogu votemi zaten hesaptaki altlara trinket falan filan aldım ama ayar olup taraf deişmeyi hiç düşünmedim yani olumsuzluklar elbet var e sen şini 0 dan bir guild kurmayı düşünüosun ki bu baya bi zor olucak senin için dw allyda tanıdığım iyi 2 oyuncu var mesela (sen hariç) ama onlarda zaten Türk guildi arayan adamlar değiller sen tek kalıosun şu durumda bilmiom o fedakarlığı yapıp seninle yürüyecek birileri varmıdır otarafta fakat burda hazır kurulu bi guild var pve yapıp zevk alıcam diyosan, playerlığını bildiğim için kardeşçe tavsiye veriom yoksa bu konuya böyle uzun uzun yazmam, horde da hazır Türk guildi var e sende sağlam oyuncusun gelip zaten zevkini çatır çatır alırsın ama 0 dan kurarsan en az 5-6 tane sağlam oyuncunun sana destek verip alttan yetişen kadroya yardım etmesi gerekecek gibi gelio bana ki buda uzun iş :( ne diyem inşaAllah hayırlısı olsun kolay gelsin sana dedim gibi ally olsam kesinlikle katılırdım sana burdan düşünen varsa katılmasını tavsiye ederim :)

5. Sorun benim horde'de ki guilde katılmam değil. Haklı olduğum konuda haksız duruma düşmem ve guildden çıkmam/atılmam her neyse, 2-3 tane g..t var şimdi var ya konuşturcaklar beni tekrar sırf Ramazan abiye saygımdan ağzımı açmıyorum adam gibi adam Ramazan abi ona saygım sonsuz onunla beraber oynamayı isterdim ama bu bahsettiğim nonoşlar iftira atmayı, insanları kötülemeyi çok sevdikleri için Ramazan abiyle de aramı açtılar benim ve Üstüne basa basa söylüyorum oynadıkları oyunda bi boka benzemiyor, Sakın kimse beni yanlış anlamasın kardeşim. Bana iyi olana bende iyiyim sonuna kadar hep arkasındayım ama benim canımı yakan, beni inciten, hakkımda yalan yanlış şeyler söyleyen adamları salak salak seyredemem. Olayı biraz özet geçeyim. Durotar'da duel yapıyorum yabancı arkadaşımla duel de denemez aramızda vurup vurup uzaklaşıyoruz Zhonga bilen bilir. Kağıt üstü beni yendi kaybettim dueli, Holykhan diye biri geldi direk bana böyle yazdı, Adamın ağzına sıçmak bu olsa gerek. Bak adama bir kelime ters bir şey söylemedim ve bana direk bunu yazdı ulan sen kimsin göt, Ne alaka amk yani ? Ne alaka ? G*tünümü s*...tim de bana gelip böyle bir şey yazıyorsun sonra baya atıştık bunla gitmiş guildekilere anlatmış Bu eleman bana böyle böyle ana bacı küfür etti bilmem ne. Birincisi ben senin anana bacına küfür etmedim bunu sen yaptın. İkincisi ben sana hiç bir şey dememişken ( Tanımıyorum bile, hiç bir şekilde alakam yok ) Bana gelip böyle bir şey yazıyorsun üstüne benim adımı çıkartıyorsun. Nasıl bir modelsin amk sen kodumun aptalı. Bu konu kapanınca da beni şikayet falan ediyor işte dediğim gibi, Kickleniyorum guildden. Kick mick umurumda değil daha iyi pve guildine girerim hiç sorun değil. Benim istediğim tanıdığım insanlarla oynamaktı, aynı dili konuştuğum insanlarla oynamaktı ama böyle mallar oldukça zor işte...

6. yaw sen ne takıon o adamı başgan keyfine bakıcaksın onun o bilmem ne die küfür ettiği zhonga adam king hani senin o bahsettiğin adam warriorda o adamın eline su dökemez yanına gelemez çeyreği olamaz zerresi olamaz bikere bunu bilecek kıskanmıştır baktı adam oo warrior paladin kesio ki iyi bir warrior her durumda paladini öttürür bu bi gerçek ama benim gibi yeteneksiz warriorlar anca ağzı açık bakar paladinlere şikayet bellidir ( balonu varyaa heali war yaa stunu var yaa oof yaa ppff yaa ne kolay bi klass yaa ) kolaysa sen oynucan paladini :D gidip ne .. yemeğe en zor klası oynarsın ya efsane olcan yada efsanelere saygı duycan 2 2 daa dört olayda görüom ki sinirinin kurbanı olmuşsun şahsen söylim bu adamlar böyledir gearları yoksa gear olan adama abi derler :=) gear oluncada kendisini oyunun en iyi oyuncusu sanırlar takmıcaksın böylelerini küfürmü etti duelde basıcaksın ignore u ne uğraşacan elalemin low brain adamıylan? çekiceksin bide ss sini forumda paylaşıcaksın diyeceksin arkadaşlar uyarı bu adamla muattab olmamanız sizin faydanızadır diye bunlar böyle hacım ben ragnarosta karşılaştım böyleleriylen adamları arenada yeniosun ki tamam geardan kaybetmişsin arkadaş ben sana bişe demiom yazı yazmıom ne bilim bi lol mol bişe yazmamışım arenadan çıkacam çat ana avrat bacı ne varsa sövüo e şini bu adama ne yapıcaksın? salıcaksın ignore u yenilsen küfür yiosun yenince küfür yiyosun kısacası bu tür insanlardan uzak duracan sen kendi kafana göre takılacan Ramazan abiyi bende tanıyorum ha bizzat deil ufak laf kavgası etmişliğimiz var :D iğnelediydi beni bende inceden iğneledim yalnız onu taktir etmiş olduğum çok örnek bir davranışıda var ki bizzat private mesage dan yazdım abi helal olsun kral adamsın şeklinde (olayı herkez bilir ama hatırlamaz yalnız taktire şayandı) ya salıcaksın o adamları hacı başından geçenide anlatıcakssın böyle böyle küfür dahi etmiş olsan abi buna kısas derler sana küfür edene sende edersin 2 2 daa dört etmesen senin kârına sen kendinden taviz vermiş olmazsın ama saldırıya saldırıyla cevap vermiş olmakla da sen şerefsiz durumuna inmezsin durup dururken söven adam her zaman şerefsizdir bu böyle :) keşke tilt olup ally geçmeseydin bg lerde Türkçe konuşup 2-3 kişide olsa premade yapacak adam yok piyasda hordeda ki Bahadır abiylen Erbil abide gücü seçtiler :D çift trinket sevdası kopardı onları Hordedan tek kalmışım başgan korkuom bg larda Türklerle karşılaşmaktan harbi düzgün adam yok düzgünüde başına böyle haller gelio taraf deişio vesair vesair :)

7. bak forumda bile bebelik peşinde olan var :=) yazık yaw neleri yetişio bu ülkede

8. Tabi tabi trollemek bizim işimiz ozelliklede senın gibileri

9. nese yine çok saldırgan bi giriş oldu geri çekem kendimi editleyem şunu da bari kurunun yanında yaşı yakmış olmayalım git trolün ne oldugun öğren sonra yap kardeş bilmediğin şeyi yapmaya kalkma elinde patlar ...
    Edited: September 6, 2015

10. WTF TRoll!?

Bu ve bunun gibi yaratıklara denir, uygulanabilecek en güzel taktik görüldüğü anda oradan uzaklaşmaktır. Daha detaylı bilgi isteyen arkadaşlara şu kitabı önerebilirim http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Troll_Slaying, üstat Finn in o güzel kaleminden şahase bir eser. Tekrar tekrar okursunuz, bırakamazsınız.

11. Al işte bak buna troll denir işte öğren beyin özürlü arkadaşım trol nedir diye öğren ^^

12. Al işte bak buna troll denir işte öğren beyin özürlü arkadaşım trol nedir diye öğren ^^
    ulan iyiki oyuna ara vermişim ha :)) ne güzel olmuş baran katılmayı düşünebilirim oyuna dönersem 6.5 pve -6.2 k pvp shadow priest ile

13. ben katılırım. 5.9k frost dk var

14. Beklerim hocam, Yada herkesin ortak kararını alıp Horde yada Alliance kararlaştırıp bir şeyler yaparız.

12 Last