1. Forumdan edindiğim bilgileri de paylaşayım. server yarın türkiye saatiyle 14.00 gibi açılacak. ilk 1 ay classic, sonraki 1 ay ise tbc versiyonu oynanacak. yani northrend 2. ayın sonunda açılacakmış. Bu da bir nevi orijinal wow'un patch atlaması gibi bir şey olacak sanırım. outland ve northrend görevlerinin %98-99 u çalışır durumdaymış ama 1-60 görevleri için bir şey görmedim. Ayrıca donate ile ilgili korkulacak pek bir şey olmadığını gördüm. Point store olmayacak, coin store da ise normalinden 3 kat daha pahalı olacakmış itemler. Ayrıca adam direkt bis itemler alamayacak önce düşük seviyedeki itemleri almak zorunda kalacakmış. yani T10 heroic item almadan önce T10 normal item alıp onu coinle upgrade etmesi gerekiyormuş. Bu da demek oluyorki çok fazla donate göremeyeceğiz. Shadowmourne gibi legendary itemler ise coin store da yok. Güzel bir server olacak gibi görünüyor. Yarınki ruh halime göre değişebilir ama şuan horde açmayı planlıyorum. Gelen olursa buraya yazsınlar

2. Açılsında başlayalım uzun zaman sonra retail kalitesinde bir server olacak :)

3. guild kuruldu mu beyler horde mi ally mi?

4. guild ismi nedir paladin açtım
    Edited: September 26, 2015

5. The Legion Diye guild "Muck-Smyrna" Nicklerine wship atabilirsiniz.

First 12