Uzun bir aradan sonra AYYILDIZ yeniden üye alımına başladı.
Yeniden kurulum aşamasında olan guild bir süreliğine tüm Türk oyunculara kapısnı açmış durumda.
İlgilenen arkadaşlar oyunda, aşağıdaki karakterlere ulaşabilirler.
'incredıble' mı o nedir yeniyor mu ? :) İşin şakası bir yana Türk Guildinin adı da Türkçe olmalı. 'AYYILDIZ' horde tarafında daha eski bir guild.
Eski kurucuları tarafından kuruluyor, ben destekçi oluyorum bu süreçte.
Horde tarafında 2 tane daha Türk guildi var bildiğim kadarıyla, birisi 'GOKTURK' diğeri ............. of Light.
Birleşme çok düşünülen bir seçenek değil, oyuncular zaten oyunun başlangıcından birbirlerini tanıyorlar.
Bu arada sen forumda baya aktifsin, takip ediyorum seni. Gel seni de 'AYYILDIZ' a transfer edelim. Bizim reklamımızı yap topiclerde.
Önerin için teşekkürler yine de .
İyi eğlenceler.
'incredıble' mı o nedir yeniyor mu ? :) İşin şakası bir yana Türk Guildinin adı da Türkçe olmalı. 'AYYILDIZ' horde tarafında daha eski bir guild.
Eski kurucuları tarafından kuruluyor, ben destekçi oluyorum bu süreçte.
Horde tarafında 2 tane daha Türk guildi var bildiğim kadarıyla, birisi 'GOKTURK' diğeri ............. of Light.
Birleşme çok düşünülün bir seçenek değil, oyuncular zaten oyunun başlangıcından birbirlerini tanıyorlar.
Bu arada sen forumda baya aktifsin, takip ediyorum seni. Gel seni de 'AYYILDIZ' a transfer edelim. Bizim reklamımızı yap topiclerde.
Önerin için teşekkürler yine de .
İyi eğlenceler.
Ben kimsenin reklamını yapmam sorunlara söylerim sadece ayrıca ay yıldız guildinin kurucularını iyi tanırım bir çoğu oradan sonra inredibleye geçti sonra bıraktılar tekrar tekrar aynı muhabbet oldu kuran arkadaşlara selam şöyle varyemez (bahadır) dersen bilirler dediğim gibi tekrardan başarılar dilerim guildiniz için :))
Tamam işte Bahadır, topiklerde soran olursa 'bildiğim kadarıyla AY YILDIZ diye bir Türk Guildi de varmış yeniden toplanıyormuş' dersen yeter bizim için.
Bir nevi reklamımız olur.
Ben pek guild oyunu oynamadım çok fazla kişiyi tanımıyorum, o yüzden oyuna girdiğinde sen ulaşabilirsin, kime ulaşmak istiyorsan.
Ama yine de bahsederim senden selamı var diye.
Incredibleyide AYYILDIZ var etti diyorsun yani. Ne güzel işte kardeş guildler böyle olmalı. Türk guildlerinin birbirine destek olduğunu duymak tüm Türk oyuncular için iyi haber.
Karakter isimlerimiz orda yazıyor oyuna girdiğinde wisp atarsan daha uzun sohbet edebiliriz.
İyi eğlenceler varyemez Bahadır :)
Tamam işte Bahadır, topiklerde soran olursa 'bildiğim kadarıyla AY YILDIZ diye bir Türk Guildi de varmış yeniden toplanıyormuş' dersen yeter bizim için.
Bir nevi reklamımız olur.
Ben pek guild oyunu oynamadım çok fazla kişiyi tanımıyorum, o yüzden oyuna girdiğinde sen ulaşabilirsin, kime ulaşmak istiyorsan.
Ama yine de bahsederim senden selamı var diye.
Incredibleyide AYYILDIZ var etti diyorsun yani. Ne güzel işte kardeş guildler böyle olmalı. Türk guildlerinin birbirine destek olduğunu duymak tüm Türk oyuncular için iyi haber.
Karakter isimlerimiz orda yazıyor oyuna girdiğinde wisp atarsan daha uzun sohbet edebiliriz.
İyi eğlenceler varyemez Bahadır :)
Yani Ben onu demek istemedim ama sen öyle anladıysan ne güzel inşallah guildinizin devamlılığı gelir tabiki vote sistemi değişti şuanda geçişler için kaç vote lazım bilmiyorum ama bakarım bi karakterimi oraya getirebilirim hunter - paladin den birisini yada bakarım kafama göre 1 karakter açar kasarım benim için sorun değil oyuna değil ortama daha çok bakıyorum artık kısacası
Evet sistemi değiştirmişler alışması biraz zaman alıcak ama alışılır heralde.
Sohbeti güzel olan arkadaşlar ile birlikte oynamak tabiki oyunun tadına tat katar.
Gelmek istersen bekleriz.
İyi eğlenceler tekrar.
evet crashdan sonra dw ye geçme kararı aldılar zaten orada da cok online olmadan retaile gitme kararı aldıklarını söylemişler sonra ara ara oyuna girdiler diye biliyorum battlegroundlarda farmladığımdan ötürü oda :) ama şimdi tekrar kurulacakmış açıkcası benim düşüncem çok uzun soluklu olmayacakları ama tabikide gitmek isteyen arkadaşları forumda aktif olduğum için guild ayrımı yapmadan yönlendirmeye çalışıyorum. :)
Mustafa abi vardı hatta bana Tanaris(zul dg) görevinde yardım ederken 2k gold vermişti hiç unutmam o anı.Ama sonra bırakmıştı Mustafa abi.Baya yaşlıydı hahah.