1. <Moon and Stars> Yeni Horde Guild'i

Arkadaşlar guildimizi yeni kurduk. Sağlam bir muhabbet ortamı bir yandan da oyun oynayabileceğimiz arkadaşları guildimize bekliyoruz. Bunun için bazı şartlarımız var.

1-Raildcall yada Teamspeak kullanmanız gerekiyor.
    2-Raidleri bilmeyen arkadaşların youtube yada bizim aracılığımızla öğrenmesi gerçekleşecektir.
    3-Online süresinin yüksek olması tercihimizdir.
    4-Oyundaki aktivitelere (Bg,Arena,Raid) guild arkadaşlarınızla katılmanız önceliğiniz olmalıdır.
    5-Önceliğimiz güzel bir sohbet ortamı ve arkadaşlıktır.

Guild'in tüm üyeleri eşittir, herkes burada bir oyun oynuyor, bunun (WoW) oyun olduğunun farkına varmış olan tüm arkadaşlar başvurularını yapabilirler.
    Guildimize katılmak isteyen arkadaşlar;
    Daha önceki deneyimlerini, item level'ını, hangi raidlerde bulunduğunu, bulunduğu class'ta ne durumda olduğunu bu başlık altında paylaşabilirler.

Bu şartları yerine getirebilecek arkadaşları aramızda görmekten mutluluk duyarız. Oyun içi iletişim için;
    Kngkagami (Mert)
    Ongur (Erman)
    Maienhel (Oğuz)

Bu arkadaşlarla iletişime geçip başvurularını oyun içinden de yapabilirler. İyi oyunlar dilerim.
    Edited: November 19, 2015

2. ben oyuna yeni başladım bilgim 0a yakın diyebilirim alliance hesabım henüz 90 olmadı siz gel yardımcı oluruz ortamda güzel derseniz gelirim :)

3. Garadayi's Avatar
    Garadayi
    Guest
    iş başvurusuna benzemiş neyse hayırlı olsun

4. Toplanmadan dağıdıldınız mı ne, yoksunuz oyunda :)

5. Erman'a selamlar "i love sis kebab"

6. Guild için Dentox a yada Volkjin e yazabilirsiniz.

7. Guild ismi Moon and Stars mi yoksa Sucuklu Yumurta mi hangisi :), Guildiniz hayirli olsun, yalniz online suresinin yuksek olmasi tercihiniz olmamis private burasi retail degil ki, eski SymphonyOfDestruction uyeleri ile beraber kurduysaniz iyi isler basaracaginizdan eminim, SymhponyOfDestruction bir sure ara verdi.

8. Onlar orjinale geçtiler sanırım.

9. Çokta saçma değilmi online süresinin yüksek olması retail olsa bile adam sonuçta işten gelir oynar okuldan gelir oynar raidlere düzgün ve saatinde geldikten sonra katılım tuttuktan sonra süre çokta önemli değil bence.

10. Arkadaşlar guildimizi yeni kurduk. Sağlam bir muhabbet ortamı bir yandan da oyun oynayabileceğimiz arkadaşları guildimize bekliyoruz. Bunun için bazı şartlarımız var.

1-Raildcall yada Teamspeak kullanmanız gerekiyor.
    2-Raidleri bilmeyen arkadaşların youtube yada bizim aracılığımızla öğrenmesi gerçekleşecektir.
    3-Online süresinin yüksek olması tercihimizdir.
    4-Oyundaki aktivitelere (Bg,Arena,Raid) guild arkadaşlarınızla katılmanız önceliğiniz olmalıdır.
    5-Önceliğimiz güzel bir sohbet ortamı ve arkadaşlıktır.

Guild'in tüm üyeleri eşittir, herkes burada bir oyun oynuyor, bunun (WoW) oyun olduğunun farkına varmış olan tüm arkadaşlar başvurularını yapabilirler.
    Guildimize katılmak isteyen arkadaşlar;
    Daha önceki deneyimlerini, item level'ını, hangi raidlerde bulunduğunu, bulunduğu class'ta ne durumda olduğunu bu başlık altında paylaşabilirler.

Bu şartları yerine getirebilecek arkadaşları aramızda görmekten mutluluk duyarız. Oyun içi iletişim için;
    Kngkagami (Mert)
    Ongur (Erman)
    Maienhel (Oğuz)

Bu arkadaşlarla iletişime geçip başvurularını oyun içinden de yapabilirler. İyi oyunlar dilerim.

SELAM OYUNA YENİ BAŞLADIM RC VEYA TS ADRESİNİZ VARSA HEMEN GELİP KONUŞABİLRİİZ ŞUAN 60 LVLİM VEYA BANA LÜTFEN BURDAN ULAŞIN https://www.facebook.com/evrenyasamali

11. ben ve arkadaşım guildinize talibiz efendim