1. Küçük bir gözlem

Yazı uzun olacak; uyarıyım :)
    Trade mevzusundan beri bir coin furyası almış yürüyor, bilirsiniz. Ben de coin farmlama amaçlı ,boe rezerveli bir icc kurdum. Neyse kestik vs, 3 4 parça boe düşürdüm. Maksadım satıp coin kasmak.

Neyse gelelim asıl konuya, çok aktif olarak girmediğim için, şunları bir an önce piyasa yüksekken satayım dedim.
    Bu arada da türkler görüyorum, 2 tane guild varmış . Dedim onlara bir sorayım, ihtiyacı olan varsa ucuza veriyim ikimizin de işi görülsün, ki bakıyorum arada foruma, yeni katılanlar çok.

Whodan ulaştım bir guildin bir memberına,
    -şöyle şöyle boeler var çok ucuza vericem var mı ihtiyacı olan
    +ah gibi bir hali mi var?
    -ben de biliyorum ahye 30dan 40kdan koymayı güzel kardeşim, maksat birinin işi görülsün
    +bu kadar iyilik yapmak istiyorsan beleşe ver

başka bir guildin bir memberına ulaştım.
    28e anlaştık adamla ki ah fiyatlarının çok çok altına
    sonra gelip 26 varmış ama ehehehehe dedi. neyse dedim veriyim madem yapacak bir şey yok, zeki sansın kendini arkadaş.
    28e anlaşmışken daha iyi nasıl ,afedersiniz, s*kebilirim diye düşündü galiba.

nitekim nitekim, nolacak bizimkilerin hali, sizlerden bir özeleştiri bekliyorum

2. uzun zamandır-gerçi ara ara baktığım oluyodu oda deathwing forumuna bakıyodum ora beni ilgilendiren biyer çünkü- Türkiye forumuna bakmıyodum. Bi bakam millet neler üzerine tartışıyor neler oluyor falan direk en başta bu konu bakmaz olaydım abi sizin derdiniz ne ya? oyun içindeki ticaretini buraya yazmak zorundamısın? sen oyunu ticaret simülasyonu olarak mı oynuyosun ? ben anlam veremedim. diyebilirsinki be y....m niye yazdın o vakit foruma? kardaş duramadım çok saçma bi konu gerçekten saçma

3. evet roleplay seviyorum, küçük esnafım ben !1

hiçbir zorundalık yok beyefendi, teşekkürler yorumunuz için
    rahatsız olduğum bir durumu anlattım sadece, çünkü çok tartışılıyor "neden bir arada oynayamıyoruz?"

4. oooouu :) iş kızıştı huhu belliki senin derdin burdan yetkililere "lan olm adam olun çakal değil" diye seslenmek :) da kardaş düzelmez yani buraya 500 tane böyle örnek koy bende yaptım küfür edenini koydum ama yeri geldi bende küfür ettim :) çakalını koysam garanti çakallık ederim en iyisi hiç bulaşmamak Türk oyuncularını bir araya toplamak biraz zor heleki sanal alemde bizde genetik hacı genlerde asilik var :D başı devirmek devlet yıkmak devlet kurmak bununda oyuna yansımasını dağılan ve kurulan Türk guildlerinden görebilirsin ki bizde ekonomide bile aynı yani öyle 7 göbek sülaleden kalma şirket kavramı yok :)) sabancı biraz zorlasa olacak gibi de o daha 2.göbeği gördü neyse saçmalamanın bi lüzumu yok abi çemkirsek haykırsak bağırsak nafile Türk oyuncularının bir arada oynaması zor (pvp için geçerli degildir)

5. senden ıtemlerı 26 ya alan benım , sana sunlarıda yazdım ıstedıgın rakamı veremıyorsak satma , kullandıgın kelımeler cok çirkin olmuş zorla sattırmadım sana , 28 e anlaşmışlar parayı benden alıyorlar ödünç bana sormadılar 28 k goldun varmı dıye , bende o gun 26140 gold vardı 26 ya verıorsan alayım dedım satmaya bılırsın , sılah tehtidiyle almıyorum bide oyunda adını değiştirmiş sankı bulup kufur edecez senin gibi neyse , 2 k zarar etmişsin bundan sonra aklını kullan etme o zararı...

İ love Sis Kebap , Officer , Saltano...

6. siz hala olayı kavrayamamışsınız, aklını kullan diyorsunuz.
    kime ne anlatıyoruz

7. olayı kavrayamayan sensın oyundakı Petrificus ısımlı karakterınden 2 ıtem aldım 28 k ya anlasmıssın , benimlemi anlaştın ? , 26 k veriyorum dedim , sat veya satma tercih senin sattın sende , sonradan bu foruma konu açmak falan nedir , pişmansan sattığına git AH koy burda bıdı bıdı yapma , ucuza verdım dıye kendını ön plana cıkarmaya calısıyorsan gerek yok , kendini küçük düşürürsün diyecem daha ne kadar düşüreceksin.
    Edited: December 11, 2015

8. "anlaştık" ve "neyse dedim veriyim" kelimelerini kullandıysan şikayet etmenin bir anlamı kalmıyor.kendin kabul etmişsin fiyatu.karşındaki,kendini zeki sansın diye yaptığın bu davranış diğer bir açıdan da afedersin ama seni aptal konumuna düşürüyor.