Oyuna girdiğim anda başlangıç bölgesinde delay dan oynanmıyor ilk questi bile alamıyorum. İnsanlar oynuyor gibi gözüküyor çünkü server hep full.
Yardımcı olabilecek var mı?
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?p=2602121&t=317850&viewfull=1"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
Oyuna girdiğim anda başlangıç bölgesinde delay dan oynanmıyor ilk questi bile alamıyorum. İnsanlar oynuyor gibi gözüküyor çünkü server hep full.
Yardımcı olabilecek var mı?
Lütfen sizde problem olduğunu ya da olmadığını belirtmeniz bile yeterli,
İnternetim de sıkıntı yok diğer her şey düzgün çalışıyor oyunu da bu siteden indirdim acaba firewall da mı bir sıkıntı var.?
oyuna girdikten 1 dk sonra ya da girer girmez stuck durumda kalıyorum her şey donuk sadece ben hareket edebiliyorum tekrar girdiğimde hareket etmemişim gibi bekliyor oluyor
Oyunu oynadıgın bölge ile server arasında bir yerlerde sıkıntı vardır. Birkaç gün bekle. Düzelmezse bilgisayarında veya modem de değişiklik yapmayı dene. Ben lordaeron da 10 bin kişinin oyunda oldugu anda bile girdigimde lag sorunu ile karşılaşmadım hiç. Senin söylediklerini ele aldıgımda büyük lag problemin var. Oyundayken sag altta bilgisayar monitör logosu var çantaların yanında. Mouse simgesini üstüne getir ve açılacak pencerede ms nin karşısındaki rakamı oku. Eğer rakam büyükse ve o monitör simgesi kırmızı renkteyse bağlantıda sıkıntı var demektir. O şekilde oynayamazsın.
arkadaşın dediği gibi ms değerini söylersen yardımcı oluruz. Fps değerine de bak belki onda sorun vardir.
Cevaplar için teşekkür ederim,
Başka bir server a bakıyordum realmlist i düzeltirken farkettim benim ilk halinde warmane.ru şeklinde bitiyordu sitede .com yazmamı söylüyor
Bunu görünce biraz heyecanlandım ve düzeltip girdim.
Ancak 1 dk sonra gene aynı şey oldu Latency:12205
Fps:30
Öbür serverda epey problemsiz oynuyordum ne yapabilirim acaba?
Şimdi firewall ı kapatmayı deniycem sonucu editlerim.
Firewall u devre dışı bıraktım ve dns leri değiştirdim gene de aynı. En fazla en yakınımdaki mob u öldürüyorum ama loot edemeden takılıyor son seferinde latency:296 idi ama gene de tamamen donuyor oyun.
Ben hareket edebiliyorum ancak karakter combat da kalıyor ya da loot a eğilmiş halde kalıyor sürekli
Fps'de bayağı düşük latency zaten allahlık. Chorme'dan speedtest yapıp onunda sonucunu yazarmısın?
Ping:6 ms
DL Speed:30.35 Mbps
UL Speed:1.4 Mbps
Dediğim gibi diğer private serverlarda da bir problem yok.