1. LOD fight pala tank yardım edecek varmı ciddi pro player?

şimdiye kadar hep dps ve heal olarak oynadım :) tanka merak saldım biraz . LOD fight çok ayrıntılı biliyorum pala tank hakkında detaylı yardım edecek var mı ? :D .
    Pala tank hakkında bilmek istediklerim öncelikli şunlar
    pala da 2. taunt kullanmak için healbot kullanıyorum ben. raidde bi retri palaya seal değiştirmesini söylüyorum sürekli ondan ghoul çekiyorum . shamling gelince de normal tauntla alıyorum . ama bu 2. taunt için herhangi bir alternatif var mı ? bazen retri pala olmuyor raidde. kısaca tüm add leri çekmek istiyorum. bu arada offtanklıktan bahsediyorum main tanklık kolay onu biliyorum .
    2. soru cap lar. defans - hit - armor cap kaç olmalı
    3. soru kullanabileceğim güzel makrolar .
    4. soru CD leri ne zamanlar kullanmalıyım ? 3. faza sakla diyorlar da ayrıntılı deseniz güzel olabilir.
    5. soru glyph . seal of vengeance kullanıyor benim guild master offtanklık yaparken .hangi seal kullanmalıyım sizce. expertise capa önem veriyor galiba. ben kullanmıyorum çok aoe için bi glyph var onu kullanıyorum . right defan. şimdilik sorularım bunlar . bunların harici ek bilgi verebilecek varsa güzel olur.
    son olarak 25n da soul reaper sorun olmuyor pek taunta gerek yok da. lod da gerek vardır sanırım. dbm uyarıyor zaten soul reaper on .... diye. taunt alıp almak lazım sanırım bunu diyince. o konuda da bilgi verebilecek var mı.?
    Edited: February 13, 2016 Reason: they dont need to know some info.

2. 1.si fightları zaten biliyormuşsun bis ya 2 spec de hani yani. 2.si bunu guilden veya google dan çok da rahat arayıp bulabilirmişsin yani 25lod farm yaptığına göre ingilizcende var hani? abi nasıl bi kafa var sizde keşke ölseniz yaw. :D adam kendini reklam etmek için fake konu açıyor hacı bu nedir ya. ben sana taktik veriyim oyun giriş ekranında aç bis gearını giy bi sigara çay al izle tamam :D öyle tatmin edersin kendini.

3. Helal Hikmet im denecek söz bırakmamışsın. Yalnız burada bir olay daha var, arkadaş donor demeyelim diye ara acc le yazmış :D. Para kazanıyorsundur, almışsındır eşyalarını, 7 karakteri bis yapmak imkansız değil ama olağan da değil takviye olmadan. Halion farmlayan guildlerde bir sts, cts alabilmek için bütün dkp servetini harcıyordun, buda sana birkaç aya patlıyordu en az.

4. Helal Hikmet im denecek söz bırakmamışsın. Yalnız burada bir olay daha var, arkadaş donor demeyelim diye ara acc le yazmış :D. Para kazanıyorsundur, almışsındır eşyalarını, 7 karakteri bis yapmak imkansız değil ama olağan da değil takviye olmadan. Halion farmlayan guildlerde bir sts, cts alabilmek için bütün dkp servetini harcıyordun, buda sana birkaç aya patlıyordu en az.
    7 bis char. + 2 arkadaşa da sm + full pve sp kastım. raid yaparak değil. donor da değil. ama haklısınız oyunu öğretmem lazım size :D taktik almak değil de.
    Bilmek istediğiniz varsa sorun. raid yapmadan nasıl char kasılır. raide girerek 1 item alırsın haftada sadece .

5. 7 bis char. + 2 arkadaşa da sm + full pve sp kastım. raid yaparak değil. donor da değil. ama haklısınız oyunu öğretmem lazım size :D taktik almak değil de.
    Bilmek istediğiniz varsa sorun. raid yapmadan nasıl char kasılır. raide girerek 1 item alırsın haftada sadece .
    Melee kasmış biri olarak daha expertise in ne işe yaradığını bile tam bilmiyorsun ama taktik öğretmekten bahsediyorsun, coin trade hâla var mı bilmiyorum ama eşya kasmanın tek yolu ya raid yada coin market. Coin trade ile yaptıysan sadece donorlara özel hale getirilmişti transferler, en yüksek eşyaları alıyorsun ama malesef karakter bilgisi satın alamıyorsun. Eğer armoryde olan Pekdemir sensen, PvP de STS kullanıyorsun, en aciz paladin bile PvP de DC/V nin her yönden imba olduğunu bilir. Bilmek istediğim sadece şu, bize öğretecek birşeylerin olduğunu nerden biliyorsun?

6. Deathwing de oynuyorsan horde tarafında Coraki (mehmet) var sana yardımcı olur hit cap expertise konusunda. Guidelerdeki oranlara pek takılma genellikle paladin tank classını oynayanların tecrübelerinden yararlanmanı tavsiye edebilirim.

Lod fightinde genelde rdps ve healer oynadıgım için CD kullanma konusunda sana aktarabileceğim şunlar :

1. geçiş fazında enrage olmuş shamblimgler için Divine Protection yada var trinketini kullanabilirsin.

3.fazda ise vile spiritleri patlatırken yine CD leri kullanabilirsin, ama kullanmadan önce patlatacagım vile miktarına göre skillerini basmanı öneriyorum,2 tane vile patlatacam diye tüm CDleri harcamak mantıksız olur. Disc priestin attığı pain suppression ya da holy priestın guardian spirit ile aynı anda CD kullanmakta boşyere CD kullanman demektir.

AOE aggro almanda seal of command sana daha cok yardımcı olabilir. SoV ın verdiği glyph ile extra expertise ne derece etki eder kesin birşey söyleyemeyeceğim ama MT olsan sov kullan derdim.

Bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalıştım umarım faydam olmuştur.

7. Adama ettik etmedik istediğini verdik Onur. salla gitsin hiç nasıl desem münakaşa yapmana gerek yok hacı. Anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az. adam raid lere girebilecek kadar ingilizce var ama gelmiş forumdan guide arıyo. amacı charlarının artistliğini yapmak. sağolsun Özgür her zamanki gibi yine gereksizleri pohpohluyo. Valla anlamış değilim. Neyse Onur kapatıom hacı ben hiç münakaşaya da girme hacı ne yazsan bu kendini şişirecek en iyi boşver bak ne dicen buna bilionmu : He tamam sensin. bis charların var lodun var senden iyi oynayan yok oyunu burda kendin yaz kendin eğlen hadi. bitti bukadar hiç uğraşma ve de extradan şunu da belirteyim de öyle gideyim bari. sayın ingilizce dehası. lod farmcısı profesyonel 7 adet bis charın sahibi. gold farmlayan shadowmourneların efendisi. hani pve guildlerinde oynuon ya? e ingilizcende var yani. bizden iyi çok şükür. : http://forum.warmane.com/showthread....-Manual-3-3-5a al oku bol bol
    Edited: February 13, 2016

8. sağolsun Özgür her zamanki gibi yine gereksizleri pohpohluyo. Valla anlamış değilim.
    Sen hangi çizgi filmi seslendiriyorsun yakışıklı? pohpohlamak da neyin nesi adamı tanımam etmem soru sormuş bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım.ayrıca sen benim adımı nerden biliyorsun söle bakim deli oğlan

9. ben önce bi konuya aydınlık getireyim sen sonra yine yardım etmek istersen et bu adama.yazının başlangıcı , gidişatı ve sonucunu iyice takip etmediğini düşünüyorum. çünkü takip edecek olsaydın. sen bu adamın yardımdan çok yardırmaya konu açtığını anlardın.bu çok açık ve net bi olay. madem adam LOD denilen şeyin herşeyini biliyor ne diye taktik istiyor. bu birincisi cümlelerde hatam varsa takılı kalmayınız sonuçta edebiyat fakültesi biri değilim standar amele. şimdi ben konuyu yazdıkça da kaçıracam 2.si guildinde hiç mi paladin tank yok? hadi diyelim yok e bu adam o guildde bişeyler yapabilmesi için ingilizce şartmı soruyorum size? not aklımızdan çıkarmayalım bu adam fight ın herşeyini biliyor iddası o yönde. yani sonuç olarak bu adam paladinin tankıylan alakalı herşeyi istese idi (dediği gibiyse durum) 5 ila 10 dakika arasında bulabilirdi. Foruma konu açmanın ne gereği var? gelelim esas meseleye "şimdiye kadar hep dps ve heal olarak oynadım :) tanka merak saldım biraz . LOD fight çok ayrıntılı biliyorum pala tank hakkında detaylı yardım edecek var mı ? :D . " bak fark ettiysen 7 tane charım bis yazısını editlemiş gördün mü? orda eksik olan yazıda diyor ki yani her çar bende full herşeyim var smler havada uçuyor diyor kendisi ilk yazısında kendisi silmiş bu da zaten bu vatandaşımızın karakterini ortaya koyuyor. diyecek bişeyim yok ha senin adını nerden biliyoruma gelince çok kişi tanımaya özen gösteren bi yapım var. huy yapcak bişe yok :)

10. Fazla abartıyorsun adam sadece offtankın lk daki görevini soruyor.artistlik falan yaptıgı yok.belliki o arkadası da muhtesem isim hafızana kaydetmişsin kızdıracak birşey yapmış seni,sm leri hava da uçuştuğunu söyleyine sende sinirsel patlama yaratmış bi çekememezlik meydana getirmiş.olur be gülüm bak sen dalgana kimde ne var neyi kesmiş napıcaksın zevk almaya bak sen.hadi biz burayı fazla kirletmeyelim de bilgili biri gelir arkadaşa yardımcı olmak ister,seviyesiz yazıları görünce vereceği cevaptan mahrum kalmasın adam.

11. adam buraya bu yazıyı yazana kadar tanıdığım pek söylenemez açıkcası umursadığım bir şahısda değildi kendisi."1.si fightları zaten biliyormuşsun bis ya 2 spec de hani yani. 2.si bunu guilden veya google dan çok da rahat arayıp bulabilirmişsin yani 25lod farm yaptığına göre ingilizcende var hani? abi nasıl bi kafa var sizde keşke ölseniz yaw. :D adam kendini reklam etmek için fake konu açıyor hacı bu nedir ya. ben sana taktik veriyim oyun giriş ekranında aç bis gearını giy bi sigara çay al izle tamam :D öyle tatmin edersin kendini." bunu bi okuyaydın keşke bunları yazmadan önce de ortada çekememezlik mi var yoksa kibirli birine hak ettiğini vermek mi? bu ayrımı belki yapabilirdin. De bu senden pek beklenebilecek bi davranış değil herhalde? ha birde belirteyim akıl ehli insanlar " LOD fight çok ayrıntılı biliyorum" bunu görünce derki e madem biliyon niye soruyon? . . . seni çözebilmiş değilim.

12. Yardım eden arkadaşa teşekkür okudum yeterli oldu. bane de biraz pratik yapacam. guild main runlarda tanklamamı istiyorlar bazen bende riske atmamak için sorayım dedim . pala tank hakkında çok şey okudum merak etme. ek bilgi alabilir miyim diye düşündüm burdan. ayrıca ben bu oyunu Türk arkadaşlardan öğrendim. onlar sayesinde tüm taktikleri classları öğrendim. ingilizceyle de alakası yok. ben rc siz kaç kere lod kestim. normal liseyi bitiren bi insan da bu ingilizceye sahip . dieelf sen büyük ihtimal beni tanıyorsun ben tanımıyorum ama ne diiyim :) bi zararım dokunmuş demek ki.

13. yaw zarar diyor arkadaş ben seni cidden tanımıyom zarar marar da vermiş değilsin bana rahat ol. yazıyı başta böyle yazsaydın emin ol buraya yorum atmazdım "şimdiye kadar hep dps ve heal olarak oynadım :) tanka merak saldım biraz . LOD fight çok ayrıntılı biliyorum pala tank hakkında detaylı yardım edecek var mı ? :D . " buna değiştin değilmi? başta neydi 7 bisim var öyle böyle. ben sadece kibir görünce cinnet geçiriom arkadaş niye artistiğini yapıosunuz? gerek mi var? gerçi bana ne dimi doğru olan bu yazmıcan s.edicen ama yapamadım işte daldım konuya öyle bodozlama. ama keşke en başta şuanki haliyle yazaydın yazını. ki hala daha alttan laf vurarak kibir yapmaya çalışıyosun bunun da farkındayım ama neyse kapatalım bu konuyu benim tavsiyemi unutma aklının bi kenarına yaz :"oyun giriş ekranında aç bis gearını giy bi sigara çay al izle" sen o kafayla anca kendine zarar verirsin.