Bir oyunu da adam gibi bugunu suistimal etmeden oynayın.
Yemez.Bende girdim sizinle raidlere veya diğer türk guildleriyle.
10 ya da 25 olsun birşeyi beceremiyorsunuz.
Hile yaparak oyunun içine ediyorsunuz.
5 dakika ötesini öngöremeyen adamı guild lideri yapıyorsunuz, sonra wipe üstüne wipe.
Adam kayırma da var.
Şimdi gelir lider ve arkadaşları.
Adam gibi açıklayın neden Ghoul ile tek atma şeysini kullanıyorsunuz?
Benim cevabım;
"Diğerleri de yapıyor, e o halde biz de yaparık.Hem iyi itemleri var, normal şartlarda yetişemeyiz kimseye."
Karaktersiz fakirler sürüsü sizi.
Bakalım kim açıklayabilecek.
Lan sorudan kaçacağınıza cevap verin.
Saygısızlık etme demişsiniz ana bacı gitmişsiniz.
AmoryLorch nick.
Karizmatiği biz iyi biliriz.Obnifenomu da.
Guild lideri 3-4 kişilik bir grup, reel arkadaşlar bunlar.
Şu andan bahsediyorum birader.
Sende benim gibi cevapla, seni de görelim.
Bu arada reportu bugtrackerdan takip edebilirsiniz.
Ticket da açtım.Hayırlı olsun guild banınız.Video, caps.
Edüt; Adamın da kabul etmiş yaptığınızı lan ahahah.Diyorum raid yönetemeyen insanlar diye.
"ayrıca guıld daha yenı bazı tasları yenı yenı oturuyor."İşte bu bir itirafdır.Hile ile oturtmak isterken gm kucağına oturacaklar var.
Adalet için düşman mı olmak lazım?Kafalara bak ya.Yazılarınızdan belli karakteriniz.
Lan ben şikayet etmesem yine de yakalanacaksınız, BEN sizi zaman kaybından kurtarıyorum.Daha hızlı bir şekilde banhammera ulaşacaksınız.
Var mı öyle hile yapıp, sonra da ulan kick yedin, kesin düşmansın bıdı bıdı ötmek?
Al sana kanıt sabah screen de atarım isterseniz.
Bug trackerdanda son iki saatte atılmış olan dk buguna bakın.Orada da var.
Parmaklayın kendinizi ;))).
Status Created on
2 amorylorch General Enquiry Open Feb 08, 2016
DESCRIPTION
Hello sir!
There are some guilds that are abusing Death Knight's Ghoul on raid bosses by buffing eight stacks and giving all available buffs.
With those things, Ghoul is able to hit for millions and able to kill bosses in one big hit.
Many guilds are known to use this.
Also, the guild I was in using that bug.
I don't know if you require it's name, but in any case, I'm writing.
Ve Saz Arkadaslari is the name of my former guild.
Thanks for your time and bring these cheaters to an end please.Have a great day!
Karizmatik de mi bilmiyor?
Obifenom?
Kaan din kardeşiyiz, atma.
Umrunuzda olsada birşey değişmez.Sonuç aynı olacak.
Az öncede yazdığım gibi; 5 dakika ötesini göremeyen insanlarsınız.
Olduk birşeylere dahil.
Raid liderinin arkadaşına spitten dolayı guildde savaş çıkmıştı.
Fena patlayacak, iyi uykular.
Amma agladin ha.
Hile yapanlari banlatmak sacmaliksa seni yetistiremeyen ve bu kafaya ulasmanda emegi gecen ailene saygilarimi borc bilirim.
Senin gibiler yuzunden oyun bok oluyor.
Senve senin gibiler bunun farkinda bile degil.
Seni gayet iyi anliyorum.Ben de cocuk oldum.Hatta hemen aklina yasi kac bunun da demisindir.Limitleriniz belli.
Head gm al.... Nickli arkadas bizzat takipcisi olacagini soyledi.
Ayrica oyun ici ticket atmami soyledi.
Aksama onu da yapacagim.
Ozet;
Yerse bir daha yapin ve surec hizlansin.
Ayrica dun skypeda bana sebepsiz soven bebeler, yaptiginiz hirsizligin suclusu ben degilim.Ananizla degil bizzat sizinle ugrasip yeni char kastiracagim size.Premium alan bir daha almak zorunda kalacak.
Ayrica mecaz nedir nasil kullanilir bunu ogren kaan.Hemen din kardesi olmuyoruz onu diyince.
Ve ben bu aciklama icin kendimi aptal hissettim.Her normal insanin aradaki farki bilmesi gerekir.
Soruya cevap verin dedik.Cevap yok.Onun disinda herseyi yazmissiniz.Lol iki vakte kadar size kalkaak birseylee var.
bu sacmalıklar anca turkler arasında olur ztn amına soktumun oyunda ulen bu kadar turk turke dusmanmı olur ha kodumun cocu ya ... kim sin sen ben ismail thoroughbred kim oldugunu soyle bana ona gore konusalım
Ezikler sizi.
Baslamislar mesajlari silmeye.
Once kavga etmistir bu bizle dediniz.
Sonra baska guid adami.
Simdide turklukten giriyor.Lan ayakkabi numarasindan kucuk iq sahibi arkadaslar kimse size bu konuda bir sey dedi mi?
İrkiniz yuzunden mi reportladim sizi?hayir.
Husumet mi?hayir.
Hile mi?evet.
Guildinizdekilerde gorsun oynadiginiz adamalr nasilda cikarlari soz konusu olunca dusunmeden kufru basabilecek her daim kavgaya hazir aile terbiyesi yoksunu insanlar.
İsyerime wowu birazdan indirip oyun ici ticket ile yaptigim seyi taclandiracagim.
Neymis gm biliyomus bu bugu.Eee?nolmus yani olm.Kodlarla alakali bir olay.Zamanla hallolur.onu fixlerken 100 tane seyi bozabilirler.Bu size abuse edin anlamina gelmez.
Adam olun giydiginiz pantolun hakkini verin yaptik bu su yuzden diyin.
Onun yerine kim oldugumu merak ediyonuz.Haha.
Oyunu senin kadar ciddiye alıp kasılıp böyle işler peşinde koşmuyoruz en azından. Eğleniyoruz öyle ya da böyle.
Reportlamışsın ve ya reportlamamışsın o da problem değil. Senin zorun nedir onu anlamaya çalışıyoruz biz? Madem çok düzgün bir insansın tanıtırsın kendini.
Kimsenin seni tanıdığı yok, kimseyle bi muhabbetinde olmamış öncelikle benimle. Ve beni tanımadan etmeden şu lafları söylemen sinirimi bozdu. Aynı şekilde arkadaşlarım hakkında da. Tekrar diyorum ekle skype adresimi ne derdin varsa bana söyle. Oyundan banlansak nolacak banlanmasak nolacak?
"Oyun bu oyun!" Anladın ?
Ciddiye almayip guya sana birsey ifade etmedigini iddia ettigin itemler icin hile yapmak.İroniye gel.
Hepinizle oyle ya da boyle muhabbetimiz oldu.
Hatirlamazsin o seni baglar.Ancak beni tanimadan laf demisin diyorsun.Asil bunu sen vr senin guildindekiler yapti.Banlansan bir sure karalar baglarsin.Banlanmasan ananla anarlar diyelim.
Ayrica kekolar gibi isimlerinizi yazmaniz iyi oldu.Ufak bir zahmetten kurtardiniz.
Skypeden ana baci kaymak kolay,sonra gel buraya takmiyoz ki yeaa de.Diyorum once aile.
Sakin olun gencler oyun icin kavga edilir mi anaya babaya sovulur mu? hayir, kendi dalganiza bakin SymphonyOfDestruction Guildi biraktigindan beri hala diger Turk Guildlerinin birsey yapamamasi cok aci verecek bir durum, herneyse it dalasi yapmayin kendinizi burda rezil etmeyin daha fazla gidin ozelden veya oyundan kapisin :)
valla bana giren cikan bisey yokta sana galiba piyango vurmus kardesim, benim Guild Officerimin ismi geciyor Obifenom ondan bi kulagini cinlatayim dedim dedikoducu herif :)
herkese merhaba...
AmoryLorch denilen kardesim... Benim adım Nahit... oyundaki nickimde Dedikodu... öncelikle :
1* sen herkim olursa olsun nasıl konuşulacağını bence bi öğren...
2* brisini birşeyle suçladığın zaman bunu kanıtla... öle scrsh atarım falan ile olmaz bu iş...
3* hiçkimse ama hiçkimse muhatabı dışında aileyi karıştıramaz... ben dahil... BUNU KESİNLİKLE ÖĞREN...
4* bu guild şunu yaparak boss kesmiş bilmem ne yapmış bilmem ne etmiş... sen mademki bizimle bunları yaptın en az sende bizim kadar suçlusun... elinden geleni ardına koyma...
5* kendini önce bi tanıt... ben buyum şuyum adım sanım bu... nickle olmaz bu... ha istersen sana cep numaramıda yolliyim öle konuşalım...
6* yazdıklarına bakıyorum anlamaya çalışıyorum ama sen bence bırak oyunda oynamayı dışarıya çıkma... senin gibileri özellikle ben reel hayatta tabiri yerindeyse s.kiyorum...
7* oyunu hayatına karıştırma... ayırt etmeyi öğren... dahası büyü biraz... biraz değil bayağı büyü... sonra çık KAAN gibilerinin karşısına ve abi ben büyüdüm de... ozaman onlarda sana gerekli şekilde istediğin her cevabı vericekler...
Aslında boşuna yazdığımında farkındayım ama kanımca sen oyuna falan girme... sanaldan kurtul biraz kendine gel... ve tavsiyem kimseye bulaşma... hiçkimseye... sana bi abi tavsiyesi...
Herkese merhaba.
Nihat Bey, 30 yaşındasınız.Yaşınızın adamı olma vaktiniz gelmiş ve geçiyor.
Şu üslub sizin gibi mühendis birine yakışıyor mu?
Gerçi arkaplanda çalışan bir insandan nezaket kuralları beklemek yanlış olur, hele ki Bursa gibi bir yerde.
1-İğneleyici bir üslub kullanıyorum.Hakettiğiniz gibi.
2-Kanıt zaten sizin kendi adamınızın "gol" demesiyle burada bile oluştu."Yeni arkadaşlar vay, daha herşey yerine otuymadı ondan."diye yazan biri var ilk sayfada.Zaten bu kadar ağlamanızdan belli.
3-Aileyi karıştırmadım.Öngörüde bulundum.Bazı şeylerin kaynağının aile olabileceğini belirttim.Sizin arkadaşlar gibi ana bacı düz gitmedim.(Bkz.Sayfa 1)
Skype'dan dönen muhabbeti de biliriz.O ile başlayıp çocuğu ile biten kelimeler ile ailemi anmakta olan insanlar, burada gelmiş terbiye dersi veriyor.
O arkadaşları uyarıp cezalarını verdiniz mi?Yemez çünkü zamanında bir guild parçalayıp buraya geldiniz ve 4.muradın sadrazamı gibi herkesle iyi geçinmek zorundasınız.
4-Ben sizinle değildim.Sizinle olanlar benimleydi.
5-AmoryLorch.Kendimi tanıtmam çünkü sizinle konuşarak bir şeyin çözülemeyeceği buradaki yazdıklarınızdan belli.Tartışma kültürü/adabınızı çok net burada gösterdiniz.
6-Anlamaya çalışırsın anca.Neden officerlerın sizler olduğu belli.Kapasitesi sıfır adamlar.Okuduklarını anlayamayıp ona buna"ananı eden mi var?" veya"sana giren çıkan ne"gibi aptalca amaçsız şeyler yazıyorsunuz.
Bu arada "senin gibileri özellikle ben reel hayatta tabiri yerindeyse s.kiyorum... "HAHAH.Lan bursa çocusun sen her yerde şey edersiniz.Bu sizin mottonuzdu zaten.
7-Oyun ile hayatı karıştırdğım noktayı gösterin oradan devam edelim.Yaşda olduğnu sanan bebeler var olayın.30 olmuşun kalıbının adamı olamamışın şu yazdıkalrına bak.
Egolara bakın lan.KAAN.KAAN lan o KAAN.
Benden sana bir tavsiye; Kimseyi gözünde büyütme ve adamın bel altından şıp şıp düşen damlaları ağzıyla oluşturan adam olma.Yoksa böyle milleti yüceltmek zorunda kalırsın.KAAN.
Telefon verirdim ancak senin reeldeki insanları şey etme olayın beni korkuttu.Normal olduğuna kanaat getirdiğim vakit numarayı atarım, oradan da ağlarsınız.
"""
Aslında boşuna yazdığımında farkındayım ama kanımca sen oyuna falan girme... sanaldan kurtul biraz kendine gel... ve tavsiyem kimseye bulaşma... hiçkimseye... sana bi abi tavsiyesi..."""
Boşa yazdığına inanmanın sebebi; suçlu olman ve argümanının zayıf olması.
Zeka o kadar.
"E ama beyle beyle yazmış, o halde benim fikrim amorylorch oyuna girmesin yaf" Lan etrafında bir tane bile kalifiye adam yok mu senin?Birileri uyarsın seni abi nediyon allah aşkına desin.Uyarmayanda senin gibidir ya da seni iplemiyordur.Al sana daha iyi tavsiyeler.
ya arkadas ben bu a.q çocugundan sıkıldım... a.q sığırı ağzımı bozdrurdun bana... sen kımsın şan yavşak... benım zekamdan sanane.... sen nıye mıllete salca oluyosun... gıt sıkayetmı edıcen annene mı solıcen napıcaksan yap... sıktın a.q
GUILD HEPINIZE SOLUYORUM :
yazmayın bu konuya... a.q aptalın bırı gelmıs burada bısıler yaıyo daha cok sınır edıyo... gıt benıde sıkayet et kufur ettı dıye al sana ss... yeter ya... okadar mertsen gel bakalım su skype ye yada sole numaranı yaz ozelden ben arıcam senı... nedır senın derdın ya... kımse cevap vermesın bu a.q imalat hatasına... zekadan bahsedıyo kalkmıs burada annesıne sıkayet edıcegınden bahsedıyo... kaybol....
Madem ağızlar bozuk,
Aptal dediğin kişiye laf yetiştiremiyorsun.Ne sen ne de guildin.
Buna biz GÖT olmak diyelim.İstersen siktir ol git kibarca.
Adama bak minibüste "Müsait bir yerde" diyemeyen çocuklar gelmiş burada ana bacı sövüyor.
Etekde giysen yaşının adamı ol.
Hile yaptınız o raidlerin logları var.Hepinizin amına koycaklar.Bunlar bildiğimiz şeyler.
Benim asıl sorduğum neden böyle bir yola girdiniz bir türk guildi olarak?
Aranızda aklı selim bir insan evladı çıkıp "noluyor abi niye hile yapalım?" demedi?
GUILD HEPINIZE SOLUYORUM:
Yazamazsınız bu konuya.Adam haklı. A.q aptalı gibi gelip sizi bir hile şeysine soktum, çıkın çıkabilriseniz.Warmane topluluğuundaki en aşağlık ve düzenbaz guildi yönetiyoruz, her ne kadar yozlaşmış olsak da.Yine de "mee" diye benim sözümden çıkmayanlar var.Ben bir bok diyemedim buna bari biraz söveyim dedim.Benim erdemim, iradem ve karakterim bu kadar bu arada.Raidleri yönetmeye çalşıyoz ancak basiretsizliğimizden, aa pardon dışarıdan gelen GAVURLAR yüzünden sürekli birileri yerdeki can azaltan şeylerin üstünde duruyor.
Senin gibi bir kürtaj gazisine numaramı vermem 30luk dev çcouk.
He syphonofdestruction guildinde birisi vardı lider ya da officer, o olsaydın zaten olay buralara gelmezdi.Tel ile de konuşurduk.
Ancak kim hiç sikmediği bir orospuya numarasını kaptırmak ister sorarım?
3* hiçkimse ama hiçkimse muhatabı dışında aileyi karıştıramaz... ben dahil... BUNU KESİNLİKLE ÖĞREN...
.
BEN DAHİL.2 dakika etek giymeden duramıyorsun.
Karaktersiz, şerefsiz, üçkağıtçı bir malsın, bende seni büyüten ve bu hayattaki en büyük başarısı seni büyütmek olan ailene selam yolluyorum.;))))