1. Tek Realm Tek Guild Hakkında (Deatwing&Ragnaros)

Böyle bi konu açılmıştı ve herkes'den destek gelmişti diye biliyorum kim nerde kurulacak kim kuracak gibi bu bilgileri belirlersek bizde tam desteğimizi veririz. Ragnarosta horde tarafında oynuyoruz ve yeterli onlinemiz olmadığından raidleri global toplayıp yaptıgımız için pek verim alamıyoruz yani böyle bi topluluk olursa bizde sonuna kadar desteği veririz bu konu altından en azından nerde kurulacak kimler destek verecek kim kuracak kim taşın altına elini sokacak bunu kararlaştırsak en azından realmler birleşince bi arayış içinde olmayız benim düşüncem bu OTTOMAN olarak tam destek vermeye hazırız.

2. Biz alliance tarafında zaten bir guild kurduk deathwingde eğer realm birlesme sonrası guild devam ederse alliance tarafında oynayacak arkadaşlarla birşeyler yapmak isteriz zaten forumda ben konuyu haftada 1 kez en az upluyorum gelecek arkadaslar icinde her zaman kapımız açıktır.

3. Biz nerde çoğunluk ordayız her türlü desteğe hazırız realmlerin birleşmesi sonucunda ise eğer çoğunluk ordaysa oraya geçme ihtimalimizde olabilir teşekkürler.

4. Biz nerde çoğunluk ordayız her türlü desteğe hazırız realmlerin birleşmesi sonucunda ise eğer çoğunluk ordaysa oraya geçme ihtimalimizde olabilir teşekkürler.
    Farketmez isterseniz simdiden de gelip level kasabilirsiniz guildin yarısı zaten suanda gear kasma aşamasında en azından alt karakter olur sizin içinde tabikide takdir gene de size kalmış level kastıktan 1 hafta sonra en kötü sartlarda 5k olursunuz zaten icclere de başlamış oluruz o sırada.

5. http://armory.warmane.com/guild/OTTO...gnaros/summary

Gelirsek main çarlarımızla geliriz büyük ihtimal 0 dan kasmak biraz sıkıntı :S

6. :) sende haklısında hani ne zaman birlesme olacak bilmediğim için diyorum bende

7. Onun tarihini verebilseler çok iyi olacak bizim içinde hızlılar felan ama lorderona gelince hızlılar şu bizim işide halletseler çok güzel olacak hayırlısı bakalım :D artık pugdan toplayıp adamlara laf anlatmak yoruyor :)

8. aynen öyle o dediğin bizde de mevcut pugdaki adamlara laf anlatmak gercekten zor herkes bildiği taktikle ilerlemeye calısıyor oda olmuyor sonuç husran :)

9. Guildin adı OTTOMAN olunca'da adamlar ayrı pislik yapmaya başlıyor çekememezlik olduğu için her türlü pisliği yapıyorlar. O zaman islerde zorlaşıyor haliyle yapacak bişey yok bizde inatla bu ismi gittiği yere kadar götüreceğiz zaten :)

10. Yaratıcılığın olmadığı yerde ottoman isimli guildler geliyor. Arkadaşlar size genel kültür bilgisi veriyim. Tarihi olarak Avrupanın çoğu ülkesi Osmanlıyı doğal olarak sevmez. Gerek savaşlarıyla gerek şanlı zaferleriyle. Genel olarak bütün avrupa osmanlıya düşmandı. İktidarın tek bir yöneticide olduğu osmanlı imparatorluğunu araplar da sevmez. Iran-Irak-israil hepsi düşman. Yabancı okulların tarih derslerinde bunlar anlatılıyor. Savaşa hangi açıdan bakılırsa o taraf haklı çıkar her zaman. Çünkü savaşın bir sebebi olmasına gerek yok. Ottoman ismini gören yabancılar sizi yadırgar.

Büyük ihtimal guildiniz tek bir yönetici elinde olacak ver rütbelendirme şekli yeniçeri, sadrazam, vezir, padişah gibi olacak. Bilinç altınıza bile iktidarın tek elde olduğunu kabulleniyorsunuz ve guild içinde anlaşmazlıklar çıkıyor.

Şanlı tarihimiz var. Ama unutmayın, geçmişten nasip alamayanın geleceği alay konusu olur. Biraz aydın olun. Bırakın Orkların, taurenlerin olduğu yere Osmanlıyı sıkıştırmayı.

11. Yaratıcılığın olmadığı yerde ottoman isimli guildler geliyor. Arkadaşlar size genel kültür bilgisi veriyim. Tarihi olarak Avrupanın çoğu ülkesi Osmanlıyı doğal olarak sevmez. Gerek savaşlarıyla gerek şanlı zaferleriyle. Genel olarak bütün avrupa osmanlıya düşmandı. İktidarın tek bir yöneticide olduğu osmanlı imparatorluğunu araplar da sevmez. Iran-Irak-israil hepsi düşman. Yabancı okulların tarih derslerinde bunlar anlatılıyor. Savaşa hangi açıdan bakılırsa o taraf haklı çıkar her zaman. Çünkü savaşın bir sebebi olmasına gerek yok. Ottoman ismini gören yabancılar sizi yadırgar.

Büyük ihtimal guildiniz tek bir yönetici elinde olacak ver rütbelendirme şekli yeniçeri, sadrazam, vezir, padişah gibi olacak. Bilinç altınıza bile iktidarın tek elde olduğunu kabulleniyorsunuz ve guild içinde anlaşmazlıklar çıkıyor.

Şanlı tarihimiz var. Ama unutmayın, geçmişten nasip alamayanın geleceği alay konusu olur. Biraz aydın olun. Bırakın Orkların, taurenlerin olduğu yere Osmanlıyı sıkıştırmayı.
    Ya bu guilde öyle tek kisilik diye bi yönetim şekli yok o konuda bi bilgilendirme vereyim arkadaşım sonra ben burda bu guildin oyuncusuyum ve bi ortam yakalamışım burdan çıkıpta başka bi yere geçeceksem arkadaşlarıma sormadan geçmem ve arkadaşlarımla gitmeyi yeğlerim biz burda kendi çapımızda oyunumuzu oynuyoruz raidimizi kurmaya çalışıyoruz ve adamlar otomatikman OTTOMAN isminin çekememezliği nedeniyle pislik yapıyorlar bu 2 3 kişiyi geçmez orasınıda belirteyim sonra guildimizde İranlı arkadaşlarımızda var Türkleri sevdiğinden dolayı sizin yanınızdayım diyor. Ama hayla sen burda kalkmışşın yaratıcılıktan bahsediyorsun tek kişi yönetimiymiş filan geçmişte güzel türk guildleri kuruldu ve çokta güzel devam edenleri oldu bende öyle bi guild varmı diye oraya geçebiliriz diye buraya bi konu açtım ama sen olayı çok farklı boyutlara taşımışın kardeşim.

12. Yani abudik gubidik yabancı isimler koyacağına ottoman ismi bence güzeldir yani benim şahsi düşüncem aralarında ayrıca bence osmanlı imparatorluğu o kadar da bahsedildiği gibi kötü bir imparatorluk değildi aslına inanmayan kendine de inanmaz sözünden yola çıakrsak eğer ben kendi adıma konuşuyorum osmanlı torunu olmaktan gururluyum birşeyleri iyi araştırırsanız eğer bugun osmanlının yanlışları kadar doğruları olduğunuda görürsünüz ilkokul tarihi ile osmanlıyı ele almak çok farklı bi dünya çünkü

13. İşte ilk padişahlar ortaya çıktı. Umarım son gelen padişahlar gibi gözünü servet bürümez (GB'deki altını paylaşmayanlar) ve guildiniz her ottoman guildi gibi dağılmaz. İyi oyunlar

14. Kimseye bir yere gelin diyen yok ayrıca türklerin yanında durmak istemeyen hiç kimseyi zorla kulağından tutup buraya gelin dediğimizi de hatırlamıyorum gelene kapımız açık diyoruz biz bulgarlar - sırplar yada - balkanlar gibi de yapmıyoruz isteyen istediği yerde oynar ortada bir et var yiyin birbirinizi demişsin hayırdır bugune kadar kaç tane et yedin de böyle konuşma fırsatı doğduruyorsun kendine geçmişten bu yana başarılı olan türk guidllerinin dagılma sebebleri item kavgası değil milletin adetli karı gibi trip atmasından kaynaklanmıştır gene molten zamanında bir çok şeyi bi arada yapan yabancıların yanına alamadıkları title ve itemleri türkler kendi içinde alan guildler vardır hiçbir zaman hakkını yemediğim guildler arasında incredible guildi gelir evet ben orada çok fazla takılmasamda adamların yaptığı başarıyı hiç bir zaman söylemekten gurursuzluk yapmadım belki ben orada yoktum ama hiç bir zaman karalamadımda oturup kimseye o guild söyle yapamaz böyle yapamaz dedikleri halde bu adamlar birşeyleri başardılar ragnaros'da belki eskiler bilirler bilmiyorum ama sanctum of anatolia guildi bu adamlarda birşeylerin çabasında ve başarısında bulundular ayrıca her türk'ü tatmin edeceksin diye birşey yok bunuda unutmamak lazım isteyen istediği yerde oynar ister yabancı gibi takıl ister türk gibi üstü kapalı laflarla kimseye laf sokma hakkına sahip olamazsın burada sana kimse zorla post yazdırmadı fikirlerini söylemek ayrı birşeydir insanlara alttan laf sokmak veya dokundurmak ayrı birşeydir. bu saatten sonra bu konuyu takip etmeyeceğim zaten zamanı gelince yeniden konu açılır ve oylamaya sunulur.

15. birleşme hakkında herhangi bir gelişme yokmu ?

12 Last