1. Popülasyon

Merhabalar 1-2 yıl önce bu serverda oynuyordum ama oyun baya değişmiş. cata mı oynasam lich king karar veremiyorum da popülasyon olarak catacylsm de cok az insan var gibi. Hem tr oyuncularının hem de popülasyonun daha yogun oldugu yer neresidir? yardımcı olursanız sevinirim

2. Merhabalar 1-2 yıl önce bu serverda oynuyordum ama oyun baya değişmiş. cata mı oynasam lich king karar veremiyorum da popülasyon olarak catacylsm de cok az insan var gibi. Hem tr oyuncularının hem de popülasyonun daha yogun oldugu yer neresidir? yardımcı olursanız sevinirim
    Ikisi de kendine göre eklenti paketleri ve ikisininde kendine özel bir tarzı var. Ancak wotlk gelmiş geçmiş en dengeli ve en muhteşem eklentiydi, ondan sonra da oyun sevdiğim oyun olmaktan çıktı zaten. Lordaeron en kalabalık server ve progressive olduğu için çok iyi, gear toplamakta çok sıkıntı çekmezsin. Tercihin Lordaeron olsun. Ally tarafındayım ben Pheroqt :)

3. Deathwing tarafında Alliancede Türk guildi mevcut aynı fixlemelere sahip lordaeron ile deathwing eğer düşünürsen zaten Oyun içerisinde Killedby yazıp çıkan aradaşlardan davet isteyebilirsin iyi oyunlar şimdiden.

4. Pve düşünüyosan Catanın popülasyonunun düşük olması seni korkutmasın. Serverda bazı günler aynı anda 5-6 tane 25 man pug kurulduğu oluyor. Türk guildimiz var. Adı The Revenants. Oyuncu sayımız yüksek. Buyur gel