20 Mayıstaki Birleşme Sonrası Türklerin Bir Arada Toplanması "Icecrown" server
Arkadaşlar beklenen birleşmenin 20 Mayısta gerçekleşeceği duyurusu geçilmiş bulunmakta. Birleşmeden sonra hep birlikte toplanma fikri birçok kişinin aklına gelmiş olabilir. Benim amacım sadece bunu dile getirmek. Zaten bu kendim çalıştığım için sürekli online olamıyorum.
Sizlerin de fikirleri doğrultusunda Ragnaros ve Deathwing serverlarının birleşmesi sonucunda yeni adıyla "Icecrown" serverında toplanalım derim.
Alliance tarafında bizim deathwing olarak bir topluluğumuz mevcut güzel işler peşindeyiz eğer birleşme sonrası alliancede oynayan arkadaşlar var ise onlarıda aramızda görmek isteriz doğrusu
Ragnarosta alliance tarafinda oynuyorum arada sirada. Icecrownda da beraber oynamak isterim diger arkadaslarla. Orada da guild kurulunca burdan bildirilirse memnuniyetle gelirim
Ragnarosta alliance tarafinda oynuyorum arada sirada. Icecrownda da beraber oynamak isterim diger arkadaslarla. Orada da guild kurulunca burdan bildirilirse memnuniyetle gelirim
Ragnaros ve Deathwing birlestikten sonra hali hazırda olan guildimizi devam ettireceğiz alliance kısmında isiminde büyük ihtimalle değişiklik olmayacağını düşünmekteyiz "abarjazz" olarak aratırsanız yada websitemize kayıt olursanız bizi takip edebilir icecrown diye yeni sunucu açıldığında bizimle oyun oynayabilirsiniz. tüm türklere kapımız açıktır.
ben seni bilgilendirecem kardeşim sıkıntı yok rahat olabilirsin zaten takipteyiz bizde her şekilde şafak abilere vs sende haber ver hazır olsunlar eskisi gibi toplanalım wintergraspda safak abi falan olmadımı zevk almıyorum :))