Bu aralar Wintergrasptayken disconnect yemeye başladım fakat sebebinin ne olduğunu tam çözemedim.Tam emin olmamakla beraber sanırım fazla oyuncuyla yanyana olunca server beni oyundan atıyor çünkü aynısı bugün başıma onyxia 25te geldi fakat onyxia 10da gelmedi.Bir kere falan atsa şikayetim olmayacak fakat üst üste 5-10 saniyelik aralarla atıyor.Bu sıkıntıyı yaşayan varsa veya çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
hesabın normal hesapmı,yoksa premium mu premium hesaplarda bazen atıyor oyundan geri girebiliyorsun tekrar oyuna ve premium olmayan ise direk atılıp premium üye rahatca girebilsin diye seni dışarıya sürüyor.
datalardan oluşan bir sıkıntı olabilir bütün addonsları kaldırıp wtf ve chance dosyalarını temizleyip oyuna girip wintergrasp denemesi yaparsan iyi olur oyun kendini bir resetlesin bakalım addonslarından kaynaklı mı yoksa oyunun dosyalarından mı kaynaklanıyor anlarız. birde dc mi alıyorsun wow.exe hatasımı alıyorsun bunu daha detaylı bi sekilde yazarsan sevinirim iyi oyunlar.