1. Account stolen.

Otkradnaha acc-to na edna priqtelka kak da deistwame. ty

2. Вече пробвах няколко пъти... теглих и игрите от сайта на молтен, от замунда, от аренабг, че даже и оригинална взех от приятел.... ефекта е същия....тотален краш при влизане в комбат!!!почвам да с и мисля,че лаптоп за 200 лева ще е по добро решение за игри от колкото за 2к...аз за парите който дадах за лаптопа щях да направя работна станция за жената !!!! поне пари ще изкарва!!!
    Може и от компа да ти е, някаква грешка или нещо подобно(ако ти се играе много направи му преинстал и пробвай - би трябвало да се оправи).

3. Otkradnaha acc-to na edna priqtelka kak da deistwame. ty
    Пробвай с връщане на емайла или анална или с другия емайл, където си дал. Правиш нов акаунт и правиш тикет и обясняваш подроно(пишеш емайла си с който си ползвал и нещо подобно) в него какво е станало. Пишеш на някой от ГМ-тата в форума(админи). Имат и даже страница в фейсбук и там пиши. (Знам от личен опит и ми го върнаха - смисъл върнаха предишния емайл, където е бил акаунта и влезнах и промених всичко.)

4. Аз да попитам .... играя в този сървар от около 3 години, и се чудя няма ли да оправят ДнД-то на ДК танк-а. Имаше период от около седмица когато работеше както трябва и това беше. Но като гледам колко аггро прави направо ми се отиграва с ДК танк.
    Пиши в другата секция, където са бъговете на класовете.

5. xora zdr kak se dava gold za moneti pomognete obqsnete mi pls
    Трябва да си донейтнал за да използваш системата (trade) в сайта и някой да ти купи голда с coints и като спамиш в глобала по-бързо да се види от някой и да купи.

6. file:///E:/Mists%20of%20Pandaria%205.4.8/Screenshots/WoWScrnShot_011817_172247.jpg nujna mi e pomosht !!
    Влез в Prikachi или някои друг сайт да качиш снимката и тогава дай линк, че така не го отваря и няма как да ти се съдейства.

7. mersi bratcheto mi samo za analna-ta ne razbrah :D kondom da izpolzwam li

8. преинсталирах го( 3 пъти) този лаптоп вече почва да ми ходи по нервите!!!все същата работа. пак забива като влезе в комбат!! не знам дали заделената памент за жидеото е достатачна за да подържа играта!!

9. преинсталирах го( 3 пъти) този лаптоп вече почва да ми ходи по нервите!!!все същата работа. пак забива като влезе в комбат!! не знам дали заделената памент за жидеото е достатачна за да подържа играта!!
    Напиши характеристиката на лаптопа

10. Рестартирали сървъра.
    Edited: January 26, 2017

11. Здравейте имам един проблем със донейта.Когато нали си избера колко коинс ще си купя неми излиза да си пиша данните на картата, а ми излиза някаква съобщение за борба със крадци и измамници.

12. Здравейте имам един проблем със донейта.Когато нали си избера колко коинс ще си купя неми излиза да си пиша данните на картата, а ми излиза някаква съобщение за борба със крадци и измамници.
    Изтегли си Adblock :D

13. Добър ден.С приятел искаме да цъкаме MoP и избрахме Warmane.Аз имам опит тука от преди,още като cataclysm беше 4.0.6.Свалих си торента и като се опитам да отворя WoW чакам определено време,след което ми излиза нещо като error,който гласи,че има проблем с файл с местоположение Data/Engb/wow-update-engb-18273.MPQ.Когато натисна линка за повече информация на error-а ме праща в Battlenet.com,където го идентифицира като Error #134.Моля за помощ и благодаря предварително :).

14. Махни си read-only на всички файлове и папки, тва се случва много често :) има и гмско гифче в support/qa май

15. Здравейте , имам огромен проблем , преди около 1 година бях спрял да играя ,сега когато се върнах виждам че акаунтите са ми откраднати.Писах тикет до warmane , като показах плашстания как съм donatnal accounta от emaila на когото съм изваршил самата транзакция и те ми отговориха че немогат да направят нищто по варпроса .Аcoounta e na 4 години , създаден е в България играно е от само от България в момента човека които разполага с моя account е от иран кажете ми какво да направя

First ... 1161101109110111112113121 ... Last