Otkradnaha acc-to na edna priqtelka kak da deistwame. ty
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?p=2770840&t=120936&viewfull=1"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
Може и от компа да ти е, някаква грешка или нещо подобно(ако ти се играе много направи му преинстал и пробвай - би трябвало да се оправи).
Пробвай с връщане на емайла или анална или с другия емайл, където си дал. Правиш нов акаунт и правиш тикет и обясняваш подроно(пишеш емайла си с който си ползвал и нещо подобно) в него какво е станало. Пишеш на някой от ГМ-тата в форума(админи). Имат и даже страница в фейсбук и там пиши. (Знам от личен опит и ми го върнаха - смисъл върнаха предишния емайл, където е бил акаунта и влезнах и промених всичко.)
Пиши в другата секция, където са бъговете на класовете.
Трябва да си донейтнал за да използваш системата (trade) в сайта и някой да ти купи голда с coints и като спамиш в глобала по-бързо да се види от някой и да купи.
Влез в Prikachi или някои друг сайт да качиш снимката и тогава дай линк, че така не го отваря и няма как да ти се съдейства.
преинсталирах го( 3 пъти) този лаптоп вече почва да ми ходи по нервите!!!все същата работа. пак забива като влезе в комбат!! не знам дали заделената памент за жидеото е достатачна за да подържа играта!!
Напиши характеристиката на лаптопа
Здравейте имам един проблем със донейта.Когато нали си избера колко коинс ще си купя неми излиза да си пиша данните на картата, а ми излиза някаква съобщение за борба със крадци и измамници.
Изтегли си Adblock :D
Добър ден.С приятел искаме да цъкаме MoP и избрахме Warmane.Аз имам опит тука от преди,още като cataclysm беше 4.0.6.Свалих си торента и като се опитам да отворя WoW чакам определено време,след което ми излиза нещо като error,който гласи,че има проблем с файл с местоположение Data/Engb/wow-update-engb-18273.MPQ.Когато натисна линка за повече информация на error-а ме праща в Battlenet.com,където го идентифицира като Error #134.Моля за помощ и благодаря предварително :).
Махни си read-only на всички файлове и папки, тва се случва много често :) има и гмско гифче в support/qa май
Здравейте , имам огромен проблем , преди около 1 година бях спрял да играя ,сега когато се върнах виждам че акаунтите са ми откраднати.Писах тикет до warmane , като показах плашстания как съм donatnal accounta от emaila на когото съм изваршил самата транзакция и те ми отговориха че немогат да направят нищто по варпроса .Аcoounta e na 4 години , създаден е в България играно е от само от България в момента човека които разполага с моя account е от иран кажете ми какво да направя