3 arkadaşımızla hızlıca kasacağız fakat hangi serverde başlayacağımıza karar veremedik. fikirlerinize ihtiyacımız var.
frostmourne'de türk guıldi var mı.. icecrown daha mi iyidir. nerede başlayalim? bir kaç tane guıld gördüm forumda fakat discord adresleri yok ve oyun içi ulaşamadım. yardımcı olabilirseniz cok seviniriz.
3 arkadaşımızla hızlıca kasacağız fakat hangi serverde başlayacağımıza karar veremedik. fikirlerinize ihtiyacımız var.
frostmourne'de türk guıldi var mı.. icecrown daha mi iyidir. nerede başlayalim? bir kaç tane guıld gördüm forumda fakat discord adresleri yok ve oyun içi ulaşamadım. yardımcı olabilirseniz cok seviniriz.
Frostmourne 25 gün sonra sıfırlanıp var olan karakterler Icecrown'a taşınacak, bu nedenle şu an terk edilmiş halde, oyuncusu yarı yarıya azaldı ve AH'de bir çok şeyi bulmak mümkün değil.
Henüz Warmane yönetimi 80 hariç 1-79 arası karakterler için taşıma kısıtlaması olacak mı açıklamadılar ama eğer olmayacaksa, ben olsam bu 25 günde Icecrown'a göre daha rahat şekilde karakter kasmak için Frostmourne'da oynardım.
Guild açısından, sadece karakterler Icecrown'a taşınacak guild'ler falan hep silinecekler.
çok teşekkür ederim dostum. açıklayıcı olmuş. konu açmam yanlış olduysa kusura bakmayın. wowun kendi serverlerinde yıllarca oynadım. oyunla ilgili bir sorun yok o yüzden. dediğin gibi yaparız, burda kasıp orada devam ederiz. son olarak icecrownda ally mi hordemi öneririrsin. türklerin toplandığı belirli bir ırk var mı?
çok teşekkür ederim dostum. açıklayıcı olmuş. konu açmam yanlış olduysa kusura bakmayın. wowun kendi serverlerinde yıllarca oynadım. oyunla ilgili bir sorun yok o yüzden. dediğin gibi yaparız, burda kasıp orada devam ederiz. son olarak icecrownda ally mi hordemi öneririrsin. türklerin toplandığı belirli bir ırk var mı?
Yok yanlış olmuyor, sadece Frostmourne'ın durumunu son haftalarda bir çok kez cevapladım, hemen üstte görünce boşa yazmış olmak üzüyor kişiyi.
Açıkçası ben de Frostmourne'un 15 Nisan'daki yeni başlangıcını bekliyorum, Icecrown'da çok sayıda karakterim var ama 4 yıldır açıp oynamadım.
Bu taşıma işi gibi eskiden açık olan 5 tane server'ı kapatıp hepsini Icecrown'a taşıdılar, benim açımdan karakter mezarlığı oldu.
Türk guildleri nerede çoklar son durumunu bilmiyorum. Hatta tepedeki sabitlenmiş başlıklara baktım, orada da pek fazla anlaşılmıyor, varlarsa da forumdan duyuru yapmayı bilmiyor olabilirler.
Geleneksel olarak Horde her yerde daha kalabalık oluyor, burada bakınca https://www.warmane.com/information %51 - %54 arası gözüküyor. Türkler de ağırlıkla hep Horde seçerler.
İsterseniz Icecrown'da açın 1ay kadar oynayın, görün tanıyın nasılmış. Frostmourne 15'inde açılınca büyük çoğunluk oraya kayacaktır, Icecrown'da sıra bekleme sorunu da bir süreliğine azalır. Sonra ister orada kalır, isterseniz Frostmourne'da tekrar başlarsınız.
Frostmourne geçen yıl sıfırdan açıldığında ilk 2-3 ay çok eğlenceli olmuştu. Herkes aynı seviyede olunca kimse daha üstün olmuyor, daha rekabetçi ve eşit bir oyun oynuyorsun.