1. Okupaciyu perezhili, a personazhi ni .

    Dobrij den.
    Yak dobre buti zhivim, tomu sho buti mertvim meni ne podobayetsya.
    15 bereznya 2022 u nas buv avio udar, nu ya zh ne udachnik meni zneslo budinok pershomu v seli.
    A potim zajshli rosiyani, svitlo propalo na pivroku, potim rosijski jogo vklyuchili, skazali sho vin bezkoshtovnij, a viyavilosya, sho za nogo potribno platiti ukrayini.Koli buv avio udar u mene v budinku vsi dveri polamalo na polovinu.
    Cherez dva misyaci pomer batko ne perezhiv skladnosti vijni. ci obstrili, svistok minometiv, zvuki dahiv, sho rozlitayutsya, shodnya novini hto pomer ne dozhiv, znayete svoye daye.
    Nu ci perevezennya rechej u glini ??sho b vryatuvati hoch shos, pid pricilom p'yanogo rosijskogo.Cherez pivtora roku pislya okkupaciyi u mene z'yavivsya internet. Nu ya ne dumav, sho pracyuvatime gra.Chasu grati ne duzhe i ye, u materi budinok rozbomblenij, u mene duzhe starij nu dah nad golovoyu ye.Nu vse zh godinu na den mozhu na gru vidiliti vechorami. Os zahodzhu ya na stari akkauni, a personazhiv tam i nemaye.A zajmavsya i multiboksingom, i tak bulo bagato personazhiv, u mene yih niki zalishilisya, akaunti pracyuyut nu voni vsi chisti yak tilki stvoriv.chi mozhna yakos yih vidnoviti

    Slava Ukrayini!I slava naciyi!


    Ps. Ah tak, i yak pominyati nik a to komsomolec ce yak to zaraz zvuchit nimeckoyu.

  2. Pryvit, duzhe zhal shcho vy stilky perezhyly, spivchuvaiu z pryvodu batka. Nadiius u vas vse nalahodytsia.
    Z pryvodu personazhiv, ya dumaiu, shcho tut odna z dvokh prychyn:
    1. Yakshcho ty hrav na serveri Frostmourne , to vin zakryvsia, ale tvoikh personazhiv mozhna transfernuty na server Icecrown. Do rechi, same tut, na Aliansi, ye naibilsha ukrainska hildiia Warmanu, budemo chekaty)
    2. Khtos banalno vkrav tvoikh personazhiv. Todi mozhesh napysaty siudy, khocha navriadchy tse dopomozhe
    https://forum.warmane.com/forumdisplay.php?f=132
    A v tsomu rozdili sydiat tilky hravtsi, tut ty do adminiv ne dostukaieshsia

    A nik personazha mozhna pominiaty za 10 pointiv v osobystomu kabineti. Shchob zarobliaty pointy treba, shchob u tebe bulo bilshe 1000 ochkiv dosiahnen na personazhakh, todi raz v den ty zmozhesh zbyraty pointy v osobystomu kabineti. Chym bilshe dosiahnen - tym bilshe pointiv v den

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •