Witam jestem Tunowy, kiedy? gra?em na Sunwell a zaczyna?em na legendarnym TODzie, tylko kiedy gra?em na TODzie, mia?em na?cie lat i nie umia?em si? zachowywa?, trzymali mnie, ale nikt nie chcia? robi? ze mn? instancji i si? nie dziwi?. Niemniej teraz umiem si? zachowa?, ale mam inny problem.

Otó? jestem osob? niepe?nosprawn?, tak skrajnie, w najbli?szej przysz?o?ci czeka mnie ?mier? w ci?gu kilku lat, ogarnianie si? troch? trwa, wi?c w do WoWa siadam dopiero w nocy a cykl dobowy w ?wiecie Wojennych Jednostek jest taki, ?e jaka pora u mnie taka pora w WoWie, mam za s?aby net na przyjemne granie na VPN a wi?c pozostaje mi widzie? ?wiat Wojennych Jednostek (World of Warcraft XD), tylko w nocy, w dzie? nie mam takiej mo?liwo?ci, ?eby zagra? a chcia?bym nawet noc?, móc widzie? dzie?, zw?aszcza, ?e Warmane, to serwer mi?dzynarodowy i co za tym idzie, jak u kogo? w Mongolii jest dzie?, to widzi dzie?, kiedy ja widz? noc, jaki problem by?by, gdybym ja w Polsce widzia? dzie?, kiedy w mojej strefie czasowej jest noc?

Istnieje narz?dzie, BugCraft Studio, gra?em troch? na mopie, na Stormforge i tam korzysta?em z Machinima Tools Bugcraft Studio, za zgod? tamtejszego Ownera serwera. Próbowa?em korzysta? z wersji dostosowanej do 3.3.5a, ale nie ma efektu, nie dzia?a, dalej widz? ?wiat wowa w nocy.

Czy pomóg?by ktokolwiek kalece zobaczy? jedyny ?wiat, w którym mo?e biega? za dnia? Z góry dzi?kuj? za pomoc i pozdrawiam serdecznie.

;)