1. Horda <The Reborn> Icecrown

<The Reborn> Polska gildia PvE po stronie Hordy na realmie icecrown.

Zapraszamy do krótkiej prezentacji naszej gildii...

https://youtu.be/n7B1vyeYZmA

Aktualne zapotrzebowanie aktualizacja - 03.05.2024

DEATH KNIGHT

Tank - wysokie
    Frost - brak
    Unholy - niskie
    Blood DPS - brak

DRUID

Feral Tank - srednie
    Feral Dps - srednie
    Balance - srednie
    Resto - wysokie

HUNTER

Survival - brak
    Beast Mastery - brak
    Marksmanship - wysokie

MAGE

Arcane - brak
    Frost - brak
    Fire - niskie

PALADIN

Holy - wysokie
    Retribution - niskie
    Protection - wysokie

PRIST

Shadow - srednie
    Disci - wysokie
    Holy - niskie

ROGUE

Assassination - niskie
    Combat - wysokie
    Subtlety - brak

SHAMAN

Elemental - brak
    Enhancement - brak
    Resto - wysokie

WARLOCK

Affliction - brak
    Destruction - brak
    Demonology - wysokie

WARRIOR

Arms - brak
    Protection - brak
    Fury - niskie

Zapraszamy do kontaktu ingame.

Link armory https://armory.warmane.com/guild/The...ecrown/summary
    Edited: May 3, 2024

2. A jak wyglada system rozdawania itemków? Przewaznie jest to dkp. W starszych gildiach praktycznie nie mozliwe jest zdobycie lepszych itemków przez nowych graczy przez pierwsze miesiace grania chyba, ze ktos ma farta i akurat nikt itemku nie potrzebuje. W innej gildii w hordzie TOXIN sporo ludzi ma okolice 100k dkp a za cale icc25 jest okolo 1k dkp wiec potrzeba miesiecy lub nawet lat zeby sie dopchac do lepszych itemkow.
    Edited: September 10, 2023

3. Witam.

Nie bede ukrywal ze w jakims procencie jest jak mówisz czyli trzeba troszeczke pochodzic na raidy aby miec jakiekolwiek szanse na item. U nas najwiecej netDKP to cos okolo 40k w tym momencie ale wiekszosc ludzi jest ubrana i bardzo duzo idzie po prostu na disa a wiec nowi maja duze szanse aby cos zlapac jednak trzeb liczyc sie z tym iz przy wiekszej ilosci chetnych bedzie ciezko na pierwszych raidach.

Pozdrawiam.
    Edited: September 10, 2023

4. Witam,
    Jestem zainteresowany do do??czenia do waszej gildi. Szaman ENCH 80 lvl ale moge zmienic spec na heal. Mam do?wiadczenie w rajdowaniu Icecrown. Gra?em wcze?niej na serwerze Sunwell. Od jakiego? czasu szukam polskiej gildi i nie jest to ?atwe ;). Prosz? o rozpatrzenie mojej pro?by. Napisa?em wiadomo?c ingame do Gulid Mastera.

Nick: Vidland

Pozdrawiam

5. [QUOTE=Vinladn;3195984]Witam,
    Jestem zainteresowany do do??czenia do waszej gildi. Szaman ENCH 80 lvl ale moge zmienic spec na heal. Mam do?wiadczenie w rajdowaniu Icecrown. Gra?em wcze?niej na serwerze Sunwell. Od jakiego? czasu szukam polskiej gildi i nie jest to ?atwe ;). Prosz? o rozpatrzenie mojej pro?by. Napisa?em wiadomo?c ingame do Gulid Mastera.

Nick: Vidlant

Pozdrawiam[

6. Witam, nadal przyjmujecie do gildii ? Prot paladyn 4.6 Gs, offspec ret PvP 6.2 Gs ? Nick w grze "Jabadabaduu" ?

7. May 11, 2024  
    Witam, czy dalej rekrutujecie? Resto szaman 5k Gs, wróci?em do wotlka po 10 letniej przerwie, wcze?niej gra?em na sunwell
    Nick: Azphiel
    Pozdrawiam

8. Witam
    By?bym zainteresowany do??czenie do gildii. Rresto sham 5.5k gs. Vovile

9. Witam,
    wracam do gry po dlu?szej przerwie chcia?bym do was do??czy?. Hunter 5.9gs pve. Makbet

10. 3 Weeks Ago  
    Odradzam gidlie The Reborn - Obóz i Zlodzieje