A jak wyglada system rozdawania itemków? Przewaznie jest to dkp. W starszych gildiach praktycznie nie mozliwe jest zdobycie lepszych itemków przez nowych graczy przez pierwsze miesiace grania chyba, ze ktos ma farta i akurat nikt itemku nie potrzebuje. W innej gildii w hordzie TOXIN sporo ludzi ma okolice 100k dkp a za cale icc25 jest okolo 1k dkp wiec potrzeba miesiecy lub nawet lat zeby sie dopchac do lepszych itemkow.
Nie bede ukrywal ze w jakims procencie jest jak mówisz czyli trzeba troszeczke pochodzic na raidy aby miec jakiekolwiek szanse na item. U nas najwiecej netDKP to cos okolo 40k w tym momencie ale wiekszosc ludzi jest ubrana i bardzo duzo idzie po prostu na disa a wiec nowi maja duze szanse aby cos zlapac jednak trzeb liczyc sie z tym iz przy wiekszej ilosci chetnych bedzie ciezko na pierwszych raidach.
Witam,
Jestem zainteresowany do do??czenia do waszej gildi. Szaman ENCH 80 lvl ale moge zmienic spec na heal. Mam do?wiadczenie w rajdowaniu Icecrown. Gra?em wcze?niej na serwerze Sunwell. Od jakiego? czasu szukam polskiej gildi i nie jest to ?atwe ;). Prosz? o rozpatrzenie mojej pro?by. Napisa?em wiadomo?c ingame do Gulid Mastera.
[QUOTE=Vinladn;3195984]Witam,
Jestem zainteresowany do do??czenia do waszej gildi. Szaman ENCH 80 lvl ale moge zmienic spec na heal. Mam do?wiadczenie w rajdowaniu Icecrown. Gra?em wcze?niej na serwerze Sunwell. Od jakiego? czasu szukam polskiej gildi i nie jest to ?atwe ;). Prosz? o rozpatrzenie mojej pro?by. Napisa?em wiadomo?c ingame do Gulid Mastera.