1. Nowy w World of Warcraft

Dzie? dobry.

Mam 32 lata i wpad?em na genialny pomys? ?eby zagra? pierwszy raz w ?yciu w World of Warcraft. Z racji, ?e nie wiem czy mi si? spodoba postanowi?em gra? na serwerze prywatnym ?eby nie p?aci? abonamentu.

Czy znajdzie si? kto? kto ma na tyle cierpliwo?ci ?eby poprowadzi? mnie w tej grze, powiedzie? co i jak i odpowiedzie? na tysi?ce zapewne g?upich pyta? z mojej strony? Najch?tniej na jakim? Discordzie ?eby nie za?mieca? forum.

Tutaj zapytam tylko który serwer wybra?? Widz?, ?e najwi?cej ludzi gra na Onyxia. Aktualnie zasysam gr? ze strony i wybra?em Wrath of the Lich King ale te? nie wiem czy dobrze.

Prosz? o pomoc.

2. Cze?? , jak na pocz?tek to faktycznie mo?e Onyxia. Te? w?a?nie zaczynam na tym serwerze. Tak jak ty mam nadziej? na wsparcie. Na start powiem tyle , rób kolejne zadania, które zobaczysz (!) . Zbierasz kase , progress postaci, któr? wybra?e?. Sporo tego na youtube .. ale jak co? mo?esz mnie znale?? pod nickiem Proxypl .. gram po stronie Alliance.
    Z czasem polecam te? szuka? jakiej? glidii i z nimi raidy , dungeony. Ale to pewnie jak posta? b?dzie na max lvl :D

3. Le? od razu na Icecrown. Te? gra 12k ludzi online i jest exp x7 - szybiej i ?atwiej sie lvluje.
    Je?li chcesz to sie odezwij w grze po stronie Aliance - moj nick: Qrwica lub Conamore

4. Sam mam 34 lata wiecej z tych najmlodszych nie jestem.
    Ostatnio wdrozylem kolege z pracy ktory tez nigdy wczesniej w to nie gral i radzi sobie calkiem dobrze.