1. Yeni oyuncular nasil raid buluyor

Oyuna baslayali 1 hafta oldu 5k fury warrior oldum tamam iyi hosta en boktan raidlere bile 5.4 5.5 gs ariyorlar.Ben raidlere giremeden suan gs arttiramam bütün heroicden düsen seyleri topladik.Yani giremedigim toc10 a girsem bile bana yarayan drop yok

2. 1 Week Ago  
    O seviyede GS ile guild raidlerinde bile yer bulman zor. Dungeon kasmaya devam edeceksin eot ile alabilece?in tüm itemlar? al. 232 4 seti tamamla kalanla 245 i level olanlar? al. Meslek kas para kazanmak için herbalism veya mining kolay meslekler. Bu parayla AH tan BOI itemlere bak baz?lar? 300 500 gold falan oluyor 264 i levellar? var. Dungeon yapt?kça günlük 2 EOF geliyor zaten. Dalatanda haftal?k görev var 5 eot 5 eof veriyor. Naxxramas görevi geldi?inde raidlere al?rlar kolay oluyor zaten. Bu deeiklerimle 1 2 haftal?k periyotta 5.5 GS civarlar?na geliyorsun. Bu sürede guild ara alt run yapan özellikle. ?cc rep farm? unutma rep artt?kça yüzük veriyor. Sonra bir kere icc alt runa girdi?inde guildle zaten 2 3 parça 251 264 i level item al?yorsun sonraki süreç rutin.

3. 1 Week Ago  
    Oyuna baslayali 1 hafta oldu 5k fury warrior oldum tamam iyi hosta en boktan raidlere bile 5.4 5.5 gs ariyorlar.Ben raidlere giremeden suan gs arttiramam bütün heroicden düsen seyleri topladik.Yani giremedigim toc10 a girsem bile bana yarayan drop yok
    Kendi ilk 80'im icin en basta:
    1) 178 item level, isimleri Savage Saronite diye baslayan 8 parca set var, onu AH'den satin alip ya da BS birisine yaptirip tamamliyorum.
    (Bu set Plate disinda Cloth, Mail ve Leather olarak da aynen var, hepsi Resilience Rating verir 8 parcadir)

2) batuvip'in de bahsettigi 264 item level, AH fiyatlari cok ucuz yuzuk ve kolyeler var, mesela Harbinder's Bone Band (Defense Rating veren tank yuzugu) veya Ring of Rotting Sinew (Crit Rating ve Hit Rating veren DPS yuzugu)
    (bunlara paran yoksa Stained Glass Shard Ring gibi 200 item level rare(mavi renk) yuzukler var ama az yukseltir)
    Kolye olarak da Wodin's Lucky Neckle yine 264 item level Agility veren GS'ni yukseltecek bir tane.

3) Pelerin icin Durable Nerubhide Cape su an AH'de uygun fiyatli 200 item level epic
    (Ya da rare-mavi 200 item level Tattered Castle Drape)

4) Silah olarak Argent Crusade Quartermaster'da Argent Skeleton Crusher isimli 200 item level epic 2h Mace baslangic icin iyi olur, ustune Tabard giyip RDF yaparak reputation yukseltip alabilirsin.
    Ya da paran varsa AH'den Titansteel Destroyer diye yine epic 200 item level 2h Mace alabilirsin. Icecrown fiyati daha yüksek olmali, ben Lordaeron'da oynuyorum bin-bin besyuz arasi fiyatli.
    (Diger siniflar icin de diger Quartermaster'larda yine reputation yukselterek alinan 178 ya da 200 item level silahlar var)

5) Menzilli silah olarak Rowan's Rifle of Silver Bullets epic 264 item level cok ucuz secenek AH'de
    (Ya da Paladin/Shaman/Druid/DK gibi totem, idol, relic vs kullananlar 12000 honor points'e Orgrimmar/Stormwind City Honor Point Vendor'dan 232 item level epic ya da Dalaran Triumph Vendor'dan cok daha iyi 245 olani alabilirler)

Su an Heroic RDF'ye girebiliyor olmalisin.

Ancak RDF yanina gun boyu 2.5 saatte bir surekli Wintergrasp yaparsan + haftalik gorevleri yaparsan cok hizli Honor Point kazaniyorsun. Her Wintergrasp eger kazanirsaniz Battleground'dan 3-4 kat fazla Honor verir (10-15 bin arasi).

+ olarak 1'le 3 arasi WG Marks gelir. 25 tane Wintergrasp Marks of Honor'la 251 item level shoulder alabiliyorsun, once onu edin, sonra da 200 ya da 213 item level Trinket alirsin.

WG'dan gelen Honor'larla Orgrimmar/Stormwind Honor Vendor'dan once 4 parca (Omuzu WG'dan al) 232 PvP seti tamamla, sonra 264 bileklik, kolye, yuzuk, pelerin, ardindan 245 bot ve kemer tamamlarsin.

Bunlarin hepsi PvP diye laf edene takilma, once Heroic RDF'ye girmen gerekli, sonra ustunu yavas yavas PvE yaparak RAID'lere katiliyorsun.

Silah olarak ben genelde (cok ozendigim bir karakter degilse) Pit of Saron'dan dusen 232 item level Tyrannical Beheader isimli epic 2h Axe alip birakirim. Ya da 219 item level Edge of Ruin isimli yine 2h Axe Trial of the Champion Heroic'den dusuyor. Tabi dusurmek icin tekrar tekrar oynamak gerekli.

Bunlar disinda ICC vendor'dan alinan parcalar da var.
    Edited: 1 Week Ago Reason: harf hatasi