1. Nazwa: UNDER SIEGE
    Typ: PVP
    Frakcja: HORDA
    Realm: FROSTWOLF
    GM: KLESK
    Oficerowie: ECKHART, VETHE

Under Siege to polska gildia zorientowa przede wszystkim na wysoki poziom gry PVP. Serdecznie zapraszamy wszystkich graczy chętnych do wspólnej gry na RatedBG oraz Arenach. Gwarantujemy codzienne premade BG, miłą atmosfere oraz profesjonalne porady. Zapraszamy !
    Edited: July 28, 2015

2. Hej, jest na ragnarosie jakaś inna polska gildia niz dnd?

3. A, zapomniałem dodać, że chodzi mi o Hordę, mój błąd.

4. Otwieram nową Polską gildię na RAGNAROSIE po stronie HORDY każdy kto szuka gildii niech pisze w grze /w Pxreaper

5. May 2, 2015  
    Szukam polskiej gildii na serverze Ragnaros po stronie Ally, w grze można mnie spotkać pod nickiem Pewcsi

6. May 6, 2015  
    Ja też polską gildią w ally na Neltharionie nie pogardzę :) PolishHussars przeszło na emeryturę dzisiaj.

7. May 14, 2015  
    Nazwa: Srebrna Krucjata
    GM: Eberg
    Typ: World PvP/PvP/RP
    Frakcja(ally czy horda): Przymierze
    Server: Frostwolf
    Dodatkowe linki (typu wlasne forum,link do tematu z forum moltena itp itd.): http://forum.warmane.com/showthread....ucjata-wPvP-RP
    Edited: May 14, 2015 Reason: Add*****nal info

8. May 14, 2015  
    Neltharion-gildia Interstellar (dawaniej Hellsing)

9. May 24, 2015  
    Jest jakaś polska guildia pve na NELTHARION?

10. June 2, 2015  
    Nazwa : Barbarzyncy
    GM Ezras officerowie Holadin , Falki , Widurr , Zbuj
    Typ PvE/PvP
    Serwer Ragnaros

Nowa Polska rozwijajaca sie gildia PvE PvP " Barbarzyncy " prowadzi rekrutacje zapraszamy do wspolnej zabawy nie liczy sie twoj lvl czy geear pomozemy. Wymagamy jednie na poczatek aktywnosci oraz troche umiejetnosci grania w WoWa.Posiadamy TS.

11. June 3, 2015  
    Witam, jest jakaś polska gildia po stronie Hordy na serwerze Deathwing?

12. Polska gildia w Ally (Deathwing) ?

13. July 4, 2015  
    Cześć. Szukam polskiej gildii na FROSTWOLF najlepiej pve, bez znaczenia czy ally czy horda. Mozę ktoś coś doradzić?

14. July 4, 2015  
    Szukam polskiej gildii na serverze Ragnaros po stronie Ally, w grze można mnie spotkać pod nickiem Pewcsi, możesz też skontaktować się ze mną na forum.
    Posiadam Team speak, jestem otwarty. :)

First ... 89101112 ... Last