1. szia Harlien ez lehet segit :
    https://www.molten-wow.com/features/

A fully scritped az nem eppen retail minoseg, hasonlit de majd ingame megtapasztalod a kulonbsegeket. Sok a bugg, de a Molten az egyik olyan privat server ahol pozitiv iranyu javitasokat varhatsz. Jelenleg 4.0.6 patchen fut a jattek, valoszinu februartol lessz 4.3.4.
    amugy a 3x, 12x, vagy20x serverek szorzoja csak az exp es repu bonusokra ervenyesek, loot ugyanannyi esik bossoktol mint retail-en. Tolled fugg mennyi idot akarsz lvlezesre forditani, sajna a lvl 80-85 questek keves resze mukodik, ezert nagy szorzos servert ajanlom startnak.
    Magyar guild minden szerveren van sztem, ha erdekel Sargeras(20x) realmon Allianceban New Fatih guildbe szivesen latunk ertelmes embert.
    Ha meg valami erdekelne kerdezz.

2. Steelwall's Avatar
    Steelwall
    Guest
    Hali!

Valaki meg tudn?í mondani hogy kari ?íthelyez?®skor a szakm?ík is mennek a karival vagy azok elvesznek?

Előre is k?Âszi

3. azuredragon4's Avatar
    azuredragon4
    Guest

K?®rd?®s

Sziasztok!

nekem n?®h?íny alapvető k?®rd?®sem lenne. Lehet első r?ín?®z?®sre, meg m?ísodikra is h??ly?®nek n?®ztek miattuk, de ink?íbb megk?®rdezem, ?®s okosabb leszek, mint buta :)

Ezek t?Ârt szereverek ugye?
    Melyik oldalon vannak t?Âbben?
    Melyik szereverre ?®rdemes mennem? (norm?ílis fejlőd?®s h?¡ve vagyok+pvp+pve el?®g rendesen mindk?®t r?®sze :))
    Valami amit ?®rdemes tudni a k?Âz?Âss?®grőlm vagy a szerverről?
    A Cata kieget innen szedjem le., vagy m?íshonnan is le lehet? gondolom innen c?®lszerűbb

K?Âsz?Ân?Âm a v?ílaszokat előre is!

4. olvass feljebb p?ír post-al, nagyj?íb??l ugyanezt k?®rdezt?®k, ??gyhogy a v?ílaszom neked is aktu?ílis.

5. azuredragon4's Avatar
    azuredragon4
    Guest
    K?Âszi, ?®s melyikszerveren vannak a legt?Âbben? :)

6. ''Magyar guild minden szerveren van sztem, ha erdekel Sargeras(20x) realmon Allianceban New Fatih guildbe szivesen latunk ertelmes embert." -----> ebben mi nem volt ?®rthető?

7. azuredragon4's Avatar
    azuredragon4
    Guest
    Az hogy ?®n nem a magyarokat k?®rdeztem, hanem a full szerver popul?íci??kat ;)

8. a serverek ?íltal?íban fullok, főleg estefel?®, ha nem vagy premium accountos valszin?? v?ír??list?ís leszel.

9. nekem az lenne a k?®rd?®sem hogy itt vannak olyan port?ílok a v?írosok k?Âz?Âtt mint taurin? előre is k?Âsz a v?ílasz?®rt

10. gery92's Avatar
    gery92
    Guest
    Nem itt nincsenek. Dalaranban ?®s Shattratban vannak port?ílok, viszont a t?Âbbi v?írosban nincs. Kiv?®ve Orgrimmar (?®s gondolom Stormwind) ahol vannak port?ílok de ott kiz?ír??lag Uldumba, Hyjalba, ?®s a t?Âbbi ??j helyre sz??lnak. Term?®szetesen ha a Cataclysm-r??l van sz??.

Viszont lenne nekem is k?®rd?®sem, illetve kettő:

1. Metzen the Reindeer kar?ícsonyi k??ldet?®s nem lesz műk?Âdők?®pes m?ír ebben a vil?ígban? :D

2. Ha frakci??t v?íltok, ?®s Worgenn?® akarom tenni a druid?ímat, akkor ugyan??gy ?ít tudok majd v?íltozni worgenn?®? Egy ismerős?Âm azt mondta, hogy Ő ?ít tette worgenre a druid?íj?ít, de farkass?í nem tud v?íltozni.

11. jiel's Avatar
    jiel
    Guest
    Sziasztok cataclysm?íhoz map addont ?®s gs-t hol tudok szerezni?
    Eddig nem tal?íltam sehol sem ezt a 2 addont

12. gery92's Avatar
    gery92
    Guest
    Sziasztok cataclysm?íhoz map addont ?®s gs-t hol tudok szerezni?
    Eddig nem tal?íltam sehol sem ezt a 2 addont
    Cat?íhoz GS addon nem kell, itt m?ír item lvl-t sz?ímolnak.

Curse addon oldalr??l le lehet t?Âlteni. V?ílaszd ki az addont amit szeretn?®l, kattints az 'Other Downloadra' ?®s v?ílaszd ki a kliensed sz?ím?ít.

13. jiel's Avatar
    jiel
    Guest
    esetleg m?ís hol nincsenek addonok mert a curse.com nekem t??l magas :D ?® mindig csak a pand?íhoz vannak ott addonok

14. gabikaghost's Avatar
    gabikaghost
    Guest
    esetleg m?ís hol nincsenek addonok mert a curse.com nekem t??l magas :D ?® mindig csak a pand?íhoz vannak ott addonok
    az?®rt kell a Other Downloadra r?ínyomni :) az kilist?ízza a r?®gebbi patchez valokat is :)

First ... 91011121321 ... Last