1. Ai uitat sa mentionezii , vorbesc 4-5 in timpul raidului toate sugestile opinile care le au membri nu sunt luate in considerare :)

2. Titanii recruteaz? pve/pvp
    Pentru m-ai multe detalii pm Scrape/Sorlando/

3. May 2, 2025  
    Salut,

Caut guilda de romani pe Icecrown de 2 saptamani, sunt Warrior fury 4.6k gs cu enchanting full si mai am un hunter de 5.1 k gs mark cu engi full
    , numele warrior Cincilei, mai am 3 prieteni care jucam, dar nu rezolvam nimic peste 5k gs fara guilda sa facem raiduri...suntem la Hoarda btw...sper sa vada cineva

4. May 12, 2025  

5. May 12, 2025  
    Salut caut o guilda pe serverul icecrowncitadel la hoarda pt raid

6. Vreo guilda ce urmeaza a fi activa pe Onyxia (alianta) odata cu lansarea wotlk-ului?

7. Salut! Icecrown, Protection Paladin, 4.4K GearScore. Palaelfie, Horde

8. Salut, o data la 1-2 ani ma ia nostalgia si imi fac un caracter nou si il cresc de la 0, ca un fel de nou inceput. Am experienta de raiduri in icc25/rs25 normal si heroic. Pot intra 2-3 zile pe saptamana seara la raiduri si sa petrec cu noua guilda 4-5 ore poate 6. Pot ajuta noi membrii sa faca level, runuri de pos/fos pt gear etc, nu ma deranjeaza sa ajut, mai ales ca lucrez de acasa.

Caut o guilda cu persoane chill, fara tipete si ego tripuri, dar care totusi fac treaba si au cat de cat o experienta, sau daca nu au experienta sunt dispusi sa invete.

De fiecare data cand imi fac un caracter nou, imi place sa joc pe un caracter cu care nu am asa de multa experienta sau cu care nu am jucat de mult timp. De data asta am ales druid(main feral, second resto) sau poate rogue combat sau hunter. Nu stiu cum functioneaza reply-urile pe forum, dar daca cineva are deja o guilda sau urmeaza sa faca o guilda de romani/in mare parte romani, puteti da reply sau un mesaj pe forum sau pe caracterul "Testocow" de la Hoarda Icecrown realm sau direct guild invite. Un an nou frumos tuturor.
    Edited: January 7, 2026 Reason: typo mistake

9. Ceva guilda de RO pe icecrown la alianta?

First ... 91011