1. divad001's Avatar
    divad001
    Guest
    Előre is srry ha m?ír k?®rdezte valaki előttem, de nem volt erőm v?®gig olvasni a kommenteket. Azt szeretn?®m megtudni, hogy ha ?®n fizetek premium tags?ígot, akkor az ?Âr?Âkre megmarad az accounton, vagy van valamilyen korl?ítozt?ís, mint pl, 1 h??nap, stb. Csak mert unalmas mindig v?írakozni a szerverekre ?®s tudom hogy premiummal ezt meg lehet oldani, csak nem tudom hogy mennyi időre sz??l a tags?íg. Előre is k?Âsz?Ânm a v?ílaszokat.

2. A befizetett premium tagsag orok ideju, nincs idokorlat :)

3. Deathno's Avatar
    Deathno
    Guest
    Hali!
    Frostwolfon allis guildot keresek, arms pvp / fury pve talent, 362 ilvl , ink?íbb PVPzni szoktam , de szivesen PVEzek is, ha valahova van tgf /w Deathno , vagy k??ldj mailt.
    Előre is thx!

4. Forci's Avatar
    Forci
    Guest

Ar?®na

Sziasztok Ar?®nat?írsat keresek eshami vagyok lvl80 non 2,2k+ expel de 85 t?Ân kezdő.
    Keresek skypal rendelkező min 1,8k expel rendelkező dpap-ot bdudu-t fire/frost maget.
    C?®l vici szezont t??l?®lni v?írni 4.3 ra :D
    Bubbleboltz
    Sagregas alliance
    (horda se akad?íly)
    Mellesleg ha valaki kedvet kapott szivesen seg?¡tek is neki fejlődni!(előtte kis elbesz?®lget?®s skypon v ts en )
    H?®ten d?®lut?ín 1 ig este 22 ut?ín jővő h?®t 2 ut?ín ?íltal?íban el?®rhető vagyok

5. Enirall's Avatar
    Enirall
    Guest
    Mi?®rt van az ,hogy a Coin-on ?íthelyez?®sn?®l sincs lehetős?®g nagyobb szorz??r??l kisebbre ?íthelyezni a karaktert ?

6. Valami nem ok?®s

Hello mindenkinek.

Nekem olyan probl?®m?ím lenne, hogy frakci??t v?íltottam hord?íb??l-aliba, ?®s Worgen lett az ??j karakter. A probl?®ma itt kezdődik ugyanis a spellbookba nincs two form. Nem tudom, hogy valaki tal?ílkozott e m?ír ezzel, hogy ez vmi bug lenne-e vagy nekem k?®ne kik??ldiznem ? ?ûtleteket, tippeket v?írok hogy hogyan k?®ne ezt megoldani.

7. Kerecsen's Avatar
    Kerecsen
    Guest

Guild

?£dv, tegnap regisztr?íltam az oldalra, ?®s szeretn?®k ?®rdeklődni magyar guild ut?ín frostwolf realmon (frakci?? mindegy). Annyi a l?®nyeg hogy bevegyenek kisebbeket is. A v?ílszokat előre is k?Âsz?Ân?Âm :)

8. lelenc94's Avatar
    lelenc94
    Guest
    Sziasztok!
    Egy 10 fős kl?ínnal j?Ânn?®nk ?ít a Neltharion szerverre ?®s olyan k?®rd?®sem lenne, hogy a cat?ís raid inst?ík j??l vannak-e ?Âsszerakva? Jelenleg Taurin vagyunk ?®s azt szeretn?®m megtudni, h mennyire ?®rdemes ide ?ítj?Ânni, mert az?®rt m?®g is csak t?Âbb emberről van sz?? teh?ít nem szeretn?®k vakt?íba ugrasztani 10-12 embert.
    K?Âsz?Ân?Âm.

9. adika99's Avatar
    adika99
    Guest

bocs a h??lye k?®rd?®s?®rt :D

valaki pls irja le a reamlistet:DDD

10. ezt ird be: set realmlist logon.delete-wow.com

11. Pyenix's Avatar
    Pyenix
    Guest
    Hehe, ez tetszik! :DDDDD xD

12. Parely's Avatar
    Parely
    Guest
    l?ítom seg?¡ts?®g helyett itt csak szopat?íst kapnak az emberek, csak ?¡gy tov?íbb

13. Minizs2's Avatar
    Minizs2
    Guest
    Sziasztok!
    Egy 10 fős kl?ínnal j?Ânn?®nk ?ít a Neltharion szerverre ?®s olyan k?®rd?®sem lenne, hogy a cat?ís raid inst?ík j??l vannak-e ?Âsszerakva? Jelenleg Taurin vagyunk ?®s azt szeretn?®m megtudni, h mennyire ?®rdemes ide ?ítj?Ânni, mert az?®rt m?®g is csak t?Âbb emberről van sz?? teh?ít nem szeretn?®k vakt?íba ugrasztani 10-12 embert.
    K?Âsz?Ân?Âm.
    Jelenleg ez a legjobban műk?Âdő cat?ís t?Ârt szerver. Az inst?ík eg?®sz j??l vannak ?Âsszerakva , a gond ink?íbb a classokal van de rem?®lhetőleg a hamarosan k?Âvetkező patchv?ílt?ís ezt is megoldja.

14. speedlolz's Avatar
    speedlolz
    Guest

proto drake

??dv ?®n azt szeretn?®m tudni h vki tudja h menyi a time lost proto drakenek a respawnja???

15. hunzsolthun's Avatar
    hunzsolthun
    Guest
    ??dv ?®n azt szeretn?®m tudni h vki tudja h menyi a time lost proto drakenek a respawnja???
    ?ën csak annyit udok hogy eredetin mennyi (gondolom itt is ??gy lőtt?®k be) 6-12??ra. azt hogy a random spawn be van-e ?íll?¡tva, illetve hogy a k?Âr?®t teszi-e azt nem tudom. Ha igen akkor az ??tvonal?ín b?írhol spawnolhat szerver indul?ís?ít??l, vagy le?Âl?®s?®től sz?ím?¡t??tt 6-12??r?íban.

First ... 3111213141523 ... Last