Sziasztok! Olyan gondom lenne hogy nem tdm a wowot elind?¡ani. Lesedtem a wowot a D meghajmra mert a C-n nincs el?®g hely , vsot amikr elind?¡tom a wow.exe-t akkor valam?®rt a C-re helyezi ?ít ?®s mit ha oda akarn?í kbontani. Hva rakta a f?íjlokat ?®s mitőlterhelődik a C meghajt?? folyamatsan? nem tudom hogy j?? f?íjlt pr??b?ílok-e egy?ílal?í elind?¡tani.
Sziasztok! Valaki megtudn?í mondani, hogy a Frostwolfhoz milyen Klienst kell leszedjek? Let?Âlt?Âttem a torrentet, ami a Download r?®szben van (4.3.4), bejelentkezek ?®s csak a Warsong re?ílmot l?ítom, pedig nekem a Frostwolfon van egy paladinom. Van valami tippetek? K?Âszi előre is
4.3.4-es verzion meg csak Warsong megy, a tobbi Cata server 4.0.6-on van meg, bugfixek utan az osszes Cata server 4.3.4 lessz, remelhetoen hamarosan.
Ha updateig Frostwolfon akasz jatszani, szedd le kulon 4.0.6-ot
Hali
Tudna nekem valaki seg?¡yteni? Fontos lenne. Elkezdtem j?ítszani a wow-al, a farkasos fajjal, ?®s van egy pont ahol beragadok. 12-es szinten mikor a templomb??l ?ítv?íltozom, stb, ?®s elfognak, ut?ína. Nem tudom mit kell csin?íln i, mert nem tudok semmit sem csin?ílni :S
?Üj vagyok a szerveren (cat?íhoz is), ?®s ?®rdekelne, hogy melyik szerver milyen poz?¡ci??t foglal el itt, szal hol van a t?Âbb player, ahol ?®rdemes mainkarit csin?ílni raidelni, ?®s melyik a fun, vagy elhagyatottabb. Jelenleg a Neltharionra ( asszem az a 12xes) logoltam be pr??bak?®nt, h l?íssam hogy is n?®z ki.
Ami azt illeti, el?®g kev?®s questet tal?íltam, ?®s azokb??l is t?Âbb bugos volt, ?¡gy nem tudom, hogy fel lehet-e egy?íltal?ín h??zni a 3xos szer??n egy karaktert, de persze csak egyfel?® n?®zelődtem, lehet pont elker??ltem a questbojokat. Ez??gyben is igaz?¡tsatok el k?®rlek, hogy a sz?®tszabdalt kontinenseken mennyire v?íltoztak meg a questelőhelyek.
Szia.
?ën is nem r?®g csin?íltam meg az első karim ezen a szerveren, sőt, Cat?ín sem j?ítsz??dtam eddig.
Nekem tetszik a szerver, nem szakad meg, stabilan fut, rengeteg ember van fent, alapj?íban seg?¡tők?®szek is.
Lvl 80-ig 4 d?®lut?ín alatt felh??ztam a karit, nagyj?íb??l minden q műk?Âd?Âtt. Ha volt is bugos (ami az?®rt előfordult), n?®lk??l??k is annyi ter??let ?®s q ?íllt rendelkez?®sre, h nem volt probl?®ma. A gond 80-t??l kezdőd?Âtt. Minden szint egy r?®m?ílom volt. Minden m?ísodik q bugos volt, vagy valami csellel lehetett csak teljes?¡teni. 84 k?Âzep?®től m?ír csak dungeonokkal tudtam felh??zni a karit maxra, de ?¡gy sem volt neh?®z, mert a random dungeon finderrel egyszerű volt.
Viszont ha nem k?Âveted el azt a hib?ít, amit ?®n, ?®s 82-es szintig Northrendben maradsz, akkor abszol??t semmi gond nincs, v?¡gan el?®red a 85-?Ât.
?ën mindenk?®pp aj?ínlom a szervert, nekem tetszik.
Mi?®rt van hogy neltharionon twilight highlands 90%-a ??res, ami bennt van azokat + eg?®sz cat?ín a mobok zavar??an nagy r?®sz?®t nem lehet skinningelni? amiket egy?®bk?®nt k?®ne tudni...
Az?®rt mert ez m?®g csak 4.0.6 amin rohad kev?®s dolog műk?Âdik ! N?Âv?®nyek sincsenek bent mindenhol rendesen de ezt jav?¡tani fogj?ík !
Valakinek van ?Âtlete, hogy mi?®rt szűk??lt le a v?ílaszt?®k a coin ?®s point shopban? DDoS előtt kin?®ztem magamnak h veszek votepontb??l corrupted ashbringert menőzni, most meg, mire meglett r?í a 35 ( p?ír napja kezdtem itt), eltűnt, ?®s csak 80as cuccok vannak meg heirloomok.