1. Sziasztok. Valaki meg tudn?í mondani, hogy csak az ?ítmeneti probl?®m?ík miatt nem műk?Âdik a transzfer, vagy ez m?ír v?®gleges? Felh??ztam egy meglepi karit bar?ítomnak Deathwingen, ?®s nem tudom ?ítpakolni Lordearonra :( előre is k?Âszi a v?ílaszokat: T??ndi

2. holyrambo's Avatar
    holyrambo
    Guest
    Sziasztok. Tudn?ítok nekem olyan magyar guildot mondani ahol PVP/PVE is van? A Frostwolfon kellene.
    Előre is k?Âszi sz?®pen a v?ílaszokat.

3. Norbee993's Avatar
    Norbee993
    Guest

Valami nem j??..

Sziasztok.. let?Âlt?Âttem a Molten 4.0.6 kliens?®t (innen: https://www.molten-wow.com/download/) Azt ?¡rj?ík alul h let?Âlt?®s ut?ín el?®g a Wow.exe-t ind?¡tani.. azonban miut?ín ind?¡tom egyből Error j?Ân be ?®s, hogy Send log-ot k??ldjek..

valami megold?ís esetleg valakinek? :)

4. tescodr's Avatar
    tescodr
    Guest
    Pr??b?íld meg a chace mappa ?®s a wtf mappa t?Ârl?®s?®t h?ítha ha az sem seg?¡t lehet a windows a szar :D :cool:
    ??jratelep?¡t?®st meg?®r ha m?ír nem friss

5. Sziasztok!
    N?ílatok nem fordult olyan elő, hha meg akartatok venni egy itemet (pl dalaranban a jp-s mamut, v vmit conquest point?®rt), akk ki?¡rta, h nincs r?í el?®g pontod (4000 jp a 2000 vmennyis mamutra nem lenne el?®g?), majd mikor megnyitottam a karimat, h meglessem, akk minthe levonta na azt az ?írat, amibe ker??l, de az item sehol, az ?íra sehol.

6. Az lenne a k?®rd?®sem az RHC-?®k mi?®rt ilyen nehezek?

Amikor bemegy??nk a fullos tankot ledar?ílja a gyenge mob 5 m?ísodperc alatt.. Addig nincsen semmi gond ameddig csak ??tnek de amikor elkezdenek spellezni mintha bedobtak volna 5 redbullt ?®s 3 cukor mentes erős fekete k?ív?®t... M?ísodpercenk?®nt 4-11k sebz?®s bugos vagy mi a picsa?

7. Az lenne a k?®rd?®sem az RHC-?®k mi?®rt ilyen nehezek?

Amikor bemegy??nk a fullos tankot ledar?ílja a gyenge mob 5 m?ísodperc alatt.. Addig nincsen semmi gond ameddig csak ??tnek de amikor elkezdenek spellezni mintha bedobtak volna 5 redbullt ?®s 3 cukor mentes erős fekete k?ív?®t... M?ísodpercenk?®nt 4-11k sebz?®s bugos vagy mi a picsa?
    Moltenen el vannak baszva a mob immunit?ísok ?®s sok mob immun a cc-re ?®s az interruptra is pedig cat?íban pont a cc lenne a l?®nyeg ha t?Âbb trash van. Szerencs?®re a dk death grip ?®s az ?Âsszes l?Âk?®s szak?¡tja a castol??s spelleket.

?ën max Deadminest mondan?ím neh?®znek mert 2 bugos boss is van ?®s ez?®rt nek??nk is fullos gearben ment csak le de a t?Âbbi nem olyan v?®szes ha nem random idi??t?íkkal m?®sz.

8. Minizs2's Avatar
    Minizs2
    Guest
    Sziasztok. Valaki meg tudn?í mondani, hogy csak az ?ítmeneti probl?®m?ík miatt nem műk?Âdik a transzfer, vagy ez m?ír v?®gleges? Felh??ztam egy meglepi karit bar?ítomnak Deathwingen, ?®s nem tudom ?ítpakolni Lordearonra :( előre is k?Âszi a v?ílaszokat: T??ndi
    Val??sz?¡n??leg csak ?ítmeneti probl?®m?ík vannak mivel most v?ílt ?ít t?Âbb szerver 4.3-ra. De ugye tudod hogy csak akkor vihetsz ?ít karaktert egyik szerverről a m?ísikra ha egyezik a rate?

9. Minizs2's Avatar
    Minizs2
    Guest
    Sziasztok!
    N?ílatok nem fordult olyan elő, hha meg akartatok venni egy itemet (pl dalaranban a jp-s mamut, v vmit conquest point?®rt), akk ki?¡rta, h nincs r?í el?®g pontod (4000 jp a 2000 vmennyis mamutra nem lenne el?®g?), majd mikor megnyitottam a karimat, h meglessem, akk minthe levonta na azt az ?írat, amibe ker??l, de az item sehol, az ?íra sehol.
    Akkor ez bug lesz val??sz?¡n??leg , de lehet hogy csak rossz ?írat n?®zt?®l mert hogy a dalaranos mamutot gold?®rt is megveheted. Csekkold le wowheaden.

10. Enirall's Avatar
    Enirall
    Guest
    Nem tudom most ,hoyg ez csak pillanatnyi vizu?ílis bug ,hogy se a conquets sem a J?? pontjaim nincsenek meg ! De el?®gg?® bosszant?? . . . .

11. neltharion? akkor nem is kell hogy legyen conquested :) a j?? pont az mit jelent ? :D

12. Enirall's Avatar
    Enirall
    Guest
    neltharion? akkor nem is kell hogy legyen conquested :) a j?? pont az mit jelent ? :D
    xDD Jp akart lenni !

Am??gy csak ?®n nem tudok be loggolni ? Nem akar hiteles?¡teni a szerver ?®s el?®gg?® ideges?¡t m?ír !

13. trapasso95's Avatar
    trapasso95
    Guest

Szerver hiba

Hell?? most t?Âlt?Âttem le a cat?ít ,eddig taurin nyomtam, let?Âlt?Âttem a 4 rar file-t kibontottam a 3.3.5 ?Âs wowba,minden ok?® volt elindult cat?ís bel?®p? k?®perny? uj faj-kaszt kombik,viszont csak a warsong meg a neltharion van a realmlistbe. Hol a t?Âbbi szerver mit csin?íljak hogy azokon is nyomhassam?

14. a t?Âbbi m?®g 4.0.6on van ?®vek k?®rd?®se ?®s a t?Âbbit is updatelik. :)

15. Kempoo nem hiteles inf??t ne adj senkinek. A 4.3.4-es patch minden szerverre amin 4.0.6 volt kb. egy h??nap mire updatelni fogj?ík.

First ... 5131415161725 ... Last