1. May 1, 2013  
    Horda vagy ally?
    Hordaban van a Hunpowa guild, allyban pedig azt hiszem a Fantastic Five magyar guild. :)
    K?Âsz?Ân?Âm a v?ílaszt! Term?®szetesen Horda :P :D
    M?ír csak meg kell keresnem Őket valahogy :D

2. May 1, 2013  
    K?Âsz?Ân?Âm a v?ílaszt! Term?®szetesen Horda :P :D
    M?ír csak meg kell keresnem Őket valahogy :D

Hajra :) nem tudom hogy hanyan vannak ,meg mennyire aktivak ,de oket lattam mint magyar guild :)

3. May 10, 2013  
    Azt szeretn?®m k?®rdezni, hogy a Lordaeronon elegek-e ahhoz a bugmentes questek, hogy szinte csak azokkkal fellehessen fejlődni 80-as szintre?

4. May 11, 2013  
    Azt szeretn?®m k?®rdezni, hogy a Lordaeronon elegek-e ahhoz a bugmentes questek, hogy szinte csak azokkkal fellehessen fejlődni 80-as szintre?
    Szia, termeszetesen igen, nagyon keves quest van, amelyik be van bugolva, de valahogy mindegyiket lehet completelni.
    Jo jatszast ! :)

5. May 27, 2013  
    Norbivar's Avatar
    Norbivar
    Guest
    Sziasztok,
    Nekem olyan k?®rd?®sem lenne, hogy a patch v?ílt?ís ??ta a proffom elbugolt. Nemtudom m?ísok hogy vannak vele, de a recis cuccok ( jelenleg a craftolhato PVP-sre, amit most lecser?®ltek 377-esekre ) nem akarnak menni. M?®g 4.0.6a-ba a Bloodied cuccok recij?®t kiv?íltottam, most ?íttranszform?íl??dtak Vicious-ra, de nem tudom elcraftolni őket ("That spell is not available to you"). Ezzel lehet valamit kezdeni proff 0-?íz?ís n?®lk??l? (Leatherworking mellesleg).
    Most kezdtem el megint j?ítszani, sz??val eln?®z?®st ha ez 'olyan-sokszor-emlegetett-probl?®ma'.

// Mindegy, ahogy l?ítom, az ??jonnan tanult se m??k?Âdik. Akkor felfogom ezt szerver-hib?ínak.

6. May 27, 2013  
    newjuda's Avatar
    newjuda
    Guest
    Sziasztok,
    Nekem olyan k?®rd?®sem lenne, hogy a patch v?ílt?ís ??ta a proffom elbugolt. Nemtudom m?ísok hogy vannak vele, de a recis cuccok ( jelenleg a craftolhato PVP-sre, amit most lecser?®ltek 377-esekre ) nem akarnak menni. M?®g 4.0.6a-ba a Bloodied cuccok recij?®t kiv?íltottam, most ?íttranszform?íl??dtak Vicious-ra, de nem tudom elcraftolni őket ("That spell is not available to you"). Ezzel lehet valamit kezdeni proff 0-?íz?ís n?®lk??l? (Leatherworking mellesleg).
    Most kezdtem el megint j?ítszani, sz??val eln?®z?®st ha ez 'olyan-sokszor-emlegetett-probl?®ma'.

// Mindegy, ahogy l?ítom, az ??jonnan tanult se m??k?Âdik. Akkor felfogom ezt szerver-hib?ínak.
    Nezd utanna, van egy "Prof bug" topic, ott megkapod a valaszod

7. May 27, 2013  
    pengepapp's Avatar
    pengepapp
    Guest
    HellO!
    Warsong realm alli oldal?ín van valamif?®le magyar k?Âz?Âss?®g?

8. May 30, 2013  
    1996adam's Avatar
    1996adam
    Guest
    Sziasztok!
    Nekem az lenne a k?®rd?®sem, hogy, ha veszek coin-t, akkor meddig leszek premium felhaszn?íl??? Ez nem teljesen tiszta nekem.

9. May 30, 2013  

10. May 31, 2013  
    alkevazze's Avatar
    alkevazze
    Guest
    Hali!

Nagyon r?®g j?ítszottam itt, ?®s ahol voltam realm az Cataclysm lett..:(
    ?üt lehet k?®rni a karaktert m?ísik realmra??

K?Âszi a gyors v?ílaszt előre is...

11. May 31, 2013  
    Nem lehet Catarol athozni WOTLK-re karaktereket mostmar ...:cool:

12. June 1, 2013  

Uj gear

Hali. Azt tudja valaki pontosan mikor j?Ân be a Cataclysm set Cata-ra?
    Elvileg Jun.1 volt ha j??l tudom.

13. June 2, 2013  
    senki nem mondta hogy biztosan elsej?®n lesz, nemr?®g kb 20-30oldalas vita volt r??lla f??rumon hogy beker??lj?Ân-e vagy sem. ugyanis a pvezőkkel szemben el?®gg?® igazs?ígtalan lenne

14. Nyasd's Avatar
    Nyasd
    Guest
    Hello!
    Karakter ?íthoz?ís lehets?®ges egy m?ísik szerverr?Âl erre a szerverre ?

15. Hali!

Fresh from bridge.. n?®ha j?ítszadozn?®k valamelyik szerveren. Van valamelyiken magyar pve raid guild moder?ílt progressel? Heti 1-2 raid, 3 max 4 ??ra időtartammal, ilyesmi. Tippeket k?Âsz?Ân?Âm.

First ... 71516171819 ... Last