K?Âsz?Ân?Âm a v?ílaszt! Term?®szetesen Horda :P :D
M?ír csak meg kell keresnem Őket valahogy :D
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?page=17&t=168117"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
K?Âsz?Ân?Âm a v?ílaszt! Term?®szetesen Horda :P :D
M?ír csak meg kell keresnem Őket valahogy :D
Hajra :) nem tudom hogy hanyan vannak ,meg mennyire aktivak ,de oket lattam mint magyar guild :)
Azt szeretn?®m k?®rdezni, hogy a Lordaeronon elegek-e ahhoz a bugmentes questek, hogy szinte csak azokkkal fellehessen fejlődni 80-as szintre?
Szia, termeszetesen igen, nagyon keves quest van, amelyik be van bugolva, de valahogy mindegyiket lehet completelni.
Jo jatszast ! :)
Sziasztok,
Nekem olyan k?®rd?®sem lenne, hogy a patch v?ílt?ís ??ta a proffom elbugolt. Nemtudom m?ísok hogy vannak vele, de a recis cuccok ( jelenleg a craftolhato PVP-sre, amit most lecser?®ltek 377-esekre ) nem akarnak menni. M?®g 4.0.6a-ba a Bloodied cuccok recij?®t kiv?íltottam, most ?íttranszform?íl??dtak Vicious-ra, de nem tudom elcraftolni őket ("That spell is not available to you"). Ezzel lehet valamit kezdeni proff 0-?íz?ís n?®lk??l? (Leatherworking mellesleg).
Most kezdtem el megint j?ítszani, sz??val eln?®z?®st ha ez 'olyan-sokszor-emlegetett-probl?®ma'.
// Mindegy, ahogy l?ítom, az ??jonnan tanult se m??k?Âdik. Akkor felfogom ezt szerver-hib?ínak.
Nezd utanna, van egy "Prof bug" topic, ott megkapod a valaszod
Sziasztok!
Nekem az lenne a k?®rd?®sem, hogy, ha veszek coin-t, akkor meddig leszek premium felhaszn?íl??? Ez nem teljesen tiszta nekem.
Hali!
Nagyon r?®g j?ítszottam itt, ?®s ahol voltam realm az Cataclysm lett..:(
?üt lehet k?®rni a karaktert m?ísik realmra??
K?Âszi a gyors v?ílaszt előre is...
Hali. Azt tudja valaki pontosan mikor j?Ân be a Cataclysm set Cata-ra?
Elvileg Jun.1 volt ha j??l tudom.
senki nem mondta hogy biztosan elsej?®n lesz, nemr?®g kb 20-30oldalas vita volt r??lla f??rumon hogy beker??lj?Ân-e vagy sem. ugyanis a pvezőkkel szemben el?®gg?® igazs?ígtalan lenne
Hali!
Fresh from bridge.. n?®ha j?ítszadozn?®k valamelyik szerveren. Van valamelyiken magyar pve raid guild moder?ílt progressel? Heti 1-2 raid, 3 max 4 ??ra időtartammal, ilyesmi. Tippeket k?Âsz?Ân?Âm.