1. kenpa999's Avatar
    kenpa999
    Guest
    Sziasztok.
    Az lenne a probl?®m?ím, hogy bemegyek bg-re ?®s kidob?ílgat a szerver... Ma csak 5-sz?Âr dobott ki, ?®s persze v?írhattam meg a t?Âbb sz?ízas sort... Nem lehet ezt vhogy jav?¡tani vagy lecs?Âkkenteni napi 1re?

2. July 5, 2013  
    Van aktiv ?®s valamire val?? magyar pve guild Deathwingen? :D J?? volna m?ír valami norm?ílis guildhez csatlakozni előre is k?Âsz a v?ílaszokat :D

3. Guild csin?íl?ís

Hali, lenne egy olyan k?®rd?®sem, hogy szeretn?®k guildot csin?ílni, ?®s amikor be?¡rtam a nevet, megkaptam a pap?¡rt, nem tudom kinyitni se. Ilyenkor mit kellene csin?ílnom? Lehet, hogy valamelyik addonnal ??tk?Âzik vajon?
    Az ?Âsszes v?írosban pr??b?íltuk kivenni: OG, UC, Dala, SC, TB. Minddel ugyan ez a hiba. Pr??b?íltuk lvl 1-essel, ?®s lvl 74-essel is.

4. Carni555's Avatar
    Carni555
    Guest
    Sziasztok!

Most kezdtem egy rug??t ?®s a trainerekn?®l nem tudok tanulni. Nincs lehetős?®g csak annyi, hogy t?Âr?Âlni akarom-e a talentemet.

V?ílaszotok előre is k?Âsz?Ân?Âm.

U.i. mondjuk m?®g SW-ben nem j?írtam, de ott lehet, hogy műk?Âdik.

5. Mystikus8008's Avatar
    Mystikus8008
    Guest

RHC ?®s Wintergrasp

Sziasztok.

Nemr?®g lett karakterem friss 80. szintű. Az edd?¡g megszokott m??don(Taurin j?ítszottunk) szerettem volna kalandort?írsammal RHC - re illetve Wintergrasp - ra menni. Be is jelentkeztem a Dungeon Finder - ben, de n?®mi v?írakoz?ís ?®s semmi nem t?Ârt?®nt. Hogyan műk?Âdnek itt az eff?®le dolgok? Tov?íbbi sz?®p est?®t nektek.

6. Minizs2's Avatar
    Minizs2
    Guest
    Sziasztok!

Most kezdtem egy rug??t ?®s a trainerekn?®l nem tudok tanulni. Nincs lehetős?®g csak annyi, hogy t?Âr?Âlni akarom-e a talentemet.

V?ílaszotok előre is k?Âsz?Ân?Âm.

U.i. mondjuk m?®g SW-ben nem j?írtam, de ott lehet, hogy műk?Âdik.
    Mindenk?®ppen pr??b?íl meg SW-ben a dolgot. Ha ott sem műk?Âdik akkor k?®rdezz meg egy tapasztalt rugo playert hogy ő hova j?írt trainerhez !

7. Minizs2's Avatar
    Minizs2
    Guest
    Sziasztok.

Nemr?®g lett karakterem friss 80. szintű. Az edd?¡g megszokott m??don(Taurin j?ítszottunk) szerettem volna kalandort?írsammal RHC - re illetve Wintergrasp - ra menni. Be is jelentkeztem a Dungeon Finder - ben, de n?®mi v?írakoz?ís ?®s semmi nem t?Ârt?®nt. Hogyan műk?Âdnek itt az eff?®le dolgok? Tov?íbbi sz?®p est?®t nektek.
    A wintergrasp tudtommal egyik realmon sem műk?Âdik. Dungeon finder viszont igen ! Ha kipip?íltad az inst?íkat a Dungeon finder men??j?®ben ?®s rendelkezel is megfelelő gearel akkor előbb ut??bb be kell h?¡vnia.

8. azuredragon4's Avatar
    azuredragon4
    Guest
    Sziasztok, tudn?ítok mondani allis magyar guildokat a frostwolfon? :)
    K?Âszi előre is :)

9. raxtar's Avatar
    raxtar
    Guest

action bar

Sziasztok.
    Rouge-omn?íl az a probl?®m?ím, hogy a stealth-es action bar l?ítsz??dik nyit?? mozdulat ut?ín is am?¡g combat-ban vagyok.
    Ha egy mob felfedez ?®s ki??t stealth-ből akkor ?ítv?ílt a sima bar-ra, de ha ?®n nyitok akkor marad combat v?®g?®ig.
    Eln?®z?®st ha volt m?ír le?¡rva az orvosl?ís, de ??r?ík ??ta olvasom a f??rum t?®m?íkat ?®s nem tal?íltam.
    Up.:Bartender4-et haszn?ílok, de m?ís szer??kon nem volt vele probl?®ma. Volt m?ír WDB t?Ârl?®s is.

10. dual talent

sziasztok!
    A tegnapi nap folyam?ín vettem ?®szre h bebuggolt a dual talentem, trainern?®l kitanultam ?®s dc-t kaptam azt?ín visszaloggoltam ugyan ??gy ott volt a karim l?ítszott a 2 talent f??l akartam akkt?¡v?ílni a m?ísik talentot, l?ítszott h csin?íl vmit a karakterem. de nem t?Ârt?®nt semmi se a cast bart se mutattta. megn?®ztem t?Âbb trainern?®l is h kitudom e ??jra tanulni de nem tudom. pedig megvan a trainerekn?®l ??gyan az a f??l csak nem csin?íl semmit hanem csak azt ?¡rja le h mi az a dualtalent.
    szivesen fogadom a tan?ícsokat, esetledes gm el?®rhetős?®get.
    előre is k?Âsz?Ân?Âm a seg?¡ts?®get.

11. N?®pes guild

Egy igaz?ín n?®pesnek ?®s akt?¡vnak mondhat?? pve guildet keresn?®k, b?írmelyik szerver b?írmelyik frakci?? oldal?ín. A tippeket k?Âsz?Ân?Âm.

12. Sargeras Alli oldalon vagyunk Never Forget n?®ven. Raid2-t most alak?¡tjuk ki főleg h?®tv?®gi raidel?®sre de ez m?®g nem biztos. Legink?íbb tank ?®s heal karakterek kellenek. Ha ?®rdekel ?¡rj r?ím Tamaspala (a-val) vagy b?írmelyik guild tagra, ha valamilyen k?®rd?®sed van ott feltudod tenni.

13. pveacc's Avatar
    pveacc
    Guest

Vip rendszer műk?Âd?®se,fejlőd?®s k?®rd?®se!

Hali! 2 k?®rd?®sem lenne ?Âsszesen:
    1. -A vip rendszer (a sorba?íll?ís miatt) műk?Âd?®se ?®rdekelne,azon bel??l is hogy:
    -A vip 1 h??napos, 30 napos, ?Âr?Âk, f?®l h??napos?
    - A vip t?ímogat?ís mennyi p?®nzbe ker??l?
    A k?®rd?®seket az?®rt teszem fel mert nem 1 vari?íci??t hallottam m?ír ?®s nem tudok ut?ínaj?írni hogy pontosan hogy is megy ez!
    2. -80+ on el?®g sok bugos q-tet tal?íltam (83-85 ig mobol?ís? o.O) 18milla xp nem j?ít?®k ?®s ez csak 2 szint ! Df nem sűrűn h?¡v be ?®s ha be is h?¡v lel?®pnek az emberek! 3 nap alatt 1 df ment v?®gig !

Ezek a k?®rd?®seim ?®s szeretn?®k r?í v?ílaszt kapni! K?Âsz?Ân?Âm előre is !

14. 1. Vip v?®gtelen ideig tart ?®s nem kell sorban ?íllni. Azaz egyszer megveszed ?®s ut?ína ak?írmikor fell?®phetsz sorban ?íll?ís n?®lk??l.
    2. 7 doll?írba ker??l

15. Xabierelbasco's Avatar
    Xabierelbasco
    Guest
    Sziasztok!

Hossz?? ideig j?ítszottam eredeti szerveren wow-ot most viszont anyagi dolgok miatt nem tudtam tov?íbb fizetni, ?¡gy most egy lehetőleg j??l műk?Âdő t?Ârt szerver ut?ín n?®zn?®k. K?®rdezn?®m tőletek, hogy ez a szerver mennyire blizzlike, milyen szorz??k vannak, a Wotlk vagy a Cat?ís szerveren van e kevesebb bug, milyen feature-k műk?Âdnek, mik nem, milyen k?Âz?Âss?®gek vannak.

Előre is k?Âsz?Ân?Âm a v?ílaszotok!

First ... 81617181920 ... Last