1. Prospera's Avatar
    Prospera
    Guest
    [YT]http://www.youtube.com/watch?v=vvFpjHCMyaU[/YT]

Aki nem boldogulna alli oldalon a Battered Hilt kvesztekkel, csin?íltam egy vidit r??la.
    http://www.youtube.com/watch?v=vvFpjHCMyaU

2. Zsoltee01's Avatar
    Zsoltee01
    Guest

Imbalanced Hunters

Hunterekről tudnak a GM-ek, hogy nagyobbat ??tnek, mint kellene? Nem v?®letlen??l minden m?ísodik ember hunterrel j?Ân ?®s abb??l is minden m?ísodik BM talenten j?Ân.. camouflage alatt van a hunter ?®s a pet is, de a pet akkor is t?ímad engem ami az?®rt nem a legjobb, mert a pet nem kicsiket ver bel?®m ?®s ?®n meg nem tudom ??tni, mivel camouflage -ba van. 4451 resillencem van, de BM pettől kaptam m?ír 23k-t is, MM huntit??l pedig Chimera shot-al 58k-t. ?ën nem mondok semmivel t?Âbbet, mivel Screenshots mapp?íba megvan a k?®p, ahol kaptam. A m?ísik meg a BM-ről, hogy ha r?ím k??ldi a petet, az addig rajtam marad am?¡g meg nem ?Âl?Âm, vagy vissza nem h?¡vja ami el?®g ideges?¡tő, mert ha low hp-n meg??szok egy harcot, egy hunter aki pl. Stablesen van ?®n pedig Farmon (Arathi Bashin) a petje ?Âl meg. Volt erre precedens. [[Blood ?®s Unholy DK -r??l nem is besz?®lek, hogy a blood dk-t nem lehet meg?Âlni, mivel f?®lig healer kaszt (mint a retri paladin is) ?®s 2v2-n t?írsammal meg?Âlt??k a blood dk mellett l?®vő healt ?®s ut?ína egyed??l lehozott minket egyed??l a dk ??gy, hogy a hp-ja 100%on volt v?®gig. Unholy meg lass?¡t ?®s a petje ?Âl meg engem. De most nem ez ?®rdekel.]]
    Volt m?®g kicsivel t?Âbb mint f?®l ?®ve egy ilyen időszak, ahol a survival hunter lőtt Serpent Sting -el folyamatosan 30-70k -kat, de azt p?ír napon bel??l jav?¡tott?ík. Ez meg, hogy a hunterek 4,4k resillencebe lőnek 58k-t mintha term?®szetes lenne. Persze akinek huntere van az v?®deni fogja a huntit, hogy semmi baja nincs neki, de a "m?ísik oldalr??l" n?®zve igenis van.

3. Oberot's Avatar
    Oberot
    Guest
    ?ës ?®n leszek az a kis geci aki bev?®di a huntereket :D

Sz??val alapvetően a hunter az m?®g most is gyenge p?®ld?íul az aimed shot-ja semmit nem ??t a mai napig sem. A BM hunter az mostan?íban m?ír eg?®sz t??rhető (?Âlhetőv?® v?ílt b?ír t?®ny ami t?®ny a pet az a mai napig el?®g durva szerintem is) csak a petet kell elfoglalni :). Alapvetően sok hunter most sincs annyira legal?íbbis frostwolf-on az hogy sok a bm hutner az annak k?Âsz?Ânhető esetleg hogy tal?ín v?®gre haszn?ílhat?? meg kicsit OP :) (ilyen alapon paladin meg dk is marha sok van.)... az 58k Chimera shot alapvetően nem sok ann?íl j??val t?Âbbet is adtam m?ír le nem egyszer nem is low gearre. Pet-es camouflagos dolog pedig alapvetően nem hunter hanem molten hiba hogy camouflage-ban marad a pet egyfolyt?íban ami t?®nyleg el?®g idegesitő. (Meg alapvetően most f?®lni sincs nagyon mitől frostwolf-on speciel a hunterek 60-65% olyan s?Ât?®t mint a vakablak)

A dk dolog f?Âleg a blood na az valami sz?ínalom szerintem is hogy bej?Ân bg-re egy (agyatlan fasz) mert erre szebb sz?? nincs 210k-s dk-j?íval ?®s 3-4-en is alig lehet agyon verni ami vicc t?®ny ami t?®ny (m?®g a hunterek homloka is horpad XD) az m?®g hogy ilyenek m?®g ar?®n?íra is bemer?®szkednek van hogy dupla blood dk az meg a minden netov?íbbja.

A m?ísik nagy probl?®ma ink?íbb m?®g a Shadow papok na azok tudnak m?®g ?®rdekes dolgokat m??velni az emberrel. :)

(UI: Piszok kiv?íncsi lettem hogy milyen kasztba kaptad azt az 58k-t :D)

4. Marcus123's Avatar
    Marcus123
    Guest
    amugy kiv?íncsi leszek mikor javits?ík ki a balance dudu-t mert ami most van az egy nagy lol ez?®rt k?ír volt fel rakni a 4.3.4 patchot

5. Zsoltee01's Avatar
    Zsoltee01
    Guest

Oberke

Warriorba kaptam 58k-t ?®s nincs m?ír annyira rossz gearem, hogy ennyiket kapjak. 4,4k (4451) resibe. Mindig abb??l van a legt?Âbb ami elvan sz?íllva mag?ít??l. Most a hunter. ?ën Neltharionon vagyok am??gy ?®s ez hogy a pet camuba ??t ez tudom, hogy a molten hib?íja, ez?®rt is ??gy kezdtem a mondanival??m, hogy tudnak e r??la a GM-ek?
    Semmit nem kell nerfelni, csak kiegyenl?¡teni az ?Âsszes kasztot, ha m?ír 80 f?Âl?Âtti helyeken (kiv?®ve Hyjal) nincsenek bent questek ?®s a kisebb szintű inst?ík sincsenek bent.

6. imo13's Avatar
    imo13
    Guest
    tudja valaki hogy mi?®rt nem tudok bejelentkezni a j?ít?®kba ??jra kellett regisztr?ílnom mert a r?®git t?Âr?Âlt?®k ?®s most meg nem enged be

7. tudja valaki hogy mi?®rt nem tudok bejelentkezni a j?ít?®kba ??jra kellett regisztr?ílnom mert a r?®git t?Âr?Âlt?®k ?®s most meg nem enged be
    Nem bannt kapt?íl?

8. anthonyredgrave's Avatar
    anthonyredgrave
    Guest

?ërkez?®s az ismeretlenbe

Sziasztok, elősz?Âr is szeretn?®k mindenkit ??dv?Âz?Âlni, ?®s előre k?Âsz?Ân?Âm a v?ílaszaitokat.

K?®rd?®sek:
    -A Frostwolf vagy a Neltharion realm a jobb ?
    -Melyik kl?ínokat tudj?ítok aj?ínlani az eml?¡tett realmokon ?
    -Milyen jellemző szok?ísok vannak a szerveren mire kell felt?®tlen??l odafigyelni az egy?®rtelmű dolgokt??l eltekintve ?

R??lam:
    Elsősorban szeretn?®k fejlődni majd aztk?Âvetően egy magyar kl?ínban tov?íbbfejlődni.

9. Szevasztok!

Volt valamelyik forumt?®m?íban Pandari?ír??l sz??? Tervezik, tetszer?? vagy ak?írmiről?

10. Oberot's Avatar
    Oberot
    Guest
    Szevasztok!

Volt valamelyik forumt?®m?íban Pandari?ír??l sz??? Tervezik, tetszer?? vagy ak?írmiről?
    Cata se megy rendesen nem hogy mop menne olyan bugos .... az eg?®sz hogy az vicc amugy nem nagyon van hir semmir?Âl az t?®ny

11. Oberot's Avatar
    Oberot
    Guest
    Sziasztok, elősz?Âr is szeretn?®k mindenkit ??dv?Âz?Âlni, ?®s előre k?Âsz?Ân?Âm a v?ílaszaitokat.

K?®rd?®sek:
    -A Frostwolf vagy a Neltharion realm a jobb ?
    -Melyik kl?ínokat tudj?ítok aj?ínlani az eml?¡tett realmokon ?
    -Milyen jellemző szok?ísok vannak a szerveren mire kell felt?®tlen??l odafigyelni az egy?®rtelmű dolgokt??l eltekintve ?

R??lam:
    Elsősorban szeretn?®k fejlődni majd aztk?Âvetően egy magyar kl?ínban tov?íbbfejlődni.
    Nelthariont passzolom.

Frostwolf meg a fene tudja alliban is hord?íban is van magyar kl?ín nem is egy itt is ott is
    Alli oldalon kettő van asszem de ink?íbb a Sons of Trautsondorf guildet aj?ínlan?ím el?®g sokan is vannak raidelnek pvp-znek nem rossz csapat de csak felszinesen ismerem őket a m?ísikr??l meg semmit nem tudok horda oldal az kicsit viccesebb ott van a Miracle a Hungarikom az Out of Order meg a Magyar Harcosok (de az csak egy vicc kl?ín). Az Out of Order egy el?®g pve be?íllitotts?íg?? kl?ín ?®s haladnak is sz?®pen. A Hungarikum az el?®g ?®rdekfeszitő elvileg el?®g fasza cs?ív??k mert ??tik rendesen Firelands-et elmond?ísuk szerint meg t?ín pvp-re is futattatnak premade bg-t stb b?ír arr??l ink?íbb nem mondan?®k semmit. A Miracle meg jelenleg egy arculat v?ílt?íson dolgozik ami azt?ín hogy bej?Ân-e vagy sem majd kider??l alapvetően a mag t?írsas?íg egy ?®rtelmes segitők?®sz csapat de időről időre elker??lhetetlen??l fel fel tűnik egy k?®t k?®tes egyed amik azt?ín gar?ízd?ílkodnak ?®s lel?®pnek de az ilyenektől eltekintve j?? kis bag?ízs.

12. kassii's Avatar
    kassii
    Guest

cata szer??k

Milyen a szerver minős?®ge? Taurin meguntam az wotlk kieget, ?®s ?®rdekelne, hogy moltenen milyen a j?ít?®k, a cataclysm realmeken.

13. jajakaka's Avatar
    jajakaka
    Guest
    nem akarod meg tudni milyen a minős?®g a moltelen mert egy nagy sz@r az eg?®sz mennyi ink?íbb eredetire mint hogy ide gyere ... szerintem eredeti a legjobbb nem is kell ann?íl jobb ?®s nem is olyan dr?íga ...

14. DeeLee2's Avatar
    DeeLee2
    Guest

Cata szerverek.

?£dv mindenki!

Annyira ??j vagyok, hogy m?®g csak most t?Âlt?Âm le a cata 4.3.4 -et! Ezelőtt m?®g soha nem is j?ítszottam cat?ín. Sőt eredetin sem! :/
    Kicsit ?ítolvastam a f??rumot(nem mondom hogy mindent mert az?®rt ez a r?®sz ?®ppen el?®g hossz?? :) ) ?®s azt l?íttam, mindenki a Slow vagy moderated szintezős szerverekről besz?®l.
    K?®rd?®sem az volna, mit jelent a slow? Az eredetihez k?®pest mennyi szorz??, mit jelent a moderated ?®s mit jelent amit m?®g sehol nem eml?¡tettek tal?ín, a ÔÇ×fastÔÇØ levelnig???
    Mivel nem vagyok igaz?ín kocka ember de szeretek j?ítszani(m?ír ha időm engedi) a slow val??sz?¡nűleg biztos nagyon lass?? lenne nekem, mert az?®rt nem szeretn?®k f?®l ?®vig szintelgetni csak hogy lv80 -ig eljussak t?Âbbiről nem is besz?®lve! :) Anno nekem azon a bizonyos magyar szerver gyors fejlődős r?®sz?®n is 1 h?®t volt mire el?®rtem az lv80 -at m?®g 1 mire norm?ílis gs-t el?®rtem! :D Ellenben a karakterem j??l megismertem ?®s j?? heal lettem, de ez m?ís k?®rd?®s.
    Sz??val mit jelentenek a megnevez?®sek szorz??kban, ?®s ?ítlagban mennyi idő ott el?®rni az lv85 -?Ât?

V?ílaszokat előre is k?Âsz?Ân?Âm.

15. Oberot's Avatar
    Oberot
    Guest
    Helosztok azt lehet tudni hogy a molten mikor akarja visszakapcsolni hogy coins-?®rt is lehessen cuccokat adni venni?

First ... 91718192021 ... Last