1. Zakitsu's Avatar
    Zakitsu
    Guest
    W takim razie bardzo chętnie. Masz rację, tak jest o wiele lepiej. Święta idą, od pracy wolne, więc w czasie bardzo chętnie je złożę. Wiedzę posiadam, swego czasu bardzo dużo grałem na globalu. Jakoś przestałem przed WoD'em.

2. pozwoliłem sobie skopiować z naszego forum :)

DRUGI WIPE SERWERA

W czeluściach internetu pojawiły się Screen Shoty, które pokazują, że kolejny wipe serwera, to dzieło zwykłego skasowania wszystkiego przez Molten. Nikt nie wie, jak naprawdę jest, ale po co Administracja miałby poświęcać tyle czasu na ponowną organizację wszystkiego, zapewnienia boostów; same rozdawanie coinsów pochłania mnóstwo czasu.
    Postanowiliśmy wspólnie dać ostatnią szansę Moltenowi i zorganizować na nowo <I DnD I>. Ktoś może zapytać, czemu nie idziemy na inny serwer? Ponieważ wiele osób wydało tu trochę kasy i każdy z nas ma możliwość lekkiego boostu (coiny, vp, lvl up), a nie zaczynać wszytko na nowo na serwerze, gdzie nie ma dużo populacji, ludzie są ubrani w Bisy, a ty dla nich jesteś grochem, którego zadaniem jest wbicie 80 LVL'a. Sporo osób źle zareagowało na drugi WIPE, gorzej niż na ten pierwszy, w którym straciliśmy wszystko - cały rok prowadzenia gildii, wile osób grało tu od kilku lat.
    Decyzja należy do Ciebie. Czy chcesz ponownie zagrać z nami i rozpocząć progresowanie? My tu będziemy, wiec wiesz gdzie masz uderzyć, jak namyślisz się na tą ostatnią szansę Smile

Z wyrazami szacunku, Administracja <I DnD I>.

3. Przy pierwszym wipe po 24 godzinach mielismy 40+ online, ponownie stara ekipa <I DnD I> wraca aby stać sie znów "End Game"

4. Wczoraj udał nam się TOC 25hc a dziś ICC 25Hc. Chociaż było to nasze pierwsze podejście do tej instancji na poziomie Heroicznym, udało nam się zabić Blood-Queen Lana'thel.

5. Lecimy z tematem! W następnym tygodniu dobijamy więcej KSów i ubieramy ludzi, żeby przywrócić progres sprzed Wipe'u :)

6. Witam ! :) Zaczynam zabawe na wotlk, i mam zamiar dążyć do tego aby do was dołączyć ! :) Od czasu resetu serwer ani frakcja sie nie zmienily ? Ragnaros Horda ? :) (Gram Paladynem retri - main, i mam zamiar robic rogue - off z czego paladyn moze zrobie offspec w holy ;p )

7. Nic się nie zmieniło. Dalej Ragnaros i frakcja Horda. :)

8. Po ponad godzinnym wipowaniu udalo nam sie zrobic VDW, na Sindi niestety nie starczyło nam czasu, aby w ogole sprobowac ale za tydzień wrzuce juz fotke z zabitej Sindragosy ;)

9. Dziś Molten zresetował "przypadkowo" szybciej ID i byliśmy w stanie zrobic ponownie ICC w tym tygodniu, kolejny reset jest w piatek czyli zaliczyliśmy 4x ICC 25n

< DnD > jak zawsze pokazalo klase i uzbieralismy jednoczesnie

2x ICC 25n

Dziekuje wszystkim za tak szybka i sprawna organizacje !

10. Gratuluję tak zwartej gidlii :)

11. Nie trzeba było dużo czekać, by na ICC 25Hc padła również Sindragosa! Powróciliśmy w ten sposób do progresu sprzed Wipe'a (jeśli brać pod uwagę ICC 25Hc). Raid można zaliczyć do jednego z lepszych w historii, gdyż wyczyściliśmy 11/12 bossów w niecałe 2h i 30min!

12. Mogło się wydawać, że na zabicie Lich Kinga w ICC 10Hc będzie trzeba dłużej poczekać. Tymczasem się okazało się, że wystarczyły jedynie TRZY podejścia! Tym samym progres ICC 10Hc jest taki, jak był przed wipem!! Kolejne achievy wbijamy już za tydzień :)

Chciałem bardzo podziękować wszystkim za pokazanie znajomości taktyk i dobrego skupienia podczas encounteru:

Mephedroone - Guild Master
    Blyx
    Delianara
    Dostya
    Zdychajka
    Eluvator
    Pasztet
    Muczyn
    Kissmeundead
    Ankal

Eluvator

13. Ufff... Po kilku dniach problemów z edycją naszego tematu wszystko wróciło do normy. Bardzo dziękuję moderatorowi za kilkukrotną pomoc. Pierwszy post odświeżony :)

First 1234 Last