Abi ne kadar bencil insanlarsınız ya. Adamlar size daha iyi hizmt öneriyor, siz buglı ve sıkıcı Cata realmlerini seçiyorsunuz. Bu lafım tüm Cata oyuncularına. Yazık vallahi.
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?page=2&t=318109"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
Abi ne kadar bencil insanlarsınız ya. Adamlar size daha iyi hizmt öneriyor, siz buglı ve sıkıcı Cata realmlerini seçiyorsunuz. Bu lafım tüm Cata oyuncularına. Yazık vallahi.
Bu bencillik değil. Ben istediğim serverda oynama hakkına sahibim ve benim aylarca emek verdiğim server kapatılcağı zaman nasıl karşı çıkmayalım ? Senin oynadığın server kapatılsa ne hissedersin acaba ? Büyük ihtimalle Mop veya Wotlk serverlarından birinde oynuyosun. Senin oyun kaliten artsın diye Cataclysm serverlarının kapatılması bencillik değil mi ? Senin bize bencil demek gibi bi şansın yok şu durumda. Bu laflarım bütün Cataclysm serverlarının kapatılmasını isteyen oyunculara. Ne yazık ki 8 yıllık Wotlk oyunundan sıkılmış insanlarız. Ve aptal pandalardan ve havuçtan bosslardan Mopta gelen onlarca saçma sapan dungeonlardan da nefret ediyoruz belki. Warmane deki bütün ek paketleri oynadım. Wotlk serverları güzel her ay yüzlerce fix yapıyolar(şu anki bug sayısı 692 fakat çoğu bg ve questler ile ilgili). Cataclysm serverları da güzel questler dışında oldukca az bug var(toplam bug sayısı 133 bunların yaklaşık %65 i questler geri kalanı da Classlar ile ilgili oynanabilirliği çok bozmayan şeyler). Mop serverları bana kalırsa çok da oynanabilir değil.(Bug sayısı 921 ve yarısından fazlası classlar ile ilgili) Bu hesaplamalara göre buglı Cata realmlerini seçen biz değiliz. Asıl buglı serverları sizler seçmiş oluyosunuz. Bu laflarım bütün Cataclysm serverlarının kapatılmasını isteyen oyunculara. Herkes üzerine alınmasın lütfen. Daha serverların durumunu bilmeden saçma sapan buglı vb. yorum atmadan lütfen biraz araştırın. Ayrıca sıkıcı olup olmadığı da kişiden kişiye değişir. Bu serverlarda uzun süredir oynayan arkadaşlar verdikleri emeğin boşa gitmesinin ne kadar acı verici olduğunu bilir. Biraz ağır bir yorum yaptım ama kimse kusura bakmasın. Bu yazıyı gören bütün cataclysm oyuncuları büyük ihtimalle benimle aynı şeyi hissederdi.
ouzcpncp nin dediklerien katılıyorum daha ağır konuşmalıydı hatta arkadaşta bencillik diyor.sen wotlk yada mop oynadıgın için sana bencillik gibi geliyor ama bencillik senin yaptığın.git bakalım cataya 1200 coin harca ondan sonra buyur kapatsinlar bakalim catayı.sonra bu attıgın mesajı tekrar atabilecen mi acaba. mesele coin de degil. asıl mesele bencillik yapan kişinin başkalarını bencil gibi göstermesi
Bu yenilikleri nasıl indireceğiz ? WotLK oynuyorum.Bir dosya indirmem gerekir mi ? Gerekiyorsa boyutu ne kadardır ve nereden indirebilirim ? (Realm : Lordaeron)
Bunlar gelecekte planlanan fikirler. Bir şey indirmene gerek yok. Oyunun, zamanı geldiğinde kendisini güncelleyecektir.