1. ?£dv mindenki!

Annyira ??j vagyok, hogy m?®g csak most t?Âlt?Âm le a cata 4.3.4 -et! Ezelőtt m?®g soha nem is j?ítszottam cat?ín. Sőt eredetin sem! :/
    Kicsit ?ítolvastam a f??rumot(nem mondom hogy mindent mert az?®rt ez a r?®sz ?®ppen el?®g hossz?? :) ) ?®s azt l?íttam, mindenki a Slow vagy moderated szintezős szerverekről besz?®l.
    K?®rd?®sem az volna, mit jelent a slow? Az eredetihez k?®pest mennyi szorz??, mit jelent a moderated ?®s mit jelent amit m?®g sehol nem eml?¡tettek tal?ín, a ÔÇ×fastÔÇØ levelnig???
    Mivel nem vagyok igaz?ín kocka ember de szeretek j?ítszani(m?ír ha időm engedi) a slow val??sz?¡nűleg biztos nagyon lass?? lenne nekem, mert az?®rt nem szeretn?®k f?®l ?®vig szintelgetni csak hogy lv80 -ig eljussak t?Âbbiről nem is besz?®lve! :) Anno nekem azon a bizonyos magyar szerver gyors fejlődős r?®sz?®n is 1 h?®t volt mire el?®rtem az lv80 -at m?®g 1 mire norm?ílis gs-t el?®rtem! :D Ellenben a karakterem j??l megismertem ?®s j?? heal lettem, de ez m?ís k?®rd?®s.
    Sz??val mit jelentenek a megnevez?®sek szorz??kban, ?®s ?ítlagban mennyi idő ott el?®rni az lv85 -?Ât?

V?ílaszokat előre is k?Âsz?Ân?Âm.
    Ha gyorsan szeretn?®l fejlődni akkor javaslom a neltharion-t vagy a sargeras-t de ha van t??relmed hozz?í akkor viszont ink?íbb a frostwolfot aj?ínlom főleg ha pve-zni szeretn?®l. a frostwolf 3x rate neltharion 10x sargeras pedig 20x eredetihez k?®pest. ?ítlagot sajnos nem tudok mondani, hogy mennyi idő 1-85k?Âz?Âtti r?®sz

2. buccy's Avatar
    buccy
    Guest

repu

Sziasztok!
    T?ín valaki tud nekem seg?¡teni a cenarion expedition repuval kapcsolatban. A cena hypogriff miatt szeretn?®m, ha meglenne az exa (a mountot marketplace-n is megvehet tudom, de kell az item haszn?ílat?íhoz a repu is). 15,5k van meg a revereden, sz??val sok nem is hi?ínyzik. Zangarmarshban ugye z?írva van coilfang, az unidentified plant parts k??dlet?®st honored ut?ín m?ír nem adja, sőt borean tundr?ín sem tudom ism?®telgetni a f??lfarmol??s k??ldet?®st. Az ?Âsszes k??dlet?®st megcsin?íltam Zangarmarshban ?®s Terrok?írban is, ami cena reput ad ?®s Silithusban is j?írtam, b?ír ez ink?íbb circle repu. Sz??val ezek mellett van-e m??d arra, hogy meglegyen az exalted?
    Seg?¡ts?®get előre is k?Âsz?Ân?Âm!

3. DeeLee2's Avatar
    DeeLee2
    Guest

Cata szerverek.

?£dv mindenki.

K?Âsz?Ân?Âm a v?ílaszt Kempoo!
    Ez alapj?ín m?ír fel tudomm?®rni kb melyiken mit v?írjak.

Tov?íbbi Sz?®p Napot mindenkinek!

4. Rolszan's Avatar
    Rolszan
    Guest

Beragadtam

Sziasztok!A Goblin kezdőhelyen megcsin?íltam minden k??ldit, viszont nem tudok kimenni OG-be.Az NPC-hez odamentem, hogy teleport?íljon ki OG-be, az eltűnt ?®s ott ragadtam Lost Iles-en.

Nem lehet valahogy kiteleport?íltatni magam, vagy valami levelet k??ldeni egy GM-nek, hogy vigyen ki onnan?

5. Oberot's Avatar
    Oberot
    Guest
    Guildsummmmm

6. Rolszan's Avatar
    Rolszan
    Guest
    ?ës valaki kisummolna innen?

Sargeras szer??, Rolszan nevű kari

7. boross12's Avatar
    boross12
    Guest
    ?®n azt szeretn?®m k?®rdezni hogy a neltharionon alli oldalon van e magyar guild most l?®pem meg a 85 el?®g alapgear be nyomom ien vp pontos cuccokba deatwing et sokat j?ítszottam csak ?ítj?Âttem ide ott ha joltudom volt magyar guild

8. Nekem annyi volna a k?®rd?®sem, hogy "pontokat" hogyan lehet elaj?índ?®kozni egy m?ísik accountra? (el?®rtem a maximum 1000 pontot, ?®s bar?ítnőm accj?íra akarok k??ldeni egy p?írat hogy tudjon heirloomot venni) :)

9. Vote pontokat nem tudsz masik acc-ra kuldeni ,csak donate coinokat lehet .

10. Vote pontokat nem tudsz masik acc-ra kuldeni ,csak donate coinokat lehet .
    K?Âszi a v?ílaszt.

11. boross12's Avatar
    boross12
    Guest
    Valaki v?ílaszoljon m?ír hogy ?®l a m?®g a hord?ís Guild :) mert ha igen akk csin?íln?®k egy frakcio v?ílt?ís hogy tudjak veluk j?ítszani neltharion on

12. Sargeras Horda oldalon sz?¡vesen v?írunk minden raidelni ?®s pvp-zni v?így?? j?ít?®kost!!! :) fl 7/7 5hc ds 3/4 jelenlg :D Stallkr vagy sozili esetleg sozetir n?®ven keressetek j?ít?®kban:)

13. boross12's Avatar
    boross12
    Guest
    szia mivel ma nem emgyek sehova gondoltam wowozok egyet elkezdet belogolni a serverre :D...de kidobott szal most el?Âr?Âl a sroba ?íl?ís rem?®lem lessz fent valaki ha t?®nyleg oan jo minden akkor ?íthozom a karimat

14. Donate

Hali.

J??l tudom, hogy ha egyszer fizetek a Moltennek 7 GBP-t, akkor t?Âbbet nem kell v?írnom a bel?®p?®ssel? Ez ?Âr?Âkre ?¡gy marad? OTPn?®l vagyok, ha k??ld?Âk kb. 2700 ftot, az el?®g lesz, vagy kell fizetnem az ?ítv?ílt?ís?®rt is? Skrillel val?? fizet?®sre gondoltam.

15. Hali.

J??l tudom, hogy ha egyszer fizetek a Moltennek 7 GBP-t, akkor t?Âbbet nem kell v?írnom a bel?®p?®ssel? Ez ?Âr?Âkre ?¡gy marad? OTPn?®l vagyok, ha k??ld?Âk kb. 2700 ftot, az el?®g lesz, vagy kell fizetnem az ?ítv?ílt?ís?®rt is? Skrillel val?? fizet?®sre gondoltam.
    Pontosan. Egyszer donatelsz es hacsak nem bannoltatod magad, sorban ?ílll?ís n?®lkul feljutsz a szerverre ezutan mindig. Az, hogy milyen banknal vagy az semmit sem szamit. :) Annyi a lenyeg h fogod kivalasztod a Skrillt pl az oldalon es megjelolod mekkora ertekben szeretnel donatelni. Azutan pedig ertelemszeruen kitoltod az adatokat. De semmit nem kell otpn keresztul utalgatni meg ilyenek. Kb 2perc az egesz, kiveve ha nem megy az angol mert akkor lehet h 4 perc is lesz.

First ... 101819202122 ... Last