Благодаря за бързия отговор оправих се и сега всичко си е ок просто почнах нов герои който вече е вън от тоз омагьосан кръг благодаря Ви
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?page=22&t=120936"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
Благодаря за бързия отговор оправих се и сега всичко си е ок просто почнах нов герои който вече е вън от тоз омагьосан кръг благодаря Ви
Kato vlqza s DK i kogato me pusne nai gore ot na4aloto kadeto e kato vadushen zamak teleporta ne ba4ka kakvo da pravq ?
neshto po moq vupros sas geroq ot Graymane? ima li shans da si go vazvurna po nqkakuv nchin ili e bezzvazvratno izguben ;d
ae hora imam mnogo golqm ping stava ve4e 2-ra sedmica vyv si4ktie realmi i ot francia i ot bulgaria edno i sushto (nemoje da ot neta i na 2-te mesta) nqkoi ima li go toq problem ili samo e pri mene neshto ako ot pc-to ddz ve4e napravo . igrata mi zabiva za 1 min nqkade i posle si4ko trugva na burzi oborotni (V pove4eto slu4ei sym murtav ) :D
Здравейте, имам следния проблем с играта:
Като почна да я свалям не ми намира сиидери колко и време да чакам, моля сииднете малко или ако не е от това проблема ако може да помогнете :)
Добър ден,
проблемът ми е следният играя в ларвсонг (ПвП) и реших да мине-вам мини обаче не мога да намеря никъде мини който са за 80 лвл + и въпроса ми е изцяло ли са махнали на този реалм или проблема е мен :))?
zdraveite imam problem s wow kato si vleza v rega nqkoi put ili nemoje da mi zaredi geroq ili moga samo da se murdam i posle me izhvurlq ot servera :mad::(:confused: Skype: sashkosl
dangerline
Щом е от различни интернет доставчици- не е от нета.
Ако ползваш един и същ компютър, най-вероятно е от него. Каква ти е видео картата? Ако е силна - има ли нужните драйвъри? Това, в което попадаш е laggspike ако не се лъжа. Понякога на мен ми се е получавало от аддони. Например от quartz ми се получава, така че не играя с него. Дай повече инфо, ако искаш на лс, и може и да успея да ти помогна.
atrocity94
Би трябвало да ти намира. Коя програма ползваш? Аз съм с utorrent и нямам проблеми.
djnosferatu
В ларсонг нали знаеш, че има profession trainer? И все пак мини не съм виждал никъде...
sashko
какво ти пише като те изхвърли от сървъра? "you ave been disconnected from server" това ли? ако да, то е от нета ти. :)
Трансферите винаги са единствено от по-малки към по-големи рейтове.
Пример: Frostwolf (x3) към Sargeras (x20).
Нелогично е да позволят обратните трансфери. Замислете се.
Правите си герой на възможно най-големият рейт, за 2 дена си набавяте левела и гиъра и се местите в най-малкия рейт, където всички са светлинни години назад...
Да, ама не.В момента може от Deathing----->lord и да знам, че е заради опашките.
Здравейте имам проблем със сайта на молтен и по специално със суб-менюто ето как ми го показва в Google Chrome, Opera и FireFox изтрил съм си всичката история бисквитки кеш.... каквото се сетите дори наскоро си преинсталнах лаптопа!
Някакви предложения?
Проблема не е от теб :)
аз съм с ДК и съм заклещен на втория етаж на Ебън Холд и хъртсоуна и стъка не ми помагат на същия етаж ма пуска. как мога да сляза от там ?