1. iulkata's Avatar
    iulkata
    Guest
    Имаш 3 възможности:

1. Пишеш ticket и очакваш някой от gm-тата които са на линия да те телепортират долу
    2. Ако има други закъсали като теб правете дуел докато не те убият. Шанса да стане е към 5-10% при загуба на дуел, но все пак става.
    2.б. Ако случайно си на unholy използвай unholy frenzy за да се самоубиеш моментално щом загубиш дуел
    3. Изтриваш текущият герой и правиш нов

За вбъдеще: Никога, ама никога не използвай scourgestone, защото всеки път ще се озоваваш именно там и ще трябва да повтаряш по-горе изброените начини за справяне с проблема. Най-добре направо изхвърли итема от инвентара за да се предпазиш.
    Благодаря за бързия отговор оправих се и сега всичко си е ок просто почнах нов герои който вече е вън от тоз омагьосан кръг благодаря Ви

2. Meaw's Avatar
    Meaw
    Guest

Sargeras

Kato vlqza s DK i kogato me pusne nai gore ot na4aloto kadeto e kato vadushen zamak teleporta ne ba4ka kakvo da pravq ?

3. ivoqwe's Avatar
    ivoqwe
    Guest
    neshto po moq vupros sas geroq ot Graymane? ima li shans da si go vazvurna po nqkakuv nchin ili e bezzvazvratno izguben ;d

4. ivoqwe's Avatar
    ivoqwe
    Guest
    em sadba.. she trqbva se diga nanovo

5. ae hora imam mnogo golqm ping stava ve4e 2-ra sedmica vyv si4ktie realmi i ot francia i ot bulgaria edno i sushto (nemoje da ot neta i na 2-te mesta) nqkoi ima li go toq problem ili samo e pri mene neshto ako ot pc-to ddz ve4e napravo . igrata mi zabiva za 1 min nqkade i posle si4ko trugva na burzi oborotni (V pove4eto slu4ei sym murtav ) :D

6. atrocity94's Avatar
    atrocity94
    Guest
    Здравейте, имам следния проблем с играта:

Като почна да я свалям не ми намира сиидери колко и време да чакам, моля сииднете малко или ако не е от това проблема ако може да помогнете :)

7. Djnosferatu's Avatar
    Djnosferatu
    Guest

Липса на мини в Ларсонг(ПвП)

Добър ден,
    проблемът ми е следният играя в ларвсонг (ПвП) и реших да мине-вам мини обаче не мога да намеря никъде мини който са за 80 лвл + и въпроса ми е изцяло ли са махнали на този реалм или проблема е мен :))?

8. sashkosl's Avatar
    sashkosl
    Guest
    zdraveite imam problem s wow kato si vleza v rega nqkoi put ili nemoje da mi zaredi geroq ili moga samo da se murdam i posle me izhvurlq ot servera :mad::(:confused: Skype: sashkosl

9. dangerline
    Щом е от различни интернет доставчици- не е от нета.
    Ако ползваш един и същ компютър, най-вероятно е от него. Каква ти е видео картата? Ако е силна - има ли нужните драйвъри? Това, в което попадаш е laggspike ако не се лъжа. Понякога на мен ми се е получавало от аддони. Например от quartz ми се получава, така че не играя с него. Дай повече инфо, ако искаш на лс, и може и да успея да ти помогна.

atrocity94
    Би трябвало да ти намира. Коя програма ползваш? Аз съм с utorrent и нямам проблеми.

djnosferatu
    В ларсонг нали знаеш, че има profession trainer? И все пак мини не съм виждал никъде...

sashko
    какво ти пише като те изхвърли от сървъра? "you ave been disconnected from server" това ли? ако да, то е от нета ти. :)

10. sashkosl's Avatar
    sashkosl
    Guest
    tumbstoune dobavi me v skype: sashkosl

11. Cybazaar's Avatar
    Cybazaar
    Guest
    Имам едно питане... Сега има някакъв безплатен трансфер от Фростволфа към Нелтариона и Саргарас...
    Та питането ми е ще има ли такъв трансфер от Нелтариона към другите реалми? И защо няма в опцията за трансфер от Нелтарион към друг реалм (Има само за към Варсонг) с вот точките? Ще ги добавят ли след време примерно
    Трансферите винаги са единствено от по-малки към по-големи рейтове.
    Пример: Frostwolf (x3) към Sargeras (x20).
    Нелогично е да позволят обратните трансфери. Замислете се.
    Правите си герой на възможно най-големият рейт, за 2 дена си набавяте левела и гиъра и се местите в най-малкия рейт, където всички са светлинни години назад...

12. Трансферите винаги са единствено от по-малки към по-големи рейтове.
    Пример: Frostwolf (x3) към Sargeras (x20).
    Нелогично е да позволят обратните трансфери. Замислете се.
    Правите си герой на възможно най-големият рейт, за 2 дена си набавяте левела и гиъра и се местите в най-малкия рейт, където всички са светлинни години назад...
    Да, ама не.В момента може от Deathing----->lord и да знам, че е заради опашките.

13. Здравейте имам проблем със сайта на молтен и по специално със суб-менюто ето как ми го показва в Google Chrome, Opera и FireFox изтрил съм си всичката история бисквитки кеш.... каквото се сетите дори наскоро си преинсталнах лаптопа!

Някакви предложения?

14. Cybazaar's Avatar
    Cybazaar
    Guest
    Здравейте имам проблем със сайта на молтен и по специално със суб-менюто ето как ми го показва в google chrome, opera и firefox изтрил съм си всичката история бисквитки кеш.... каквото се сетите дори наскоро си преинсталнах лаптопа!

Някакви предложения?
    Проблема не е от теб :)

15. ДК проблем

аз съм с ДК и съм заклещен на втория етаж на Ебън Холд и хъртсоуна и стъка не ми помагат на същия етаж ма пуска. как мога да сляза от там ?

First ... 1220212223243272122 ... Last