1. cred ca ti`am explicat foarte clar dc nu apare acel "m" acolo dar daca ai chef sa te contrazici cu cineva ai gasit persoana potrivita :) (o putem continua pana maine dar nu cred ca are rost sa`ti irosesti timpuil incercand sa ma faci sa ma simt un nestiutor de gramatica deoarece acest lucru nu se va intampla si n`am chef sa te vad zbatandu`te facand asta...ca poate mi se va face mila pana la urma :) ) asa ca mai bine terminam si si lasa`mi mie ultimul post despre aceasta tema (desigur daca nju vrei sa continuam :D ) ptr ca asa va fi liniste :)

@kedy: mersi mult
    ---------------------------------
    mi s`a spus ca DK blood e buguit (eu joc pe acest talent de aceea va intreb) acest lucru e adevarat sau e doar un simplu nu`l pot omora => e buguit sau e hacker

2. Cataclysm sau WOTLK ? Nu e buguit pe niciunul defapt.

3. Pe cata....inseamna ca aceast "e buguit" e doar orgoliul celor full vicious care nu pot bate un bloodthirsty blood dk

4. Joaca careva DotA 2 ?:D
    nu dar il am pe steam.... nush dc cacat lam cumparat :))) credeam ca e fain.

5. Cam liniste de cateva zile pe aici...

6. WeezyTV's Avatar
    WeezyTV
    Guest

Joaca careva DotA 2 ?:D
    Daca il vinzi pe $ lasa-mi un privat cu pretu si te contactez eu.

7. WeezyTV's Avatar
    WeezyTV
    Guest
    Macar asa se mai umple chatu :)
    Eu n`am mai postat pe forum de cand am parasit functia de moderator.

8. Presupun ca asta a fost acuma mult timp :)
    ---------------------------------
    Deci ptr noi non-donatorii cel mai rentabil este sa intram dupa ora 20:00

9. Cat dai pe el ? Also, fac trade cu pretty much anything de acolo. :D

Stanga jos Rare.
    Dreapta jos Uncommon.
    Sus, Common.

10. Unde naiba e Blubblegut ala ? ca m-am tot invarsit in jurul bulinei galbene .. si tot nu am gasit balena :D
    WTF :-?? Prietene ce vrei sa spui ?

11. aveam un quest sa-l omor pe bubble ala plm si m-am plimbat 2h prin mare pe acolo .. si nu l-am gasit :| si am renuntat ...

Data viitoare posteaza lnk ..de pe wowhead..sau openwow ...:)

12. Haideti sa propunem deschiderea unui nou server de 3.3.5, dak tot o bagat gunship si ulduar.. sa fie ceva fresh si complet

First ... 13212223242533 ... Last