Hali! Annyit szeretn?®k megtudni, hogy ez a panda-szerver dolog hogy fog műk?Âdni? lessz ingyenes karakter transfer? vagy cat?í-s szerver up lessz? vagy m?®gis hogyan fog ez kin?®zni?
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?page=23&t=168117"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
Hali! Annyit szeretn?®k megtudni, hogy ez a panda-szerver dolog hogy fog műk?Âdni? lessz ingyenes karakter transfer? vagy cat?í-s szerver up lessz? vagy m?®gis hogyan fog ez kin?®zni?
Sziasztok! R?®gen nem j?írtam moltenen, ?¡gy m?ír nem tudom, hogy lehet m?®g donatelni VIP -t, hogy soron k?¡v??l belehessen l?®pni az adott realmra? Ha igen, hogyan?
(Eredetire nem tartok ig?®nyt, mivel nem ?®ri meg nekem annyi kiad?ís r?í. Viszont itt, mikor haza?®rek ?®s kedvem lenne le??lni j?ítszani egy kicsit, t?Âbb ??r?ís v?írakoz?ís ut?ín jutn?®k el oda, hogy be tudjak l?®pni. Ez?®rt vagyok k?¡v?íncsi, hogy el?®rhető e m?®g ez az opci?? ?®s ha igen akkor hogyan).
Kiv?ílasztod valamelyik t?ímogat?ísi form?ít (skrill,paysafecard,wallet) - > kiv?ílasztod az ?Âsszeget -> donate ?ítk??ld egy m?ísik oldalra ?®s kit?Âlt?Âd a k?®rt adatokat oda van rakva milyen bankk?írtyatipusokat fogad el.
@Jacko1 a MOP-r??l annyit hogy transferek kb j?Âvőre lesznek de el?®g val??sz?¡nű hogy nyitnak ??j szervereket is de azt sem hiszem hogy mostan?íban tenn?®k. kismilli?? forum topic van erről nyitva mellesleg, rem?®lem seg?¡tettem.
?£dv! Nemr?®g kezdtem el Moltenen j?ítszani, Frostwolf szerveren. Ha lenne olyan akt?¡v guild ahova bevenn?®nek , annak ?Âr??ln?®k :D Ingame nevem: Fabercastel
Sziasztok!
Stormstout realmon van egy kl?ínunk, de m?ír j?? ideje nem fejlődik egy?íltal?ín, viszont l?íttam m?ír lvl22-es kl?ínt is, erg?? műk?Âdik a kl?ín szint. Mi lehet a gond? Vagyunk benne p?íran ?®s fejlőd??nk folyamatosan.
Hi!
Tegnap este meglett az első lvl25-?Âs Alli kl?ín /ALL GUILD PERKS/, ahogy n?®ztem sz?®pen adta minden achi ut?ín v?®gig a szinteket, ??gy hogy fogalmam sincs mi lehet a probl?®ma.. Tal?ín ?®rdemes lenne besz?®lni egy GM-el ez ??gyben mert biztos h valami nem smakkol.
Melyik realmen hol?
Stormstout /MoP/
Seg?¡ts?®get k?®rn?®k, fullra ??j vagyok.. taurin toltam, tologattam..
Mi a realmlistje a moltennek?
Lehet e az aktu?ílis let?Âlt?®semmel a moltenen menni, el?®g e m?ísodikk?®nt be?¡rni a realmet vagy ki kell t?Âr?Âlni mindet ?®s sak a molten relmje kell benne legyen?
Előre is k?Âsz?Ân?Âm.
SET realmlist logon.molten-wow.com
Nekem tok kaosz az egesz.. Meg fogjuk kapni az eddig elkoltott vp-ket? Ha nem akkor miert nem? Vesztettem ezzel vagy 2-3k-t.
+ Most meg openwow se uzemel..
Sziasztok,
szeretném a segítségeteket kérni: korábban regelve voltam a moltenre, az utóbbi idők történései miatt újra szerettem volna regelni, de az e-mailemre az írja már használatban van. A felhasználó nevemmel nem tudok belépni, ha pedig elfelejtett felhasználó nevet próbálok kérni az e-maikemre azt írja nincs ilyen.... :(
Sziasztok!!
Az lenne a kérdésem, hogy mekkora a ping a játékba ? Frostwolf realmra mennék, és full kliens-el, teljesen letöltve mennyi lenne a ping ?