1. z3bru's Avatar
    z3bru
    Guest
    Аз имам проблем със ДК
    Вчера си направих едно и всичко беше наред отначало и аз имах проблем със куеста със меча но се оправих но от около 12 и половина през ноща телепорта в крепоста спря да работи:( изтрих кеша релогнах 50 пъти ефект никакъв сега отворих тикет и чакам някакъв отговор но доколкото помня те май не отговаряха ....

някой има ли идея как да се излезна от крепостта и да си довърша куестовете?

2. Аз имам проблем със ДК
    Вчера си направих едно и всичко беше наред отначало и аз имах проблем със куеста със меча но се оправих но от около 12 и половина през ноща телепорта в крепоста спря да работи:( изтрих кеша релогнах 50 пъти ефект никакъв сега отворих тикет и чакам някакъв отговор но доколкото помня те май не отговаряха ....

някой има ли идея как да се излезна от крепостта и да си довърша куестовете?
    Пишеш тикет и ГМ те телепортват, ако са на кеф. И аз така се бях заклещила с моето ДК, и не бях единствена... Мислих хиляди начини да оправя нещата, само това проработи. Можеш да пробваш и друго- някой с гилд с достатъчно висок лвл да може да телепортва си прави ДК и те телепортва при него. Това не съм го пробвала и не знам ще проработи ли. Можеш да опиташ все пак

3. define's Avatar
    define
    Guest
    Въпроса ми е такъв... Свалих всичките части от замунда, инсталирам ги и като инсталацията свърши се опитвам да пусна играта от WoW.exe не става и ми дава някаква грешка с иконата на WoW ?!!?? Пусна ли лаунчера играта ми се ъпдейтва до 4.2.1/0. Може ли да попитам вие как играете играта?

4. Въпроса ми е такъв... Свалих всичките части от замунда, инсталирам ги и като инсталацията свърши се опитвам да пусна играта от WoW.exe не става и ми дава някаква грешка с иконата на WoW ?!!?? Пусна ли лаунчера играта ми се ъпдейтва до 4.2.1/0. Може ли да попитам вие как играете играта?
    Отговорих ти в темата - > Цък

5. World of WarCraft: Retail Build (build 13623)

Exe: E:\Films\WOWCataclism\World of Warcraft - Cataclysm\Wow.exe
    Time: Dec 17, 2012 1:32:49.406 PM
    User: A.Atanasov
    Computer: NASKO-PC
    ------------------------------------------------------------------------------

This application has encountered a critical error:

ERROR #132 (0x85100084) Fatal Exception
    Program: E:\Films\WOWCataclism\World of Warcraft - Cataclysm\Wow.exe
    Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:7C911A26

The instruction at "0x7C911A26" referenced memory at "0x00000038".
    The memory could not be "written".

WoWBuild: 13623
    Settings:
    SET locale "enGB"
    SET enterWorld "1"
    SET realmList "logon.molten-wow.com"
    SET patchlist "logon.molten-wow.com"
    SET hwDetect "0"
    SET gxRefresh "60"
    SET gxMultisampleQuality "0.000000"
    SET gxFixLag "0"
    SET videoOptionsVersion "4"
    SET textureFilteringMode "3"
    SET playIntroMovie "4"
    SET readTOS "1"
    SET readEULA "1"
    SET readTerminationWithoutNotice "1"
    SET showToolsUI "1"
    SET accounttype "CT"
    SET Sound_MusicVolume "0.10000000149012"
    SET Sound_AmbienceVolume "0.69999998807907"
    SET terrainMipLevel "0"
    SET farclip "727"
    SET particleDensity "60"
    SET rippleDetail "1"
    SET reflectionMode "0"
    SET groundEffectDensity "64"
    SET groundEffectDist "160"
    SET projectedTextures "1"
    SET shadowTextureSize "2048"
    SET weatherDensity "1"
    SET mouseSpeed "1"
    SET Gamma "1.000000"
    SET gameTip "101"
    SET checkAddonVersion "0"
    SET timingTestError "0"
    SET Sound_MasterVolume "0.60000002384186"
    SET questLogCollapseFilter "-1"
    SET maxFPS "50"
    SET uiScale "0.64999997615814"
    SET useUiScale "1"
    SET OutboundChatVolume "1.0000000335276"
    SET InboundChatVolume "1"
    SET Sound_SFXVolume "0.69999998807907"
    SET gxResolution "1280x800"
    SET maxFPSBk "25"
    SET bloatTest "0"
    SET bloatnameplates "0"
    SET bloatthreat "0"
    SET realmName "Neltharion x12"
    SET lastCharacterIndex "2"
    Zdraveite
    imam problem s podkarvaneto na igrata ot dnes.Dosega raboteshe a dnes mi ispisva niakakav error s exe faila.
    Niakakvi idei za opraviane.

6. georgieff's Avatar
    georgieff
    Guest
    НЕ МОГА ДА СИ НАМЕРА gs-addon-А ЗА 3.3.5 МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ

7. mimo9408's Avatar
    mimo9408
    Guest

Blizzlike

Здравейте . Искам да попитам Molten WoW Cata има ли Blizzlike server? Мерси .

8. Здравейте . Искам да попитам Molten WoW Cata има ли Blizzlike server? Мерси .
    Frostwolf е възжможно най - близкия до Blizzlike Server.

НЕ МОГА ДА СИ НАМЕРА gs-addon-А ЗА 3.3.5 МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ
    2 минути в Google...

9. Ама на такива мързеланковци дето ги мързи да отворят google изобщо не си прави труда да отговаряш.... Аз поне не бих го направила

10. Имам 1 въпрос за пътуването с Flight Master-и тъй като си направих нов герой и приднижването ми е бавно . Всичките flight path-ове в Eastern Kingdoms са отключени но като цъкна някъде и полета неще да почва. Играя с уорген и в началото се озовах в Kalimdor а там path-овете си работеха нормално

11. justbones's Avatar
    justbones
    Guest
    Някой може ли да ме посъветва за някой online магазин, от който да си купя всички части на играта, зашото мисля да почвам в Blizzard, или от къде ще ми излезе най-тънко да си я взема. Гледам че в България е около 60 лева пандарията, в чужбина се намирата намаления за около 30 лева. Та незнам какво да правя.Някой ако може да даде съвет.

Благодаря предварително

12. Darinski's Avatar
    Darinski
    Guest

Проблем

Здравейте хора, значи много се зарадвах на това което са ни дали господата от молтен и реших веднага да го уползатвора.. да обаче с влизането си съм бил в сървар нелтарион а не в моя фростлоф .. и съм направил голямата глупост че съм го пратил на играч в нелтарион... дагера ми е все още в пощата не съм го и отварял .. има ли някакъв начин да си го прекарам на другия играч във фростуоф?

13. Cybazaar's Avatar
    Cybazaar
    Guest
    Здравейте хора, значи много се зарадвах на това което са ни дали господата от молтен и реших веднага да го уползатвора.. да обаче с влизането си съм бил в сървар нелтарион а не в моя фростлоф .. и съм направил голямата глупост че съм го пратил на играч в нелтарион... дагера ми е все още в пощата не съм го и отварял .. има ли някакъв начин да си го прекарам на другия играч във фростуоф?
    Никакъв шанс. Екипа не носи отговорности за такива грешки.
    Внимавай при следващата покупка :))

14. OliverQueen's Avatar
    OliverQueen
    Guest
    Имам следният проблем. Играя с расата worgen и стигнах до куста където за пръв път се превръщам във вълк. И ме прехвърля в Duskhevan където съм хванат за врата и ръцете на една дървена гилотина, и всичко е замътено все едно е в някакъв сън. Проблема е, че не мога да правя нищо. Каквото и да избера ми дава, че съм stun-тнат и не мога да извършва действия. Въпроса ми е как да се справя с този проблем, защото не мога да продължа напред :(

П.С. Благодаря предварително за отговорите :)

15. Gortolhorror's Avatar
    Gortolhorror
    Guest
    Имам следният проблем. Играя с расата worgen и стигнах до куста където за пръв път се превръщам във вълк. И ме прехвърля в Duskhevan където съм хванат за врата и ръцете на една дървена гилотина, и всичко е замътено все едно е в някакъв сън. Проблема е, че не мога да правя нищо. Каквото и да избера ми дава, че съм stun-тнат и не мога да извършва действия. Въпроса ми е как да се справя с този проблем, защото не мога да продължа напред :(

П.С. Благодаря предварително за отговорите :)

Трябва да говориш с нпс-то. http://www.youtube.com/watch?v=DTU5AHYf4V4
    Пусни клипа на 4-та минута.

First ... 1624252627283676126 ... Last