Бях си изтрил уоуа и сега през "новия" уоу като се логвам ми изписва Login Server Down... Видях к'во пише в connection guide-a ама не става :( Help?!
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?page=31&t=120936"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
Бях си изтрил уоуа и сега през "новия" уоу като се логвам ми изписва Login Server Down... Видях к'во пише в connection guide-a ама не става :( Help?!
Моя проблем е малко странен ама ако може да се помогне кажете. Ходих на VOA25 и спечелих честно и почтено Sanc ръкавици, всичко добре ама крашна сървара и не ми сейва ръкавиците какво да правя? Моля Ви кажете! Благодаря!
Не мисля, че предмети загубени при краш или dc се връщат :(
Няма как да го ресторнеш, но ще ти е обеца и друг път веднага се разлогвай и се логвай пак. На ICC за Deathbringer's Will, на втората секунда се разлогнах. Защо се прави- за да се save всичките ти итеми, на времето имаше и команда .save, ама сега не работи вече. В общи линии това е, съжалявам за загубата и ти желая късмет!
Значи направих race change от орк към уорген, но я няма two forms тоест си седя човек и не мога да стана уорген кажете има ля накакъв начин да го оправя.:(
Върви в стартовата зона и мини веригата за two forms.
Някой ще ми отговори ли на един,сигурно нубски въпрос?
Играя от скоро Ката и не знам къде да ходя,като стана 85 лвл...
Главно ме интересува ПвЕ-то. Не ме вземат по райдове,защото съм нисък итем лвл :(:(
Въпроса ми по точно е:
Като вдигна 85лвл да чакам за РДФ или да ходя да си вдигам професия за итеми? (Имам всички итеми от репутациите)
Не знам разбрахте ли ме,сигурно съм обяснявал,като индианец,ще ме прощавате за което :d
След като имаш всички предмети от репутациите, имаш опция да изкараш малко голд с което да си вземеш някой епик от ах/chest, boots etc/.
РДФ не ти препоръчвам да чакаш да те викне, а по-добре си търси група в global.
Също професията engineering ти предлага доста добър head!
Tol barad- задължително си минавай dialy куестите там-има много добри тринкети с токените.
Oт там нататък-ако имаш ilvl, ще те вземат и по райдове, въпреки че е по добре да си намериш pve guild, а не да ходиш по рандоми.
Без да искам драгнах спел от Пет бара/hunter/ и след като го върнах, на всеки dismiss изчезваше сам.
Някакъв начин да го оправя има ли, или да си retame пета?
znachi imam sledniqt problem kogato pisha w chata ne mi izliza smisul ne vijdam kakwo pisha i kato mi pishat sachto ne wijdam wijdam samo kogato sme w party i to wijdam salo party lidera kakvo pishe:(:( ako imate reshenie na problema molq pishete na skype: veskoz_111
Първо пробвай с командата /reload, ако не помогне трябва да излезеш с logout и бъга изчезва. :P
Оправи си чат настройките - десет бутон на прозореца с чата и там нацъкваш отметките. И пиши на кирилица, в българския форум си, шльокавицата не я толерирам тук!
Драгваш скила на бара, зареждаш го да е активен, махаш го от там, слагаш друг на неговото място, пак същата процедура, връщаш скила, който искаш, дисмисваш пета, викаш го отново и така докато стане. Забелязала съм, че за да е активен даден скил на пета не е необходимо да е на бара, просто първо трябва да го завлачиш и активираш там, после може да го махнеш, той си остава активен.
Вчера си пратих меча ( Zin'rokh ) от паладина на дк-то, което е слабо и исках само да пробвам dps с него, обаче.... го runeforge-нах.... МОЛЯ ВИ, каже те ми какво да направя, защото не ми се играе с това dk. Искам си паладина. Писах меил до гм-то ама не са ми отговорили. Има ли някакъв начин да го махна това runeforge??? :(