1. Stie cineva,molten mai da ceva cadou de craciun pt premium?

2. Stie cineva,molten mai da ceva cadou de craciun pt premium?
    Nu, nu se mai dau cadouri.

3. In momentul actual nu poti transfera un char de pe lardeon pe ragnaros
    De ce a mers acum o saptamana sa duci char-uri de pe Ragnaros pe Lordaeron, si invers nu se poate? :(
    Stiu asta pentru ca o intreaga guilda romaneasca s-a mutat de pe R pe L.

4. De ce a mers acum o saptamana sa duci char-uri de pe Ragnaros pe Lordaeron, si invers nu se poate? :(
    Stiu asta pentru ca o intreaga guilda romaneasca s-a mutat de pe R pe L.
    Transferurile R>L sau deschis pentru ca populatia de pe Lord era prea mica, nu prea are sens sa se deschida si invers.

5. Transferurile R>L sau deschis pentru ca populatia de pe Lord era prea mica, nu prea are sens sa se deschida si invers.
    Multumesc Sarth. :)

True, la asa "viteza" ca pe L, asa "populatie". :)

6. Anduu's Avatar
    Anduu
    Guest
    Stiti careva vreun addon pentru DK`s sa vad mai clar proc-urile? Ma intereseaza cel putin proc-ul pentru KM si trinket, ca sa nu mai stau sa ma tot uit prin dreapta prin enspe mii de randuri de buff-uri daca am si proc-ul pe acolo.

7. Stiti careva vreun addon pentru DK`s sa vad mai clar proc-urile? Ma intereseaza cel putin proc-ul pentru KM si trinket, ca sa nu mai stau sa ma tot uit prin dreapta prin enspe mii de randuri de buff-uri daca am si proc-ul pe acolo.
    Power Auras.

8. minereul1998's Avatar
    minereul1998
    Guest

O sa se bage mists of pandaria pe molten?

Sal ma roade o intrebare ... o sa se bage pana la urma mists of pandaria pe molten sau o sa ramana pentru totdeauna doar lk si cata?

9. Sal ma roade o intrebare ... o sa se bage pana la urma mists of pandaria pe molten sau o sa ramana pentru totdeauna doar lk si cata?
    We are excited to announce that in 2013 the development for Mists of Pandaria and Clustered Load Balancing (support for cross-realm features) have been kicked off and there has been significant progress in those areas. We will keep our community updated about further developments in those projects as well as updates on Wrath of the Lich King and Cataclysm realms that will fulfill our goals for delivering the best gaming experience.
    Latest News

10. [YT]VHxbmcw0zUg[/YT]

Sup astia ^^ sunt pe Frostwolf cu cine capez si eu ?

11. Sarbatori fericite

Sarbatori fericite tuturor playerilor romani din acest joc ! :*

12. multumim la fel si tie !
    Sarbatori Fericite !

13. RiseAgainst0's Avatar
    RiseAgainst0
    Guest

Recruit a friend

Cine imi poate da recruit a frend ca sa cresc mai repede? PM me

First ... 33414243444553 ... Last