1. Някой има ли проблем при свързването със сървъра ?
    Общо взето-всички.Виж началната страница.;)

2. Искам да попитам някой има ли проблеми с логването в warsong реалма ? Имам предвид влизам в играта всичко нормално, избирам warsong реалма и точно там ми забива играта. От мен ли е проблема или си има някакъв проблем?

3. Вие първата страница на сайта не четете ли ?

4. ghostflamesftw's Avatar
    ghostflamesftw
    Guest
    Мога ли да попитам няколко неща .. Преди няколко часа изтеглих играта,разархивирах я и после като се логвам в акаунта си ми пише connecting и после Login Server Down..Ако мога да разбера от какво е и дали е от мен проблема или просто съръра е спрян :) Благодаря предварително !

5. Прочети горните 4 коментара, изумен съм...

6. Mortifera's Avatar
    Mortifera
    Guest

ЧЕТЕТЕ ГОРНИТЕ ПОСТОВЕ ПРЕДИ ДА ЗАДАВАТЕ ВЪПРОСИ !!!

7. Шибан куест

Значи зех куест от фос и пос хк ии си го пратих на мага ,който е блуд елф и не мога да мина куеста с останките дето е на острова писах на ГМ -то ,и ми резправя че куеста си бил много добре и си работел само последния не бачкал и съответно не предприе ник'ви мерки ии се дразня доста ,та въпроса ми е някой може ли да хелпне ...? :(

8. Значи зех куест от фос и пос хк ии си го пратих на мага ,който е блуд елф и не мога да мина куеста с останките дето е на острова писах на ГМ -то ,и ми резправя че куеста си бил много добре и си работел само последния не бачкал и съответно не предприе ник'ви мерки ии се дразня доста ,та въпроса ми е някой може ли да хелпне ...? :(
    Можеш ли да линкнеш точния куест/в wowhead примерно/.
    http://forum.molten-wow.com/showthread.php?t=78019

9. Питам дали може някой да ми каже кво да правя не да ме пренасочвате към wowhead и т.н нататък на някой друг играч с блуд елф да му се е случвало,че един приятел ми каза че е бъгнато само за тая раса ... И кое от часта Куеста с останките не разбрахте ?! Отиваш на острова връщаш куеста ,оня ти дава един и отиваш отзад дето е пълно с мобове ,дето се резкат през 40 секунди.. Намирам оня плътеник и не мога да цъкна на него да се съживи или там квото прай ... Просто ми кажете някой имал ли е същия проблем или не :cool: Айде лека и успешна седмица ! :P

10. Хм тук хората се опитват да разберат за какво точно говориш, за да ти помогнат а ти им се пениш насреща... Ако сам си прочетеш първия и втория коментар ще видиш колко неориентирано (стараех се доста време да подбера точната дума) са написани... И какво значи- пратих си куеста на мага? Мага ти не може ли сам да си го вземе, че трябва да си го изпращаш?

11. Хм тук хората се опитват да разберат за какво точно говориш, за да ти помогнат а ти им се пениш насреща... Ако сам си прочетеш първия и втория коментар ще видиш колко неориентирано (стараех се доста време да подбера точната дума) са написани... И какво значи- пратих си куеста на мага? Мага ти не може ли сам да си го вземе, че трябва да си го изпращаш?
    Най-вероятно става въпрос за Battered Hilt, и да, бъгнат е за blood elves. Пиши ticket in-game и някой GM ще ти го оправи.

12. victorya's Avatar
    victorya
    Guest
    здравеите имам проблем с определен вид куести тези които трябва да субирам от земята например този в Барадин кадето трябва да кликам на едни топки ли са бомби ли са не ми е ясно и ми пи6е инвалид таргед като кликна на тях има о6те един в които трябва да събера 22 риби и на него като кликна на рибите и ми изписва инвалид таргед и незнам за6то някои ако може да помогне какво да правя изоб6то на си4ки куести които трябва да субирам като кликна на тях // инвалид таргед // ми изписва идеи някакви за6то

13. здравеите имам проблем с определен вид куести тези които трябва да субирам от земята например този в Барадин кадето трябва да кликам на едни топки ли са бомби ли са не ми е ясно и ми пи6е инвалид таргед като кликна на тях има о6те един в които трябва да събера 22 риби и на него като кликна на рибите и ми изписва инвалид таргед и незнам за6то някои ако може да помогне какво да правя изоб6то на си4ки куести които трябва да субирам като кликна на тях // инвалид таргед // ми изписва идеи някакви за6то
    Специално за рибите, когато някой ги вземе-те визуално остават, но реално са празни.
    Не знам колко им е respawn-а, но лично винаги ги пропускам зашото ги събирам бавно.
    А колкото до другите, мога само да гадая , но ако си в група/party/ сложете loot-a на Free for all и пробвайте така.

14. victorya's Avatar
    victorya
    Guest
    Специално за рибите, когато някой ги вземе-те визуално остават, но реално са празни.
    Не знам колко им е respawn-а, но лично винаги ги пропускам зашото ги събирам бавно.
    А колкото до другите, мога само да гадая , но ако си в група/party/ сложете loot-a на free for all и пробвайте така.
    и в група да съм и да не съм все ми пи6е инвалид таргет като кликна за да го зема на 100 % не е кликано на него за6тото докато аз се опитвам някой дойде и го вземе :(

15. purification of quel delar

imam problem s edin Q:))Purification of Quel Delar ne mi dava da go mina me4a go nqma:Dblood elf sam i mi kazaha ,4e za taq rasa e bug toq Q:(

First ... 3442434445465494 ... Last