Общо взето-всички.Виж началната страница.;)
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?page=44&t=120936"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
Общо взето-всички.Виж началната страница.;)
Искам да попитам някой има ли проблеми с логването в warsong реалма ? Имам предвид влизам в играта всичко нормално, избирам warsong реалма и точно там ми забива играта. От мен ли е проблема или си има някакъв проблем?
Мога ли да попитам няколко неща .. Преди няколко часа изтеглих играта,разархивирах я и после като се логвам в акаунта си ми пише connecting и после Login Server Down..Ако мога да разбера от какво е и дали е от мен проблема или просто съръра е спрян :) Благодаря предварително !
Значи зех куест от фос и пос хк ии си го пратих на мага ,който е блуд елф и не мога да мина куеста с останките дето е на острова писах на ГМ -то ,и ми резправя че куеста си бил много добре и си работел само последния не бачкал и съответно не предприе ник'ви мерки ии се дразня доста ,та въпроса ми е някой може ли да хелпне ...? :(
Можеш ли да линкнеш точния куест/в wowhead примерно/.
http://forum.molten-wow.com/showthread.php?t=78019
Питам дали може някой да ми каже кво да правя не да ме пренасочвате към wowhead и т.н нататък на някой друг играч с блуд елф да му се е случвало,че един приятел ми каза че е бъгнато само за тая раса ... И кое от часта Куеста с останките не разбрахте ?! Отиваш на острова връщаш куеста ,оня ти дава един и отиваш отзад дето е пълно с мобове ,дето се резкат през 40 секунди.. Намирам оня плътеник и не мога да цъкна на него да се съживи или там квото прай ... Просто ми кажете някой имал ли е същия проблем или не :cool: Айде лека и успешна седмица ! :P
Хм тук хората се опитват да разберат за какво точно говориш, за да ти помогнат а ти им се пениш насреща... Ако сам си прочетеш първия и втория коментар ще видиш колко неориентирано (стараех се доста време да подбера точната дума) са написани... И какво значи- пратих си куеста на мага? Мага ти не може ли сам да си го вземе, че трябва да си го изпращаш?
Най-вероятно става въпрос за Battered Hilt, и да, бъгнат е за blood elves. Пиши ticket in-game и някой GM ще ти го оправи.
здравеите имам проблем с определен вид куести тези които трябва да субирам от земята например този в Барадин кадето трябва да кликам на едни топки ли са бомби ли са не ми е ясно и ми пи6е инвалид таргед като кликна на тях има о6те един в които трябва да събера 22 риби и на него като кликна на рибите и ми изписва инвалид таргед и незнам за6то някои ако може да помогне какво да правя изоб6то на си4ки куести които трябва да субирам като кликна на тях // инвалид таргед // ми изписва идеи някакви за6то
Специално за рибите, когато някой ги вземе-те визуално остават, но реално са празни.
Не знам колко им е respawn-а, но лично винаги ги пропускам зашото ги събирам бавно.
А колкото до другите, мога само да гадая , но ако си в група/party/ сложете loot-a на Free for all и пробвайте така.
и в група да съм и да не съм все ми пи6е инвалид таргет като кликна за да го зема на 100 % не е кликано на него за6тото докато аз се опитвам някой дойде и го вземе :(
imam problem s edin Q:))Purification of Quel Delar ne mi dava da go mina me4a go nqma:Dblood elf sam i mi kazaha ,4e za taq rasa e bug toq Q:(