1. Merciless gladiator сета, има ли го из вендорите след Ъпа?

2. Ще мога ли да си метна героите от Сарга в Нелта? След пачването,и дали трансфера ще е фрее?

3. hunterbg88's Avatar
    hunterbg88
    Guest
    imam problem izteglih si catalism 4.3.4 razarhivirah go i sled kato vliqzoh i zapo4nah da si razvivam geroq ne vidqh 4udovi6ta izvan glavnite gradove

4. Няма да е фрее траснфера, а трансфер от по - голям (20х) към по - малък (12х) преди беше само с донейт.

5. deqnski88's Avatar
    deqnski88
    Guest
    Имам следния въпрос.Тъй като нямам многа опит и не обичам world pvp искам ако може да ме посъветвате как да си купя предмети от ката куотърмастерите,когато събера достатъчно репутация,защото там почти винаги има играчи от другата фракция,които затрудняват пазаруването?

6. Имам следния въпрос.Тъй като нямам многа опит и не обичам world pvp искам ако може да ме посъветвате как да си купя предмети от ката куотърмастерите,когато събера достатъчно репутация,защото там почти винаги има играчи от другата фракция,които затрудняват пазаруването?
    Единственния начин, за който се сещам е да логнеш в не-натоварен час.Тоест сутрин няма никой почти, вземаш айтемите и бягаш :d

7. deqnski88's Avatar
    deqnski88
    Guest
    ok мерси! Ще пробвам!

8. krisko1301's Avatar
    krisko1301
    Guest

ГРЕШКА

Здравейте,преди време използвах 174 точки за weapon за DK в Ragnerors и мислех,че ми се е бъгнало.Сега забелязвам ,че и в warsong имам герой със същото име и там съм изпратил weapon-а .Имам два въпроса.Въпросът ми е дали може да прехвърля weapon-а от Warsong в Ragnerors (дали ще се ядосвам много??).Другият ми въпрос е как да печела cpins.Благодаря предварително

9. Здравейте,преди време използвах 174 точки за weapon за DK в Ragnerors и мислех,че ми се е бъгнало.Сега забелязвам ,че и в warsong имам герой със същото име и там съм изпратил weapon-а .Имам два въпроса.Въпросът ми е дали може да прехвърля weapon-а от Warsong в Ragnerors (дали ще се ядосвам много??).Другият ми въпрос е как да печела cpins.Благодаря предварително
    За съжаление няма как да прехвърлиш оръжието, но все пак не съм запознат добре, може да има някакъв refund с намеса на gm.
    Coins се дават при дарение, тоест като платиш за благото на сървъра :D
    Най-малкия донейт беше 20 лева по спомени, и се извършва само по банков път.
    Но все пак когато си дарил, получаваш няколко бонуса като това да : прескачаш опашки, когато сървъра е препълнен и други благинки.

10. Loyall's Avatar
    Loyall
    Guest
    Kvo stana s toq server ... trea da chakam 1100 choveka da vleznat i togava da vlezna i az ... trea da ne staam ot toq komputer 2 dena dokato vlezna ... ???????????

11. Mortifera's Avatar
    Mortifera
    Guest
    То не е гаранция, че като влезеш няма да ти даде error, както на мен... няколко часа чаках и за какво? Да ме изкара пак от играта и още 1100 човека..

12. Искам да попитам някой ходил ли е до сега в molten front и изобщо той работи ли в neltharion защото аз направих всички куестове в mount hijal с изключение на бъгавите и все още не ми позволява да почна куеста който отваря портала до molten front , и възможно ли е mage да ме телепортира в molten front

13. Искам да попитам някой ходил ли е до сега в molten front и изобщо той работи ли в neltharion защото аз направих всички куестове в mount hijal с изключение на бъгавите и все още не ми позволява да почна куеста който отваря портала до molten front , и възможно ли е mage да ме телепортира в molten front
    ne, ne e vuzmojno

14. И аз пробвах да отида, но не ми дава q-та, трябваше да си оставя там героя преди да сменят пача :d

15. половината само се оплаквате.ако ви спрът WOW-a ще умрете.вече не се чака на опашки.тия където реваха могат да се успокоят.как искате нещата да станат бързо като не са 1 и 2.да не мислите че просто пускат един update и си гледат кефа?!играем безплатно и трябва да не се оплакваме ,защото molten е най-добрия сървър(мое мнение)

First ... 3644454647485696 ... Last