1. May 8, 2014  
    Arichi's Avatar
    Arichi
    Guest

sal

salut .Sunt nou pe server ,ce se poate face cu punctele de pe vot si cum?SARUMANA ANTICIPAT PT. RASPUNS

2. May 9, 2014  
    salut .Sunt nou pe server ,ce se poate face cu punctele de pe vot si cum?SARUMANA ANTICIPAT PT. RASPUNS
    Uita-te la Marketplace, alegi tab-ul Points Shop

3. May 15, 2014  
    Daca esti pe Wotlk! eu mi-as cumpara iteme(precum trinkete)

daca esti pe cata! i-ati iteme de transmog

4. June 9, 2014  
    Spam spam spam, nu mai activeaza nimeni pe aici ? :(

5. June 9, 2014  
    Icythoughts's Avatar
    Icythoughts
    Guest
    Spam spam spam, nu mai activeaza nimeni pe aici ? :(
    cum sa nu, e furnicar :))

6. :O
    Salutari ai mei copii.
    Care din aia de ma cunosc mai joaca WoW pe aici, Lordaeron ?

Edit 1: Also, I summon Sorin daca mai joci pe aici pisamas pe capu tau sa ma pis.

Edit 2: Horde.

7. Eu sunt de pe DW, am jucat 4 ani la hoarda si anul trecut in toamna am trecut la alianta :).

8. :O
    Salutari ai mei copii.

Edit 1: Also, I summon Sorin daca mai joci pe aici pisamas pe capu tau sa ma pis.

Depinde la ce te referi cand zici oameni care te cunosc :P Eu mai joc pe Lordaeron si pe alianta si pe hoarda.

9. Icythoughts's Avatar
    Icythoughts
    Guest
    Eu sunt de pe DW, am jucat 4 ani la hoarda si anul trecut in toamna am trecut la alianta :).
    Pe DW m-am apucat si eu recent, tot la alianta.

10. :O
    Salutari ai mei copii.

pretenas, si tu Sarth the great Shaman, veniti măi pe cataclysm(ă)...Wtfudo s-a lasat pe bune de wow?

Cum zicea cineva: "Once a WoW player, always a WoW player"
    Neltharion - alliance - Toxic

11. Informatii

Salut, salut...

Am jucat wow pe Molten incepand din 2009, am avut parte de vremuri frumoase facand icc si lovind cu SM pe LK.

As vrea sa joc wow din nou in aceasta vara, insa guilda mea nu mai este ...sau mai bine zis oamenii care au fost odata in ea. As vrea sa imi faceti o scurta prezentare a situatiei in momentul de fata...cum sta treaba pe molten, si in special pe neltharion,,,dar si pe celelalte realmuri de cata. Cat de usor faci un group de raid, ce raiduri merg, cum sunt guildele, cum sunt rdf, cum sunt arenele si bg...per total cam tot :))

Multumesc anticipat.

12. pretenas, si tu Sarth the great Shaman, veniti măi pe cataclysm(ă)...Wtfudo s-a lasat pe bune de wow?

Cum zicea cineva: "Once a WoW player, always a WoW player"
    Neltharion - alliance - Toxic
    Am caractere pe toate serverele, numa ca nu am cu cine juca, si nu prea joc shamani :< ever.

13. Haide pe DW in Solace, suntem o gramada de romani ;d.

First ... 37454647484957 ... Last