1. Знам,че тук не е мястото за отправянето на въпроси,които не са свързани пряко с играта,но прочетох (не от оригиналния сайт),че Пандариа е последния WoW. Има ли нещо вярно?

2. Нищо не се знае, може да започнат някой нов проект, но едва ли ще оставят мейн играта си без expansions :D

3. Някой друг да има проблем в Рагнарос? (разбрах сега, че и хора от другите реалмове иамт същия проблем) Когато се логна, след около 20 секунди или когато активирам магия/използвам итем ме дисконектва сервера? Нямам адони, интернета ми е силен, преди два дена си играх нормално.. някой?

4. ng1n's Avatar
    ng1n
    Guest
    някои може ли да помогне направих си уорген стигнах до куеста "Exodus" и немога да го сварша за да продалжа с куестовете да се махна от началния град на уоргените дайте съвет какво да правя
    Блгагодаря предварително

5. някои може ли да помогне направих си уорген стигнах до куеста "exodus" и немога да го сварша за да продалжа с куестовете да се махна от началния град на уоргените дайте съвет какво да правя
    Блгагодаря предварително
    Скоро ъпвах уорген, но май беше преди ъпдейта. Този куест не си спомням да съм го минавал. Бях зациклил някъде и накрая слязох до пристанището, взех един куест пред един кораб и този кораб ме закара до Дарнасус ако не бъркам.

6. ng1n's Avatar
    ng1n
    Guest
    Скоро ъпвах уорген, но май беше преди ъпдейта. Този куест не си спомням да съм го минавал. Бях зациклил някъде и накрая слязох до пристанището, взех един куест пред един кораб и този кораб ме закара до Дарнасус ако не бъркам.
    ходих до пристанището но там няма нищо ... разглеждах какво са писали и за да стигна до там трябжа да мина тези куестове но ..... нещо е бъгнато .... и писах билет надявам се скоро да ми отговорят

7. krisko1301's Avatar
    krisko1301
    Guest

кога

някой знае ли кога горе-долу ще пускат сървър за mists of pandaria

8. някой знае ли кога горе-долу ще пускат сървър за mists of pandaria
    Едва ли някой има кристално кълбо за да знае. Със сигурност няма да е скоро.

9. Някой друг получава ли странни лаг спайкове, въпреки фикса преди няколко дена, имам голямо подобрение, но като вляза в battleground- се покачва до 20 секундно забавяне/ към 3-4к ms/.
    В столиците си стои от 50 до 100 ms, в ZG do 250 максимално/ 100 мс нормално .

10. Едва ли някой има кристално кълбо за да знае. Със сигурност няма да е скоро.
    +1. Едва едва минаха на 4.3.4,а МОП не знам даже дали е достигнала последния пач дори в близард. Вие тука искате всичко изведнъж. Знаем,че искате панди,ама някой хора искат главата на Детуинг! Iron maiden ftw

11. FlyCarpet's Avatar
    FlyCarpet
    Guest

Vote

:(Имам проблем с voteto . Не мога да vote .Смисъл не ми го отчита.

12. :(Имам проблем с voteto . Не мога да vote .Смисъл не ми го отчита.
    Отваряш линковете,пишеш кода и после пак отваряш линка на молтен,след това го затваряш и така на следващия воут линк.

13. FlyCarpet's Avatar
    FlyCarpet
    Guest
    Отваряш линковете,пишеш кода и после пак отваряш линка на молтен,след това го затваряш и така на следващия воут линк.
    пак не става може ли skypa ти да ми го обясниш моя е martushenko

14. jorkata951's Avatar
    jorkata951
    Guest

I have a problem ...

Hey , ppl i have a problem i downloaded the game client from molten wow web site and i did wow.exe to start
    the game and when i entered i have a big lag.... can u help me and bottom of the screen at the ''GAME MENU''
    is says: download 65 % complete .- what is this

15. Така, трия коментарите и ви давам полезен линк с информация за четене. Добре е написаното да се спазва. Даренията към сървъра са необходими, за поддържане на добрата му работа. Повече няма да обяснявам.

http://forum.molten-wow.com/showthread.php?t=208718

Важна Информация:
    [*] Това са правилата създадени от екипа на Molten и са създадени за това което Molten предлага, всеки опит да бъдат нарушени ще доведе до предприемане на мерки срещу вашия Форум и Игрови профил.[*]Всеки потребител, нормален или премиум, е длъжен да спазва същите правила и нарушаването им ще доведе до бан без значение от това какъв е вашия профил.[*]При нарушаване на правилата няма предупреждение, потребителят ще получи Нарушение(Infraction) веднага.

Ако нарушите правилата написани по - долу, ще получите постоянен бан и на двата ви профила, форум и игрови:

Неуважение към Екипа или Сървъра
    Ако не харесвате нас или това което предлагаме, вие сте свободни да ни напуснете, но не и да ни обиждате.

First ... 3846474849505898 ... Last