1. May 25, 2013  
    В гилдия съм вече и някой ми праща покана да влезна в неговата гилдия :d
    Това ако не е поредния мега бъг не бих отказал някой да го репортне в бъгтракера понеже аз немога :p

2. May 25, 2013  
    Преди доста време да кажем година и малко съм играл тук и имах три героя но сега като вляза ми изписва че все още ги има но не ги виждам в акаунта не мога да направя нови със същите имена. Дали има някаква опция да се възстановият?
    Ако разполагаш c Vote Points имаше срокове за възстановяване .Провери в Тооls --> Restoration

3. May 27, 2013  
    На много интересни са правите на нисък левел с тея хънтари алитата понеже са ОП и като ва заболи нейде от ганкване веднага идете с високия левел ахаха

4. May 27, 2013  
    Имам гаден проблем. като изтече "опашката" и си избера героя, скойто искам да играя ме дропва на секундата

5. May 28, 2013  

Polearm

Някой може ли да ми каже къде се намира учителя за polearm - става въпрос за паладина ми - става 3 дена обикалям из градовете и няма откриване

6. May 28, 2013  
    Орда - Ъндърсити и Силвърмуун; Алианс - Стормуинд

7. May 28, 2013  
    за какво постоянно дорпва ?

8. May 29, 2013  
    ок мерси за инфото ;)

9. May 29, 2013  
    Rageny's Avatar
    Rageny
    Guest
    Хора днес влизам към 2 часа и в продължение на 4 часа получих 11 пъти еррор 132.
    Бях в RBG или в SW когато ги получавам,дръпнах си NETGATE Registry Cleaner,също CCleaner + Почистване на диск от Windows 7 почистих регистрите,изтрих Interface заедно със WTF и чаче папката,но не става ????????

Вчера нищо нямаше играх си перфектно,а днес експлодира как да го оправя ?

10. May 29, 2013  
    Та някой ще отоговри ли... или трябва да пиша по 10100110 пъти ?
    защо след като изтече опашката ме дропва като вляза с някой герой и така 10-20 пъти?

11. May 31, 2013  
    Та някой ще отоговри ли... или трябва да пиша по 10100110 пъти ?
    защо след като изтече опашката ме дропва като вляза с някой герой и така 10-20 пъти?
    Т'ва се случва на всички... И при мен много пъти ме дисконектва веднага като влезна с героя, просто се логни пак. Ама ако не си премиум сигурно е гадно, ако има опашка, понеше ще трябва пак да чакаш :d

12. May 31, 2013  

Заседнах

Здравейте,
    Трябва ми помощ. Заседнах в кораба на дк-тата и не виждам никакви нпц-та!!!! Какво да правя?

13. June 2, 2013  
    svilen's Avatar
    svilen
    Guest

Немога да правя нищо с героя ми

Пичове обяснете ми ако може как да оправя този проблем: Влизам си в акаунта логвам с героя и немога да правя нищо: немога да мърдам да каствам да пиша абсолютно нищо всички около мен тъпчат на едно място... това е вече цял ден несе е оправило ако имате някакво решение кажете. Мерси предварително

14. June 2, 2013  
    Пичове обяснете ми ако може как да оправя този проблем: Влизам си в акаунта логвам с героя и немога да правя нищо: немога да мърдам да каствам да пиша абсолютно нищо всички около мен тъпчат на едно място... това е вече цял ден несе е оправило ако имате някакво решение кажете. Мерси предварително
    Unstuck maybe? Пробвай първо да Unstuck-неш ,чрез сайта, ако не стане триеш Cache. А впрочем ,след като не можеш да мърдаш и нищо да правиш като цяло, дискънектва ли те? Спомням си аз имах подобен проблем като бяха DDoS атаките ,след като преместиха молтън сървара на тези защитените машини, като влезнех в играта 1-2 секунди седя, не мога нищо да правя, както ти казваш ,но след това ме DC. Но си спомням ,че се оправи от само.

15. June 3, 2013  
    имам следни проблем: Като се логвам в играта постоянно ме дропва. или ми дава, че параолата ми е невярна.Като се логвам в сайта няма проблем. Моля ПОМОГНЕТЕ

First ... 444525354555664104 ... Last