Нормално е. И не те съветвам да спамиш, просто бъди активен във форума и съвсем скоро ще натрупаш необходимите постове. Другия вариант е да памалиш някой да репортне бъга вместо теб.
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?page=58&t=120936"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
Нормално е. И не те съветвам да спамиш, просто бъди активен във форума и съвсем скоро ще натрупаш необходимите постове. Другия вариант е да памалиш някой да репортне бъга вместо теб.
Аз просто искам да попитам как мога да кача максимално ниво, без да фармя мобчета, защото в Icecrown почти няма quest-ове, както и в Hyjal, а съм още едва 80 лвл. Прочетох гайдове в др. секция, но се оказа че са за по-заден пач и в момента не са актуални (quest-овете липсват или не работят изобщо).
Инстанси може би?
Еми попринцип имаш шанс ако например вдигаше до към 76 77 ниво в Аутленд. Но ако вече си ги минал тези нива просто си намери читава гилдия и фармете заедно в нормал рдфта . Дано съм ти помогнал. :cool:
Ок, мерси , но на 81 лвл не ми дава рдф :) имам чувството че просто няма как да си дигне лвл тук. Сега трябва да обикалям зоните да търся някакви останали куестове, шантава работа...
Може ли някой с 20 поста във форума да направи тема в бъгтракера? Пишете ми на лс, ако има някой съгласен.
Хора , моля ви се помогнете , имам проблем ! Когато искам да атакувам някое нпс ми изписва "Can't attack while pacified" . Не знам какво да правя , изтрих Cachе , Interface и WTF папката , но пак имам същият проблем . Моля помогнете !
Ако се поразровиш из нета, ще видиш, че трябва да се самоубиеш. Литвай и махай моунта и ако не се е оправило не знам.
Имам следния проблем само на ацц дето ми е ловеца кат стартирам арена попринцип излизат от дясно икони със таргетите срещо които се бия а при мен имам следния бъг незнам кво е от интерфаце ли е ебъ ли го неми излиза нищо и тря ги гоня да ги цъкам със мишката :d ако някои знае от какво може да е да казва,че несе играе така .
хора значи до снощи си влизах без проблеми в ацц-то си тука в сайта но сега като искам да вляза ми изписва "Account features for Nelthharion are currently disabled"
но за сметка на това тука във форума нямам проблеми както и в играта си ме пуска
[00:00] Neltharion has been taken offline for database maintenance, estimated downtime is 15 hours. :D Чети преди да пишеш
Ами не знам провери в настройките иначе ако не стане просто тегли Gladius . Сто пъти по - добър е и лесен . Аз винаги съм бил с тоя аддон ,никога с unitframes от близард
Ок макар ,че когато го търсих неможах да го намеря за 4.3.4 ще пробвам да го намеря.