1. Нормално е. И не те съветвам да спамиш, просто бъди активен във форума и съвсем скоро ще натрупаш необходимите постове. Другия вариант е да памалиш някой да репортне бъга вместо теб.

2. stoyanov399's Avatar
    stoyanov399
    Guest
    Аз просто искам да попитам как мога да кача максимално ниво, без да фармя мобчета, защото в Icecrown почти няма quest-ове, както и в Hyjal, а съм още едва 80 лвл. Прочетох гайдове в др. секция, но се оказа че са за по-заден пач и в момента не са актуални (quest-овете липсват или не работят изобщо).

3. arail's Avatar
    arail
    Guest
    Аз просто искам да попитам как мога да кача максимално ниво, без да фармя мобчета, защото в icecrown почти няма quest-ове, както и в hyjal, а съм още едва 80 лвл. Прочетох гайдове в др. секция, но се оказа че са за по-заден пач и в момента не са актуални (quest-овете липсват или не работят изобщо).
    Инстанси може би?

4. Аз просто искам да попитам как мога да кача максимално ниво, без да фармя мобчета, защото в Icecrown почти няма quest-ове, както и в Hyjal, а съм още едва 80 лвл. Прочетох гайдове в др. секция, но се оказа че са за по-заден пач и в момента не са актуални (quest-овете липсват или не работят изобщо).
    Еми попринцип имаш шанс ако например вдигаше до към 76 77 ниво в Аутленд. Но ако вече си ги минал тези нива просто си намери читава гилдия и фармете заедно в нормал рдфта . Дано съм ти помогнал. :cool:

5. stoyanov399's Avatar
    stoyanov399
    Guest
    Ок, мерси , но на 81 лвл не ми дава рдф :) имам чувството че просто няма как да си дигне лвл тук. Сега трябва да обикалям зоните да търся някакви останали куестове, шантава работа...

6. dekstop23's Avatar
    dekstop23
    Guest
    Може ли някой с 20 поста във форума да направи тема в бъгтракера? Пишете ми на лс, ако има някой съгласен.

7. Хора , моля ви се помогнете , имам проблем ! Когато искам да атакувам някое нпс ми изписва "Can't attack while pacified" . Не знам какво да правя , изтрих Cachе , Interface и WTF папката , но пак имам същият проблем . Моля помогнете !

8. Ако се поразровиш из нета, ще видиш, че трябва да се самоубиеш. Литвай и махай моунта и ако не се е оправило не знам.

9. Hepec's Avatar
    Hepec
    Guest
    копих си т3 токени от маркетпласе но няма каде да ги обарна в сет моля помогнете

10. Имам следния проблем само на ацц дето ми е ловеца кат стартирам арена попринцип излизат от дясно икони със таргетите срещо които се бия а при мен имам следния бъг незнам кво е от интерфаце ли е ебъ ли го неми излиза нищо и тря ги гоня да ги цъкам със мишката :d ако някои знае от какво може да е да казва,че несе играе така .

11. проблеммммммммммм

хора значи до снощи си влизах без проблеми в ацц-то си тука в сайта но сега като искам да вляза ми изписва "Account features for Nelthharion are currently disabled"
    но за сметка на това тука във форума нямам проблеми както и в играта си ме пуска

12. [00:00] Neltharion has been taken offline for database maintenance, estimated downtime is 15 hours. :D Чети преди да пишеш

13. ок ;) моя грешка
    мерси все пак :)

14. Имам следния проблем само на ацц дето ми е ловеца кат стартирам арена попринцип излизат от дясно икони със таргетите срещо които се бия а при мен имам следния бъг незнам кво е от интерфаце ли е ебъ ли го неми излиза нищо и тря ги гоня да ги цъкам със мишката :d ако някои знае от какво може да е да казва,че несе играе така .
    Ами не знам провери в настройките иначе ако не стане просто тегли Gladius . Сто пъти по - добър е и лесен . Аз винаги съм бил с тоя аддон ,никога с unitframes от близард

15. Ами не знам провери в настройките иначе ако не стане просто тегли gladius . Сто пъти по - добър е и лесен . Аз винаги съм бил с тоя аддон ,никога с unitframes от близард
    Ок макар ,че когато го търсих неможах да го намеря за 4.3.4 ще пробвам да го намеря.

First ... 848565758596068108 ... Last