1. svejo's Avatar
    svejo
    Guest
    Здравейте,
    Някой знае ли как се оправя бъга, когато те записва в Dungeon Queue автоматично и не може да се махне след това. Leave Queue не става.

2. Здравейте,
    Някой знае ли как се оправя бъга, когато те записва в dungeon queue автоматично и не може да се махне след това. Leave queue не става.

Просто релогни

3. svejo's Avatar
    svejo
    Guest
    Проблемът е че дори и с релог не се оправя :(

4. morveen's Avatar
    morveen
    Guest

Проблем с логването в играта

Имам проблем от сигурно 2 месеца, пробвах какво ли не, никакъв ефект.
    Та, при логване ми изписва Downloading Update, след което започва сваляне на Cataclysm, а аз не искам това... Няма начин да спра Downloading Update, което е ужасно. пробвах да изтрия играта и да я сваля наново, да сменя realm list-а и нищо.... Някакви идеи какво се случва?

5. Имам проблем от сигурно 2 месеца, пробвах какво ли не, никакъв ефект.
    Та, при логване ми изписва Downloading Update, след което започва сваляне на Cataclysm, а аз не искам това... Няма начин да спра Downloading Update, което е ужасно. пробвах да изтрия играта и да я сваля наново, да сменя realm list-а и нищо.... Някакви идеи какво се случва?
    Не се логвай с E-mail , a със username-a ,с който си се регистритал в Молтен.

6. morveen's Avatar
    morveen
    Guest
    Не се логвай с e-mail , a със username-a ,с който си се регистритал в Молтен.
    Стана! :))))
    Златен!

7. marti1306's Avatar
    marti1306
    Guest
    Имам проблем. Не мога да си преместя героя от Lardaeron в никой от другите сървари изписва ми Nothing Aviable. Някаква идея?

8. Имам проблем. Не мога да си преместя героя от lardaeron в никой от другите сървари изписва ми nothing aviable. Някаква идея?
    Трансфера от Лордаерон по другите сървъри е затворен за момента.

9. marti1306's Avatar
    marti1306
    Guest
    еххх .. как не ми се вдига нов хънтър ..

10. Забелязах, че темата е заключена... Съжалявам за което. По някаква причина сме я заключили- вероятно по погрешка. Отключвам я и я правя sticky, за бъдещи проблеми, моля, продължавайте да използвате настоящата тема.

11. XCuddlypoopsX's Avatar
    XCuddlypoopsX
    Guest
    Имам 16 лвл Уорген във Frostwolf и съм на куеста The Battle for Guilneas City... гледах някакви тукашни гайдове за стартинг зоната, но при все че този куест ми се струва, че е бъгнат, как да продължа нататък? Знам, че след него или малко след него ти дават друг куест с препоръка да се разкараш вече от старт зоната но изобщо не мога да стигна до този етап :/
    Някакъв акъл да дадете?

12. bardon's Avatar
    bardon
    Guest
    хора моля ви се кажете как да го махна това тегля си 4.3.4 влизам в сървара излизат ми 4те сървара всичко е ОК и като си избера изписва Logging in to game server... :(

13. Holyfunsacks's Avatar
    Holyfunsacks
    Guest
    Ако искаш да влезеш, по-добре изчакай малко. Изглежда в момента има някакъв проблем със сървъра, така че не се притеснявай, не е от теб.

Holyfunsacks, Neltharion.

14. nananahahahabg's Avatar
    nananahahahabg
    Guest
    как да премахна това и на мен ми излиза SUCCES!! и нищо или LOGGING IN TO GAME SERVER
    изтеглих http://zamunda.net/previewimg.php?id=348012&img=aHR0cDovL2ltZy56YW11b mRhLm5ldC9iaXRidWNrZXQvd293Y2F0LmpwZw==#position
    после поставих realmlista и нищо :@ какво да направя HELPP!! :(

15. Забравил съм имейл адреса с който съм регистрирал main account-a си, знаете ли как мога да го науча или променя ? Мерси.

First ... 1454626364656674114 ... Last