ако си изтегля 4.1.0 ще мога ли да вляза в Warsong ?
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?page=65&t=120936"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
Не, Cataclysm сървърите работят само на версия 4.3.4
Играя в Lordaeron, дигнах нужният левел за да мога да пиша по канали,на say,wisper и т.н.,но не мога да си обясня защо постоянно системата ме mute-ва за 1 минута.Ако някой може да помогне ще съм много благодарен.
Някой може ли да ми каже как да си сменя специализацията на енжинеринга, защото се оказа, че съм гоблин, а не съм минал 1 куест или ако може някой да постне в бъг трейкъра вместо мен, че аз немога :)
Става така, защото пишеш прекалено бързо. Каналите в молтен не толерират чат в стил Skype(5 реда в секунда).
Ама то ме mute-ва дори и като не съм писал....Много често ми се случва като мине хорда покрай мен и съм muted....
Насираш се от страх и не можеш нищо да кажеш. Problem solved. :)
Здравейте.
Започнах да играя в Frostwolf и героя ми е 81 левел. Но имам проблем в достигането на другите левели :D Куестите изглежда не работят и ми е интересно как да вдигна героя си. Очаква ли се скоро фикс или да трия папката на играта :D
Как да си кача аватар бе хора :@ Тва само ми изписва грешен формат грешен url :@ Доста шибано ....
Здравейте! Имам проблем със старта при Deth Knight-a. Стигнах до куест-а, в който трябва да отида при LichKing-a и използвах камъка да отида при него. В момента, в който се портнах, той изчезна и аз и още 3-4 играча останахме там в капан, тъй като телепорта не работи, а когато използвам unstuck character, ме връща на същото място. Не мога да скоча от балкона, няма и мобове, които да оставя да ме убият за да ме махне от там. И така вече от бая известно време си стоим там и нищо не можем да направим. Моля за помощ! Благодаря предварително. Играя в Sarageras реалм-а с герой "Neuropan" 65-ти левел.
Здравей Korec. Ще ти го кажа направо. Проблема е, че камъка който си използвал е бъггнат. Затова си изправен пред 2 варианта. Единия е да си изтриеш дк-то, да си направиш ново без да използваш камъка. Другия е да се самоубиеш с помоща на Fly Hack.
Здравейте. Имам проблем с играта , играя 10-15 мин. мах и ме изхварля. Показва ми грешка This application has encountered a critical error:
ERROR #132 (0x85100084) Fatal exception!
Program: D:\WOW @\Wow.exe
ProcessID: 692
Така не може да се играе.Моля за помощ . :(
Hora molq vi pomognete!
Predi 1 sedmica kakto si igraeh i me bannaha. Ne izpolzvam hack, nito nishto. Sled tova oshte 3 acc-ta mi bannaha.. prichina - sentinel anticheat. Vlqzoh v dragonfire i tam vednaga me zaseche i me bannaha i tam. Kajete kakuv moje da e problema...
Dokato si pusnal hacka si bannat, po - dobre nedei da opitvash s hack