1. May 22, 2012  
    morosmen's Avatar
    morosmen
    Guest
    Ai facut update la o versiune prea noua.
    Versiunea maxima care este suportata de Molten este 4.3.3.
    Si cum rezolv problema?...:(

2. May 22, 2012  
    Salutare , am si eu o problema sunt cumva singurul care are lag pe realmul Deepholm?(delay)

3. May 22, 2012  
    Pheribe's Avatar
    Pheribe
    Guest
    Si cum rezolv problema?...:(
    Poti incerca sa te uiti aici :
    http://forum.molten-wow.com/showthread.php?t=142264
    Sau, poti cauta un torrent cu un client de WoW deja instalat la versiunea 4.0.6 sau 4.3.3.
    Daca alegi sa descarci un torrent nou, trebuie sa iei luncher-ul celor de la Molten de aici :
    http://www.mediafire.com/?kvch05bzvpxecd6

4. May 23, 2012  
    Lordaeron o fi hostat in EU acum ? Am latency foarte mic fata de frostwolf.

LE: Yep, EU hosted :D

5. May 23, 2012  
    Oho, Ragnaros full cu 120 coada :))

6. May 24, 2012  
    angheldragos's Avatar
    angheldragos
    Guest
    Stie cineva de ce nu ma pot loga? scriu useru si parola in joc, si imi spune you have been disconected, incerc de 2 zile, am facut user nou, degeaba, aceeasi chestie

P.S. mergea acum o luna sau mai mult

7. May 24, 2012  
    Pheribe's Avatar
    Pheribe
    Guest
    Stie cineva de ce nu ma pot loga? scriu useru si parola in joc, si imi spune you have been disconected, incerc de 2 zile, am facut user nou, degeaba, aceeasi chestie

P.S. mergea acum o luna sau mai mult
    Daca este mai mult de-o luna, foarte probabil sa se fi sters contul tau in urma clean-up-ului care a fost acum ceva timp pe Molten.
    Incearca sa creezi un cont pe aceasi adresa de e-mail, daca merge, e clar ca nu mai ai cont-ul. Daca nu merge, ia legatura cu un moderator care o sa te indrume unde trebuie.

8. May 24, 2012  
    angheldragos's Avatar
    angheldragos
    Guest
    Daca este mai mult de-o luna, foarte probabil sa se fi sters contul tau in urma clean-up-ului care a fost acum ceva timp pe Molten.
    Incearca sa creezi un cont pe aceasi adresa de e-mail, daca merge, e clar ca nu mai ai cont-ul. Daca nu merge, ia legatura cu un moderator care o sa te indrume unde trebuie.
    mersi mult :*
    ---------------------------------
    mda imi spune ca adresa de mail e deja folosita, drept urmare, folosesc useru si parola ca sa vb pe site, forum, daca aici merge, in joc de ce nu ar merge?:mad:

9. May 24, 2012  
    Daca nu mai exista contul, ii spunea acest lucru, nu ii dadea mesaj ca a fost deconectat Pheribe...

Esti sigur ca ai Cataclysm 4.0.6?

10. May 24, 2012  
    angheldragos's Avatar
    angheldragos
    Guest
    Daca nu mai exista contul, ii spunea acest lucru, nu ii dadea mesaj ca a fost deconectat Pheribe...

Esti sigur ca ai Cataclysm 4.0.6?
    ohh mersi m-ai salvat, nu aveam aceasta versiune, intrucat am jukt official cat am lipsit de pe molten.
    sa traiesti bine

11. May 24, 2012  
    ohh mersi m-ai salvat, nu aveam aceasta versiune, intrucat am jukt official cat am lipsit de pe molten.
    sa traiesti bine
    Cu placere ;)

12. May 25, 2012  
    Ragnaros Realm

Experience rate: x20
    Reputation rate: x5
    Honor rate: Medium
    Money drop rate: x12
    Uncommon item drop rate: x20
    Rare item drop rate: x12
    Epic item drop rate: x1
    Auto-save: 3 minutes
    Version: 3.3.5a
    Realmlist: set realmlist logon.molten-wow.com
    Vote rewards and Donation rewards are available.

Sursa :)

13. May 28, 2012  
    nerochan's Avatar
    nerochan
    Guest
    Salut, exista ceva guilda pve cu progres pe deathwing.....(HORDE):)
    ---------------------------------
    Salut, exista ceva guilda pve romaneasca cu progres pe deathwing?.....(HORDE):)

14. May 28, 2012  
    Mda, Warsong-ul e buguit in draci.

15. May 30, 2012  

First ... 567891757 ... Last