Hunter Petre visszat?®rve nem etetem az eny?®imet hanem ??gy talentelem ki ?Âket hogy meglegyen a a k?®pess?®g??k hogy amikor t?ímadnak az boldogytsa ?Âket.
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?page=7&t=168117"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
Hunter Petre visszat?®rve nem etetem az eny?®imet hanem ??gy talentelem ki ?Âket hogy meglegyen a a k?®pess?®g??k hogy amikor t?ímadnak az boldogytsa ?Âket.
Sr?ícok, a Loraeron szerveren mi a Channel 5 [Looking for Group] csatorna jelszava?
sajnos v?®letlen??l kil?®ptem (a 6-osr??l szerettem volna t?ívozni) de mell?®??t?Âttem, ?®s az??ta nem tudok bel?®pni..:/
K?Âsz?Ân?Âm! :)
Jelsz??? Tuti, hogy nincs jeksz??, csak sim?ín: /join Looking for Group
Vagy jobb klikk a chat f??lre, ott settings, ?®s pip?íld be a csatorn?ít.
pedig van jelsz??..megjelenik egy kis ablak hogy adjam meg a csatorna jelszav?ít..:/
Akor passzolom sajnos, sztem alapb??l nem kellene rajta jelsz??nak lennie. Azt tudom elk?®pzelni, h valamelyik okostoj?ís aki megkapta a chaneladmint, rakott r?í, m?ír ha lehet olyat.
Bocs?ínatt boldogitj?ít akartam irni csak n?®met a g?®pem ?®s egy k?®t karakter nincs meg meg p?®ld?íul hossz?? i-m sincs :(
?ütszeretn?®m vinni a 58-as szintu roguemet frostwolfr??l sargerasra meg is van a 100 pont de amiut?ín megk?®rdezi hogy biztos-e vagyok abban hogy ?ítszeretn?®m vinni a karakteremet miut?ín a confirmra kattintok ki?¡rja hogy ?®ppen be vagyok jelentkezve a karakteremmel pedig nem vagyok bejelentkezve.
Valaki tudna seg?¡teni?
58-as rugot Sargerasra minek akarsz ?ítvinni? :DDD 20-as szorz?? mellett egy ??j karaktert 85-re hamar felh??zol. Felesleges erre 100 pontot pazarolni.
Hi all!
Vagyunk p?íran (kl?ín szinten), akik j?Ânn?®nek ?ít Moltenre (es?®ly szerint Cat?íra), ha van migr?íci??s lehetős?®g, mivel nem szeretn?®nk proffokat meg hasonl??kat bukni.
Szeretn?®k egy kis felvil?ígos?¡t?íst kapni, hogy hogy megy a szer??tok sorsa, meg a fent eml?¡tett lehetős?®gekhez van e hasonl?? :)
előre is k?Âszi!:)
Hali!
Karakter athozatalra itt nincs lehetoseg, es nem is lesz sosem, valoszinuleg :) A szerverrol pedig szerintem el lehet mondani, hogy a legjobb tort, itt is vannak bugok mint mindenutt, de folyamatosan javitgatnak :)
Sziasztok egy fontos k?®rd?®sem lenne. Mitől f??gg hogy egy bug major kateg??ria vagy norm?íl ? A voteokoat n?®zik ilynekor vagy az al?í?¡r?ísokat , esetleg mind 2 ?
Sziasztok lenne egy k?®rd?®sem m?ís guildekben is előfordul h bizonyos karakterekre vagy eg?®sz accountra nem kapj?ítok a guild xp-t ? pedig m?®g nincs meg a napi cap