Здравейте имам следния проблем имам инсталиран 3-3-5 WOTLK и след като влязя и се регна ми изписва your account is authorized for the wrath of the lich king expansion, but the computer you are playing on does not contain Wrath of the lich king ето този лол съм изтеглил http://zamunda.net/details.php?id=228705&hit=1 World of Warcraft: Wrath of the Lich King 3.3.5 enUS Installed моля за помощ
благодаря предварително .!
Здравейте имам следния проблем имам инсталиран 3-3-5 wotlk и след като влязя и се регна ми изписва your account is authorized for the wrath of the lich king expansion, but the computer you are playing on does not contain wrath of the lich king ето този лол съм изтеглил http://zamunda.net/details.php?id=228705&hit=1 world of warcraft: Wrath of the lich king 3.3.5 enus installed моля за помощ
благодаря предварително .!
Молтен поддържат 3.3.5а, а ти си изтеглил 3.3.5 по каквото виждам ....или пачваш или теглиш от сайта им на ново.
Имам проблем.
Взех си от сайта с vote points 1 mace обаче тъй като преди с този герои не съм носил Two hand mace skilla за него не ми е развит и проблема ми е там че като бия мобове skilla не иска да се развива и съответно всяка атака ми е miss.
Ако някои знае как да си развия skilla моля да каже защото иначе ще сам дал 109 vote points напразно....
Мерси предварително :)
Имам проблем.
Взех си от сайта с vote points 1 mace обаче тъй като преди с този герои не съм носил two hand mace skilla за него не ми е развит и проблема ми е там че като бия мобове skilla не иска да се развива и съответно всяка атака ми е miss.
Ако някои знае как да си развия skilla моля да каже защото иначе ще сам дал 109 vote points напразно....
преди можеше да си развиеш скила на дъмитата. Не знам сега дали е възможно- пробвай. Иначе освен с бой, по друг начин няма как.
Имам проблем.
Взех си от сайта с vote points 1 mace обаче тъй като преди с този герои не съм носил Two hand mace skilla за него не ми е развит и проблема ми е там че като бия мобове skilla не иска да се развива и съответно всяка атака ми е miss.
WOW 3.3.5 deto da ne crashva mejdu vski boss na 25 ch
ZDR. izkam da popitam dali nqkoi moje da mi kaje ot kade da si drapna wow WOTLK det da ne mi krashva mejdu vseki boss basi ot dve godini i polovina igraq a poslednata godina napravo mi pisna ot teq krashove moje i 6tot laptopa mi gree malko da e ama moje i da e ot wowa
ЦЪК,даже е инсталирана само сменяш реалмлиста.
При мен не е крашнало нито 1 път с нея , по-вероятното е лаптопът ти да прегрява или да го товариш прекалено много и не стига паметта за WoW-a.
Здравейте имам проблем и незнам как да постъпя.Забравила съм си email-a с които съм си регистрирала акаунта и сега немога да се сетя какъв беше,паролата я знам със сигурност понеже използвам само 2-3 пароли но пощата не си я спомням и ми трябва помощ как да постъпя в тази ситуация и към кого да се обърна.
Добър ден.
Може ли да ми кажете защо съм баннат ?
Защото аз немога да си го обесня.
Несъм правил нищо нередно а тази сутрин влизам и gm ми пише защо съм използвал хак
незнам какво се случи някой ако мойе да ми каже съм благодарен.
Питах приателя си който ми знае паролата казва несум влизал но не съм сигорен.