1. След като ме стънат/феарнат и каквото и да е cc ми забива за по 10 секунди, някой път и до цели 30-40. Преинсталирах играта пробвах да играя без аддони , пуснах антивирусната изтеглих malware fighter , cclean , advanced system care и нищо не помага! Преди не беше така. МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ!!!
    Да не си ъпдейтвал операционната си система или видео драйверите? Провери си настройките на видеокартата особено, ако играеш с лаптоп (понякога си слага автоматични настройки за всяка игра по подразбиране и не ползва ингейм видео настройките.
    Просто си спомни какво си променял по интерфейса на ПЦто си преди да се появи проблема. Прегледай ингейм настроките на играта (видео, ефекти, макс ФПС и т.н).

2. Решението на не малка част от проблемите:
    https://downloadcenter.intel.com/default.aspx
    http://support.amd.com/en-us/download
    http://www.geforce.com/drivers

3. От ден и половина като влезна в играта ме изхвърля на втората секунда , даже по някога и оше като сам в менюто , аз играя ката и съм пробвал в сичките сървари и с другия ми акаунт но няма промяна пак ме изхбарля , не сам баннат нито използвам хакове , даже си изтрих сичките адони заштото прочетох в форума че новата система сентиел може да отчете някои от тях като хакове , въпроса ми е има ли някой със същия проблем като моя и знае ли как да го оправя?

4. И аз имам същия проблем.Като влезна в играта минават 20-30 секунди и ме дисконектва.Пробвах да преинстална играта , но не помогна! Моля за помощ!

5. От ден и половина като влезна в играта ме изхвърля на втората секунда , даже по някога и оше като сам в менюто , аз играя ката и съм пробвал в сичките сървари и с другия ми акаунт но няма промяна пак ме изхбарля , не сам баннат нито използвам хакове , даже си изтрих сичките адони заштото прочетох в форума че новата система сентиел може да отчете някои от тях като хакове , въпроса ми е има ли някой със същия проблем като моя и знае ли как да го оправя?
    Вероятно имаш проблем с доставчика ти на интернет и връзката със сървъра или зловреден софтуеър. Изтрий си Кеш папката (Cache).
    Може и антивирусната или файъруолла да ти блокват трафика, ако си ги ъпдейтвал наскоро и т.н

6. Проблеми с AoE

От изавестно време насам не могат да изпозлзвам AoE магиите на моя mage. Проверих дали нее от адоните,но с тях всичко беше наред. Някой може ли да ми помогне?

7. TheImposibleMan's Avatar
    TheImposibleMan
    Guest

Zeha mi purviq account

Predi 1 sedmica igrah vuv realm-a Ragnaros pomogah sus moq Hero,Ellansbg
    pomagah na bratovchedmi da kachi 80 lvl posle kato kachi 80 lvl az nq bqh igral vuv molten za 2 dena
    i na 3 tiq den vlizam nemoga da si napisha parolata
    vlizam vuv gmail i mi pishe che mi e smenil gmail ot moq [email protected] na negoviq [email protected]
    posle mi pishe na whisper che she mi go dade ama me iznudva ako nqkoi moje da mi pomogne she sum mu blagodaren mnogo :)

8. predi 1 sedmica igrah vuv realm-a ragnaros pomogah sus moq hero,ellansbg
    pomagah na bratovchedmi da kachi 80 lvl posle kato kachi 80 lvl az nq bqh igral vuv molten za 2 dena
    i na 3 tiq den vlizam nemoga da si napisha parolata
    vlizam vuv gmail i mi pishe che mi e smenil gmail ot moq [email protected] na negoviq [email protected]
    posle mi pishe na whisper che she mi go dade ama me iznudva ako nqkoi moje da mi pomogne she sum mu blagodaren mnogo :)
    Братовчед ти те изнудва ?
    Ако съм разбрал правилно - той е знаел паролата на акаунта ти и е сменил пощата свързана с акаунта и след това е сменил и паролата ?
    Ако е такава ситуацията,не можем/можеш да направиш нищо.
    Сигурността на акаунта ти е изцяло ТВОЯ отговорност и не вярвам някой от екипа на Lolten да ти помогне.

9. И аз не виждам как някой от "лолтен" ще ти помогне. В повечето сайтове когато се регистрираш цъкаш една отметка, че си съгласен с правилата в сайта. А едно от тях е да не си даваш паролата на други хора и ако го правиш, е изцяло на твоя отговорност.

До къде стигна народа, да изнудва братовчед си за пиксели. Отиваш в тях, слагаш му кейлогър. Крадеш му ти паролИТЕ. И останалото е въпрос на въображение. Ако не просто може да му форматираш компа.

10. TheImposibleMan's Avatar
    TheImposibleMan
    Guest
    Hora razbrali ste me greshno ne Bratovched mi go e vzel
    a Nqkakuv si Isi Iwanov

11. за какво те изнудва, къщата ли ти иска ?! :d

12. И пак , за да ти смени email-а трябва да ти знае паролата.
    Защо някакъв човек , който не познаваш ти знае паролата ?

13. нещо намирисва в цялата работа :d

14. TheImposibleMan's Avatar
    TheImposibleMan
    Guest
    Posle kazah na bratovhched mi da mu pishe da si mi go vurne toi ni pishe da go potursimn na skype virusa_crazy1 posle mi vika che stql da mi go dade sled tova kaza che iska account sus vote point
    60k gold, Molq vi Pomognete mi de :(

15. Интересно, с какво очакваш да ти помогнат тук в българската секция, където човекът с най-големи правомощия сигурно е просто модератор... Намираш се с някой от екипа на Molten и действаш.

First ... 2868767778798088128 ... Last